Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(bbiitute @ 2013 01 20, 23:48)
Mums mazakraujyste , pradejom duoti gelezi, papilkejo dantukai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ja sugirdyti kosmaras  doh.gif  doh.gif  nes labai neskani verysad.gif  valgo maniskis labai gerai ,  maitinu dar pati , o  kraujukas blogas  doh.gif  doh.gif
Galvoju gal yra kas siuntesi kazka nuo gelezies  g.gif

Kai mums buvo taip, tai aš geriau geležį ir maitinau. Po menesio padarem kraujo tyrimą ir viskas buvo gerai 4u.gif Dabar abiem vaikam duodu CHILDLIFE multivitaminus ir nustojo sirgti. Labai skanus ir kainuoja Lietuvoje milijonus biggrin.gif , todel siunčiu iš USA. Taip pat rodos jie ir geležį turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adusia: 21 sausio 2013 - 09:34
Prisiungciau prie mangooutlet.com su 1 rubeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 21, 08:20)
visad tokias gaudavau, pirmą dieną ji būdavo kaip ir neaktyvi, nepavykdavo rasti siuntinio.

parodykite vaizda smile.gif ir paieskokite laiske sendungsnumer 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 20, 20:31)
Šiandien vyksta Google užbanintų žmonių surašymas?
Out of stock dabar ten, iš kur visos pirko.

Kaip jus čia suktai parašet, net isigandau, galvoju: "Už ką? blink.gif
Jau radau, kad išpirkta. Kažin, ar greitai atsiranda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adusia: 21 sausio 2013 - 09:40
QUOTE(adusia @ 2013 01 21, 10:39)
Kaip jus čia suktai parašet, net isigandau, galvoju: "Už ką? blink.gif
Jau radau, kad išpirkta. Kažin, ar greitai atsiranda?

Atsiprašau, čia mano žiauroka ironija smile.gif Nes buvo 3 vienodi klausimai iš eilės, kai galima buvo laisvai susirasti nuorodą googlo paieškoje. Šaunu, kad nepatingėjote ir radote 4u.gif
Kažkaip man įtarimas, kad negreitai jie papildys, nes jau senokai stebiu (nuo to masinio pirkimo praktiškai) ir vis nėra jų. Bandžiau vakar kitur dairytis, bet kad būtų 2x500ml niekur neradau.
Atsakyti
Merginos, ar Tesco rūbams būna kokie rimtesni išpardavimai, ar nuolaidų kodai?

Nuo pirmadienio MUA kosmetikai 50 proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 21 sausio 2013 - 10:02
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 01 21, 00:22)
Štai kaip pas jus verysad.gif pati bandykit valgyt veršieną ir jam duokit (mūsų gyd. patarimas). Mano mažiuko hemoglobinas prie žemutinės ribos buvo berods kai jam buvo 3 mėn., valgiau jautieną kasdien, iš karto pasitaisė. Reiks ir man prašyt kad padarytų tyrimą, eik žinok kaip dabar... O jums sveikatytės 4u.gif
Mergaitės, o jūs metinukams jei ir nerekomenduoja gyd., duodate vitaminus? Mums tai liepė tik vit. D g.gif

Praejusi karta atsistatem su liezuviu, bet jis jo nenori doh.gif atsivalge biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pupyte_ @ 2013 01 21, 01:54)
o kazin ne nuo naktinio maitinimo dantukai sugedo? smile.gif nes mums toks verdiktas buvo paskelbtas pries 6 metus smile.gif

As gal netaip parasiau blush2.gif jie nesugedo, jie tiososg momentalei pasidare pilki blink.gif doh.gif doh.gif cia gelezis pasidarbavo smile.gif , dabar lyg biski atsistate , bet duoti jau bijau g.gif
Papildyta:
QUOTE(pupyte_ @ 2013 01 21, 02:44)
o ar tu kempiniu ne po 100 yr kas parduoda?

galiu pasidalinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adusia @ 2013 01 21, 11:29)
Kai mums buvo taip, tai aš geriau geležį ir maitinau. Po menesio padarem kraujo tyrimą ir viskas buvo gerai 4u.gif Dabar abiem vaikam duodu CHILDLIFE multivitaminus ir nustojo sirgti. Labai skanus ir kainuoja Lietuvoje milijonus biggrin.gif , todel siunčiu iš USA. Taip pat rodos jie ir geležį turi.

Musu maitinimas jau minimalus , nelabai pades 4u.gif gal galit nuoroda tu vitaminu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 21 sausio 2013 - 10:07
Kazin per kiek laiko atsiuncia mangooutlet.com g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 21 sausio 2013 - 10:11
Merginos, gal jungtumėtės kartu pasidaryti užsakymą iš šios parduotuvės ?
Mane sužavėjo ši akcija
Laukiu až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 21 sausio 2013 - 10:14
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 01 20, 23:22)

Mergaitės, o jūs metinukams jei ir nerekomenduoja gyd., duodate vitaminus? Mums tai liepė tik vit. D g.gif

Aš gydytojos neatsiklaususi daviau rudenį Wellkid. Tai dar rimto peršalimo neturėjo šiemet. Nežinau vitaminų, MP, ar tiesiog sutapimo dėka.
Atsakyti
Esu ziauriai pikta ant SD doh.gif doh.gif gal yra buve kam, kad is treningu gavot tik bliuzona.Treningai brangus, atsiunte tik virsu, o blogiausia kad nebera ju prekyboje verysad.gif gal galumete parasyti kaip baigesi, ar grazino pinigus g.gif ar reikia siusti jiems virsu ar kaip g.gif

Ir dar truksta vienos prekes doh.gif doh.gif

parasykite kas su tuo esat susidure 4u.gif 4u.gif jei baigsis tema, gal galetumete parasyti i AZ blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 21 sausio 2013 - 10:38
QUOTE(tuke @ 2013 01 21, 11:11)
Kazin per kiek laiko atsiuncia mangooutlet.com  g.gif ?

cia neprognozuojama, buna po uzsakymo praejus kokiai savaitei, atsiuncia kad nera kazkokios prekes, poto dar po savaites, kad dar vienos nera, tada issiuncia. buna kad iskarto issiuncia, tada gauni per kokias 3-5 dienas.
Atsakyti