Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 20, 16:14)
Grįžau po atostogų ir radau siuntinuką iš kinų su lipduku "fragile". Taigi mano planšetukas jau namie smile.gif Nesitikėjau taip greitai, kinai išsiuntė sausio 13 d., tai per kokias 5 d. ir atvarė. Siuntinys tvarkingai supakuotas, dėžutė nesulankstyta, visi laidai pridėti. Galima pasirinkti lietuvių kalbą. Žodžiu, patenkinti visi, vaikai apšalę, nesitikėjo iš mamos tokio pirkinio rolleyes.gif Ačiū, merginos, kad užrodėte, patarėte, diskutavote 4u.gif

Tai ponia net ir muitinei neužkliuvote ?
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 20, 16:14)
Grįžau po atostogų ir radau siuntinuką iš kinų su lipduku "fragile". Taigi mano planšetukas jau namie smile.gif Nesitikėjau taip greitai, kinai išsiuntė sausio 13 d., tai per kokias 5 d. ir atvarė. Siuntinys tvarkingai supakuotas, dėžutė nesulankstyta, visi laidai pridėti. Galima pasirinkti lietuvių kalbą. Žodžiu, patenkinti visi, vaikai apšalę, nesitikėjo iš mamos tokio pirkinio rolleyes.gif Ačiū, merginos, kad užrodėte, patarėte, diskutavote 4u.gif

O is kur pirkote ? blush2.gif
Atsakyti
gal kas KLAIPEDOJE is e5p arba SD planuojat prikimą? Brūkštelkit į AŽ su sąlygomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 20, 17:14)

ar dedasi sim kortelė ar internetas tik per WI FI?
europinis kištukas yra?
Atsakyti
Och, užpuolėm Ursiuke su klausimais, pasirodo daugeliui įdomus ir reikalingas dalykas biggrin.gif
P.S. Į manąjį gali neatsakyti, paskum tik dašuto, kad be reikalo ir ne vietoj užklausiau...
Atsakyti
QUOTE(Attractive @ 2013 01 20, 15:27)
Uzsakyneju is Mango.com,labai nedaug truksta iki nemokamo siuntimo,todel priimsiu su nedideliu uzsakymu
http://shop.mango.com/LT/mango

Jau uzsakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Priminkit, prašau, iš kur BIODERMA vandenuką užsakinejot? Gal kas rinks užsakymą-prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 01 20, 11:52)
Aciu uz issamu komentara thumbup.gif zinosiu pas ka kreiptis konsultacijos reiks dairytis kito, o tai namie du laptopai vienas vaikams, kitas teveliams , tai vis eiles reik laukt verysad.gif nepasidalinam. Tai sau dairausi planseto idomu uztektu planseto tik apsipirkimams, forumus aplankyt biggrin.gif , emeil pasinaudot ir filmams online kartais paziuret?

Jums su tokiais poreikiais verta dairytis didesnio ekrano, man 7 tikrai per mažai naršymui... 9,7" kaip iPado arba 10" būtų pats tas.

Kregžde vakar eurovaistinėje paėmiau buteliuką, pavarčiau... ir padėjau į vietą, жаба душит biggrin.gif Medžiosiu online.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 20, 17:20)
Tai ponia net ir muitinei neužkliuvote ?

Nea rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Duti @ 2013 01 20, 17:25)
ar dedasi sim kortelė ar internetas tik per WI FI?
europinis kištukas yra?

Internetas Wi Fi ir 3G, laidu interneto negausi.
Dėl SIM - negaliu pasakyti, mes dabar tyrinėjimo režime... Jei yra 3G, tai gal ir sim dedasi? Reikia wgs klausti blush2.gif
Kištukas kitaiciškas, bet pridėtas perjungiklis, tai pakrauti ne problema
Papildyta:
QUOTE(88888888 @ 2013 01 20, 17:21)
O is kur pirkote ?  blush2.gif

Va šitą ir iš čia
http://www.buyincoin...duct-20750.html
Atsakyti
merginos, o galima patiems pirktis batus clarks, bandžiau vakar, bet nepavyko sumoketi, neeidžia. kaži ką darau ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 20, 18:05)
Internetas Wi Fi ir 3G, laidu interneto negausi.
Dėl SIM - negaliu pasakyti, mes dabar tyrinėjimo režime... Jei yra 3G, tai gal ir sim dedasi? Reikia wgs klausti blush2.gif

Tai aš kažkaip pasimetime - kaip internetas su juo veiks? Tik ten, kur yra Wi FI? O kokiam gilesniam kaime ir nebe g.gif ?
Atsakyti
wgs, o gal galite parekomenduoti kokį planšetą su GPS? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Duti @ 2013 01 20, 18:09)
Tai aš kažkaip pasimetime - kaip internetas su juo veiks? Tik ten, kur yra Wi FI? O kokiam gilesniam kaime ir nebe  g.gif ?

Tai gal kaime kaip tik didesnė tikimybė turėti belaidį, negu laidinį g.gif Neišmanau visai šitų dalykų, gėda man. WGS, aūūū, padėkite mums ploja.gif
Atsakyti