Kaip cia dabar su tuo iherb Krepseli susikroviau uz 22 $, bet leidziapasirinkti tik tuos brangius siuntimus per siuntu tarnybas, paprasto neleidzia. Reikia pirkti virs 40$?
sveikos, kazkokioj parduotuvej maciau suaugusiems kombinezonu tu tokiu one piece, na kaip treninginio stiliaus ir vyrams, ir moterims...gal kuri zinot, kurioj ieskot, nes nebepamenu, klaidziojau pagal jusu imestas nuorodas
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 20:36)
Is LR neturejus, bet is Tesco, nezinau net kaip vertinti ta kokybe, tikrai nebloga, man per metus laiko nenusiskalbe, nesuplyso, apibendrinus esu patenkinta ir kaina man priimtina
Lygiai tą patį galiu pasakyti apie LR patalynę
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 21:10)
Kaip cia dabar su tuo iherb Krepseli susikroviau uz 22 $, bet leidziapasirinkti tik tuos brangius siuntimus per siuntu tarnybas, paprasto neleidzia. Reikia pirkti virs 40$?
tai gal svori virsijat
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 20, 22:12)
Lygiai tą patį galiu pasakyti apie LR patalynę
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 20:10)
matyt svori virsija, 1kg300g berods yra maximumas pigiam siuntimui
QUOTE(auksine @ 2013 01 20, 22:11)
sveikos, kazkokioj parduotuvej maciau suaugusiems kombinezonu tu tokiu one piece, na kaip treninginio stiliaus ir vyrams, ir moterims...gal kuri zinot, kurioj ieskot, nes nebepamenu, klaidziojau pagal jusu imestas nuorodas
yra tikrai boohoo ir SD
QUOTE(Davina @ 2013 01 20, 22:16)
Aha, aciu, mano 2,1 kg
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2013 01 20, 22:11)
http://www.missrebel...---Cream-14326# jei teisingai supratau ko ieskote
QUOTE(Davina @ 2013 01 20, 21:16)
1kg 814g leidzia imt pigiam siuntimui
QUOTE(judvai @ 2013 01 20, 20:24)
Jei jus Kaune, galiu priimt
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 01 20, 23:01)
Jums trūksta geležies, tyrimus darėt? Nuo geležies trūkumo dantukai genda?
Aš irgi galvoju kokius vitaminus gal duot pagert, nevalgus baisiai bet dar vis maitinu krūtim, galvoju gal palaukt... duodu tik vitaminą D:hm
Aš irgi galvoju kokius vitaminus gal duot pagert, nevalgus baisiai bet dar vis maitinu krūtim, galvoju gal palaukt... duodu tik vitaminą D:hm
Mums mazakraujyste , pradejom duoti gelezi, papilkejo dantukai ja sugirdyti kosmaras nes labai neskani valgo maniskis labai gerai , maitinu dar pati , o kraujukas blogas
Galvoju gal yra kas siuntesi kazka nuo gelezies
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 20, 21:48)
Mums mazakraujyste , pradejom duoti gelezi, papilkejo dantukai ja sugirdyti kosmaras nes labai neskani valgo maniskis labai gerai , maitinu dar pati , o kraujukas blogas
as situs daviau
http://www.boots.com...achets_1205198/