Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

Kaip cia dabar su tuo iherb g.gif Krepseli susikroviau uz 22 $, bet leidziapasirinkti tik tuos brangius siuntimus per siuntu tarnybas, paprasto neleidzia. Reikia pirkti virs 40$?
Atsakyti
sveikos, kazkokioj parduotuvej maciau suaugusiems kombinezonu tu tokiu one piece, na kaip treninginio stiliaus ir vyrams, ir moterims...gal kuri zinot, kurioj ieskot, nes nebepamenu, klaidziojau pagal jusu imestas nuorodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 20:36)
Is LR neturejus, bet is Tesco, nezinau net kaip vertinti ta kokybe, tikrai nebloga, man per metus laiko nenusiskalbe, nesuplyso, apibendrinus esu patenkinta ir kaina man priimtina 4u.gif

Lygiai tą patį galiu pasakyti apie LR patalynę rolleyes.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 21:10)
Kaip cia dabar su tuo iherb g.gif Krepseli susikroviau uz 22 $, bet leidziapasirinkti tik tuos brangius siuntimus per siuntu tarnybas, paprasto neleidzia. Reikia pirkti virs 40$?

tai gal svori virsijat g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 20, 22:12)
Lygiai tą patį galiu pasakyti apie LR patalynę  rolleyes.gif  4u.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 20:10)

matyt svori virsija, 1kg300g berods yra maximumas pigiam siuntimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 01 20, 22:11)
sveikos, kazkokioj parduotuvej maciau suaugusiems kombinezonu tu tokiu one piece, na kaip treninginio stiliaus ir vyrams, ir moterims...gal kuri zinot, kurioj ieskot, nes nebepamenu, klaidziojau pagal jusu imestas nuorodas smile.gif

yra tikrai boohoo ir SD rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 20, 22:16)
matyt svori virsija, 1kg300g berods yra maximumas pigiam siuntimui  4u.gif

Aha, aciu, mano 2,1 kg 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2013 01 20, 22:11)

http://www.missrebel...---Cream-14326# jei teisingai supratau ko ieskote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 20, 21:16)
matyt svori virsija, 1kg300g berods yra maximumas pigiam siuntimui  4u.gif

1kg 814g leidzia imt pigiam siuntimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(judvai @ 2013 01 20, 20:24)
sveikutes,

Gal kuri perkat is laredoute, noreciau prisijungt:)

Jei jus Kaune, galiu priimt
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 01 20, 23:01)
blink.gif Jums trūksta geležies, tyrimus darėt? Nuo geležies trūkumo dantukai genda?
Aš irgi galvoju kokius vitaminus gal duot pagert, nevalgus baisiai verysad.gif bet dar vis maitinu krūtim, galvoju gal palaukt... duodu tik vitaminą D:hm

Mums mazakraujyste , pradejom duoti gelezi, papilkejo dantukai doh.gif doh.gif doh.gif ja sugirdyti kosmaras doh.gif doh.gif nes labai neskani verysad.gif valgo maniskis labai gerai , maitinu dar pati , o kraujukas blogas doh.gif doh.gif
Galvoju gal yra kas siuntesi kazka nuo gelezies g.gif

Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 20, 21:48)
Mums mazakraujyste , pradejom duoti gelezi, papilkejo dantukai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ja sugirdyti kosmaras  doh.gif  doh.gif  nes labai neskani verysad.gif  valgo maniskis labai gerai ,  maitinu dar pati , o  kraujukas blogas  doh.gif  doh.gif
Galvoju gal yra kas siuntesi kazka nuo gelezies  g.gif

as situs daviau
http://www.boots.com...achets_1205198/
Atsakyti