Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

Jeigu kam idomu, tai sportsdirect kodas SDVOUCHERCLOUDJAN veikia ir perkant į Lietuvą.
Iš pradžiu siuntimas kainavo 9,99 svarų, o po to kai suvedžiau kodą - 6 svarai. Pilnai nemokamai nepadarė.
Atsakyti
Parinkčiau arba prisijungčiau prie TBS Kaune 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kokie kodukai yra body shop ?
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2013 01 16, 09:12)
Merginos, o kokie kodukai yra body shop ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 16, 08:49)
Jeigu kam idomu, tai sportsdirect kodas SDVOUCHERCLOUDJAN veikia ir perkant į Lietuvą.
Iš pradžiu siuntimas kainavo 9,99 svarų, o po to kai suvedžiau kodą - 6 svarai. Pilnai nemokamai nepadarė.

nežinote, iki kada galioja?
jau pamačiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 16 sausio 2013 - 08:40
merginos, gal kuri pirksit LANDSEND? nuo 50 svaru siuntimas nemokamas
Atsakyti
4u.gif siandiena pirksiu 5pounds.com veiksmas Kaunas i kitus miestus persiusciau
Atsakyti
Gal kas užmatėt parsisiųsti pigiau nei 29lt muilo burbulų šautuvą?
Papildyta:
Gal būtų Klaipėdoje norinčių jungtis prie TBS? d.kvasnia@gmail.com
Galiu persiusti. Planuoju naudoti PA adresa
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 16, 07:49)

Tai vistiek siuntimas į Lietuvą kainuoja 6,90 ar ne? Nes aš prisidėjau prekių už 35 eur. tai ,man siuntimą 6,90 išmetė su įvestu kodu
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 01 15, 21:03)
merginos junkites prie mangooutlet, 50 proc nuolaidos dabar, Vilniuje renka Fitzy  4u.gif

o kaip dabar reikalai su mango, na tie kur siuncia is ispanijos, ir kainas raso prie prekiu Lt, ar tvarkingai ateina siuntiniai, kiek pamenu cia buvo problemu vasara, o kaip dabar? ir ar atitinka dydziai, kiek pirkau is vokieciu mango per tarpininke, tai viskas buvo liuks, o cia kaip g.gif
Atsakyti
Pirksiu Nature Shop -extra 15proc.
Truputis truksta iki nemokamo siuntimo, galėčiau į Šiaulius perduot arba persiųst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 01 16, 09:05)
Tai vistiek siuntimas į Lietuvą kainuoja 6,90 ar ne? Nes aš prisidėjau prekių už 35 eur. tai ,man siuntimą 6,90 išmetė su įvestu kodu

Pas mane buvo prekiu už beveik 150 svarų, tai siuntimas gavosi ligiai 6 svarai su kodų, o buvo 9,99.
Atsakyti