Betoj dabar akcija video auklei
http://beta.lt/klaip...track_type=name
Sveikos
Gal kas Kaune rinksit iš https://www.newlook.com Prisijungčiau su viena preke
Gal kas Kaune rinksit iš https://www.newlook.com Prisijungčiau su viena preke
Sveikutes Gal kas perka is PUMPKINPATCH ? Prisijungciau su 23 svarais .
QUOTE(wgs @ 2013 01 19, 21:58)
Už tokią kainą tikrai ne geriausias variantas,
1) Procesorius 1 branduolio, be to A8 yra senesnis ir silpnesnis už A9 (jei gerai pamenu)
2) 512 MB ram jau mažoka, tuo labiau 4 Androidui
3) Komentaruose prie prekės rašo, kad nėra komplekte žadamos microSD 4gb kortos
4) Jei gerai matau iš foto, tai nėra fizinių mygtukų, tik sensoriniai ekrano apačioje. Čia gal skonio reikalas, bet man jie pasirodė nepraktiški, nes nesunku naudojimo metu netyčia ranka užkliudžius nuklysti į meniu ar nustatymus.
Merginos, Biodermų visos jau apsipirkot? Reeeeeikia man...
1) Procesorius 1 branduolio, be to A8 yra senesnis ir silpnesnis už A9 (jei gerai pamenu)
2) 512 MB ram jau mažoka, tuo labiau 4 Androidui
3) Komentaruose prie prekės rašo, kad nėra komplekte žadamos microSD 4gb kortos
4) Jei gerai matau iš foto, tai nėra fizinių mygtukų, tik sensoriniai ekrano apačioje. Čia gal skonio reikalas, bet man jie pasirodė nepraktiški, nes nesunku naudojimo metu netyčia ranka užkliudžius nuklysti į meniu ar nustatymus.
Merginos, Biodermų visos jau apsipirkot? Reeeeeikia man...
Aciu uz issamu komentara zinosiu pas ka kreiptis konsultacijos reiks dairytis kito, o tai namie du laptopai vienas vaikams, kitas teveliams , tai vis eiles reik laukt nepasidalinam. Tai sau dairausi planseto idomu uztektu planseto tik apsipirkimams, forumus aplankyt , emeil pasinaudot ir filmams online kartais paziuret?
QUOTE(kepuryte @ 2013 01 20, 09:07)
Sveikos, nerandu savo visa virtuon korteles, o skubiai noriu atlikti pirkima, ta 3 skaiciu koda atsimenu, o iejus i savo banka gal rascisau tuos 16 skaiciu? vakar tai bandziau bet atmete man apmokejimna, sako kad problemos su mokejimu. Kiek kortelej toj buna skaiciu? dekui kas atsakysit
16 skaičių, man atrodo kad kortelės nr. el. bankininkystėj ir matosi , tas kur be LT raidžių. Dar galiojimo laiko reik, bet jis irgi būna bankininkystėj.
Pirmadieni vakare pirksiu SD Kaunas, j ei tinka galiu persiust jurgita.karpiniene@gmail.com
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 20, 00:49)
Gėda, ale kaip paskambint per skype ? Niekad nebandžiau mokamai , brangiai gaunas?
O nieko jie ten neįtars, vis tiek akcentas, galų gale jie nemato, kad skambini iš LT, o perki tai UK adresu ? O neklausė pvz. kokiam banke kortelė išduota ? Jaučiu SEB tai nebūtų girdėję
O nieko jie ten neįtars, vis tiek akcentas, galų gale jie nemato, kad skambini iš LT, o perki tai UK adresu ? O neklausė pvz. kokiam banke kortelė išduota ? Jaučiu SEB tai nebūtų girdėję
Jei i TBS skambinti, tai per skype buvo nemokama. Jungiausi skype per telefona: call phones -> ivedziau TBS numeri, tik prirasiau koda UK +44 ir viskas Jei skambinti jungiantis kompiuteriu: virsutineje skype juostoje mazdaug ties viduriu yra skambuciai ir toliau spaudziate skambinti i telefonus. Man kazkada reikejo skambinti i VS, tai pasipildziau skype kreditus maziausia suma, man rodos apie 20 lt. Kaina skambinimo gaunasi mazdaug kaip i paprasta tinkla, skambinausi jau tikrai nemazai, bet saskaitoje kaip yra taip yra O del TBS kazin ar jiems labai rupi, kai pagalvoju TUKIO adresu tiek daug TBS siuntu keliauja, bet jiems matomai tinka... Konsultante maloniai kalbejo, tik prase pasakyti atsaukto uzsakymo numeri ir padiktuoti el.pasta (paraidziui). Tik tiek, kad skambinant telefonu man labai trukinejo rysis, sake, kad per ispardavima telefonu linijos uzluzineja ir uzluzo bekalbant, bet jau buvau beveik viska issiaiskinus
as irgi uzvakar isbandziau skype, berods gal 6-7 eurai minimalus papildymas, skambinau i argosa ir dar viena vaistine, tai prakalbejau gal 1.5euro, tai visai liuks, kalbejau gal apie 9 minutes bendrai. tik kartais reikedavo paprasyt pakartoti klausima leciau
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 20, 13:20)
skambinau i argosa
ka argosas pasake? gal leidzia su LT kortelem pirkti?
QUOTE(kapuchina @ 2013 01 20, 10:47)
as pabandziau kelis kartus, visus kartus buvo reject, parasiau jiems laiska, bet atsakymo 2 dienas negavau, tad dar syki pabandziau (mokejimo adresa rasiau lietuviska, pasipildziau visa virtuana) ir parejo. O tada po dienos jie man atrase, kad kaip ir namo problemos nebera, nes paskutinis uzsakymas parejo.
Galvojau ir as dar karta pabandyti bet kad neliko ka pirkti
Papildyta:
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 13:52)
Jei i TBS skambinti, tai per skype buvo nemokama. Jungiausi skype per telefona: call phones -> ivedziau TBS numeri, tik prirasiau koda UK +44 ir viskas Jei skambinti jungiantis kompiuteriu: virsutineje skype juostoje mazdaug ties viduriu yra skambuciai ir toliau spaudziate skambinti i telefonus. Man kazkada reikejo skambinti i VS, tai pasipildziau skype kreditus maziausia suma, man rodos apie 20 lt. Kaina skambinimo gaunasi mazdaug kaip i paprasta tinkla, skambinausi jau tikrai nemazai, bet saskaitoje kaip yra taip yra O del TBS kazin ar jiems labai rupi, kai pagalvoju TUKIO adresu tiek daug TBS siuntu keliauja, bet jiems matomai tinka... Konsultante maloniai kalbejo, tik prase pasakyti atsaukto uzsakymo numeri ir padiktuoti el.pasta (paraidziui). Tik tiek, kad skambinant telefonu man labai trukinejo rysis, sake, kad per ispardavima telefonu linijos uzluzineja ir uzluzo bekalbant, bet jau buvau beveik viska issiaiskinus
Jus duodat as nebent su kosmosu galeciau pakalbeti
QUOTE(murashke @ 2013 01 20, 12:35)
ka argosas pasake? gal leidzia su LT kortelem pirkti?
jo, uzsakyma mano ir taip praleido, bet viena dali pristate, o kita parasyta buvo, kad tipo items are delayed, call us, nu tai teko skambinti, ale dar tokiu klausimu nieks neuzdavinejo. eina kaku ju security, pasakykite pavarde, savo adresa, telefono numerio penkta skaiciu, po to kiek uzsakymu darete, kiek daliu gavote, pasakykite kiek buvo prekiu ten kur gavote, kiek prekiu dar jums rodo nepristatytu, pasakykite bent 1 prekes pavadinima, o boze sakau, ar dar ilgai jus mane kamantinesit, man tik reik suzinot kada antra dali atvesit na sako, gerai uzteks, atvesime pirmadieni, ar jie cia specialiai is mane saipesi, nezinau
QUOTE(Liepsa @ 2013 01 20, 09:59)
Cia tik kamera, kito "ragelio" nera, reikia naudoti telefona, kompa ar panasiai