Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(deltadu @ 2013 01 16, 09:29)
Ar perkate iš aliexpress.com? Ar jie registruotu siunčia?

Registruotus siuncia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2013 01 16, 08:43)
merginos, gal kuri pirksit LANDSEND? nuo 50  svaru siuntimas nemokamas

As laukiu papildomos nuolaidos, kad galiotu ir vaikiskoms prekems, tada daryciau arba prisijjngciau prie uzsakymo ax.gif
Atsakyti
Norėjau pasiklausti tų, kas perka per PA ax.gif
Pirmą kartą pirkau per juos, nelabai suprantu ar būtina tą saskaitą formuoti jei noriu atsiimti iš jų sandelio? Nes mano prekės gaunasi 3kg, pagal tūri irgi atitinka, turėčiau mokėti 18lt, bet kai noriu formuoti saskaitą man meta, kad 30lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 01 16, 11:49)
Norėjau pasiklausti tų, kas perka per PA  ax.gif
Pirmą kartą pirkau per juos, nelabai suprantu ar būtina tą saskaitą formuoti jei noriu atsiimti iš jų sandelio? Nes mano prekės gaunasi 3kg, pagal tūri irgi atitinka, turėčiau mokėti 18lt, bet kai noriu formuoti saskaitą man meta, kad  30lt  g.gif

Gali būti kad tūris didesnis, todėl daugiau ir paskaičiuota. Bet gali būti įskaitytas ir pristatymas. Kai formuojate paieškokite turi būti vieta kur galima pažymėti atsiimant sandėlyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 01 16, 11:49)
Norėjau pasiklausti tų, kas perka per PA  ax.gif
Pirmą kartą pirkau per juos, nelabai suprantu ar būtina tą saskaitą formuoti jei noriu atsiimti iš jų sandelio? Nes mano prekės gaunasi 3kg, pagal tūri irgi atitinka, turėčiau mokėti 18lt, bet kai noriu formuoti saskaitą man meta, kad  30lt  g.gif

panagrinėkit kainas jų pslp wink.gif ten minimali kaina yra 30lt 4u.gif todėl jūs ją ir matot smile.gif atsiimsit sandėlyje ir mokėsit pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 01 16, 09:31)

Ar kodukas butter galioja sale sviestukams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 01 16, 11:06)
Ar kodukas butter galioja sale sviestukams? blush2.gif

taigi ten smulkiom raudem paveksliuke parasyta, kad butter galiojo nuo lapkricio.. iki gruodzio.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2013 01 16, 08:43)
merginos, gal kuri pirksit LANDSEND? nuo 50  svaru siuntimas nemokamas

nemokamas tik UK adresu siunciant, i Lt nemokamo nera man atrodo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas perkate dar crocsus, prisijungciau su viena pora ax.gif
Atsakyti
gal kuri matet gerom kainom Lenne firmos neperslampamu pirstiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 16, 10:29)
Ar perkate iš aliexpress.com? Ar jie registruotu siunčia?
Ir kaip suprasti vaikų dydžius 10, 8, 6, 3T, 4T. Šiuos su T tai suprantu, o anie? g.gif

kiek pirkau, visi su tracking numeriais smile.gif
turi buti pateikta dydziu lentele. bet siaip reikia ziureti, viskas pamazinta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2013 01 16, 09:07)
o kaip dabar reikalai su mango, na tie kur siuncia is ispanijos, ir kainas raso prie prekiu Lt, ar tvarkingai ateina siuntiniai, kiek pamenu cia buvo problemu vasara, o kaip dabar? ir ar atitinka dydziai, kiek pirkau is vokieciu mango per tarpininke, tai viskas buvo liuks, o cia kaip  g.gif

man atkeliavo per 8 dienas,panasiai taip ir anksciau buvo,dabar gal jau susitvarke,trukdziu nebuvo,prekes visas idejo thumbup.gif man dydziai atitinka,bet pasitaiko truputi i mazesne puse,gavau viena megztuka s dydzio,bet atrodo kaip xs doh.gif
Atsakyti