Jeigu kam idomu, tai sportsdirect kodas SDVOUCHERCLOUDJAN veikia ir perkant į Lietuvą.
Iš pradžiu siuntimas kainavo 9,99 svarų, o po to kai suvedžiau kodą - 6 svarai. Pilnai nemokamai nepadarė.
Merginos, o kokie kodukai yra body shop ?
QUOTE(mollif @ 2013 01 16, 08:49)
Jeigu kam idomu, tai sportsdirect kodas SDVOUCHERCLOUDJAN veikia ir perkant į Lietuvą.
Iš pradžiu siuntimas kainavo 9,99 svarų, o po to kai suvedžiau kodą - 6 svarai. Pilnai nemokamai nepadarė.
nežinote, iki kada galioja?
jau pamačiau
merginos, gal kuri pirksit LANDSEND? nuo 50 svaru siuntimas nemokamas
siandiena pirksiu 5pounds.com veiksmas Kaunas i kitus miestus persiusciau
Gal kas užmatėt parsisiųsti pigiau nei 29lt muilo burbulų šautuvą?
Papildyta:
Gal būtų Klaipėdoje norinčių jungtis prie TBS? d.kvasnia@gmail.com
Galiu persiusti. Planuoju naudoti PA adresa
Papildyta:
Gal būtų Klaipėdoje norinčių jungtis prie TBS? d.kvasnia@gmail.com
Galiu persiusti. Planuoju naudoti PA adresa
QUOTE(mollif @ 2013 01 16, 07:49)
Tai vistiek siuntimas į Lietuvą kainuoja 6,90 ar ne? Nes aš prisidėjau prekių už 35 eur. tai ,man siuntimą 6,90 išmetė su įvestu kodu
QUOTE(Lin1 @ 2013 01 15, 21:03)
merginos junkites prie mangooutlet, 50 proc nuolaidos dabar, Vilniuje renka Fitzy
o kaip dabar reikalai su mango, na tie kur siuncia is ispanijos, ir kainas raso prie prekiu Lt, ar tvarkingai ateina siuntiniai, kiek pamenu cia buvo problemu vasara, o kaip dabar? ir ar atitinka dydziai, kiek pirkau is vokieciu mango per tarpininke, tai viskas buvo liuks, o cia kaip
Pirksiu Nature Shop -extra 15proc.
Truputis truksta iki nemokamo siuntimo, galėčiau į Šiaulius perduot arba persiųst
Truputis truksta iki nemokamo siuntimo, galėčiau į Šiaulius perduot arba persiųst
QUOTE(kovo @ 2013 01 16, 09:05)
Tai vistiek siuntimas į Lietuvą kainuoja 6,90 ar ne? Nes aš prisidėjau prekių už 35 eur. tai ,man siuntimą 6,90 išmetė su įvestu kodu
Pas mane buvo prekiu už beveik 150 svarų, tai siuntimas gavosi ligiai 6 svarai su kodų, o buvo 9,99.