Sveikos. Gal kas uzmate nuolaidu pavasariniams batukams 4 m. berniukui?
QUOTE(ramuner @ 2013 01 19, 20:52)
Sveikos. Gal kas uzmate nuolaidu pavasariniams batukams 4 m. berniukui?
as irgi noreciau nuolaidu mergaitei bet, deja, nieko gero... visi mano nuziureti javari.de kainuoja apie 30 eur su kapeikom... noretusi pigiau
QUOTE(NNata @ 2013 01 19, 20:46)
kazkas labai domejosi plansetais toki nebloga varianta uztikau
http://www.focalpric...CFUNa3godBV8AgQ
http://www.focalpric...CFUNa3godBV8AgQ
neatidaro Jūsų nuorodos
Pirmadieni vakare pirksiu SD Kaunas, jei tinka galiu persiust jurgita.karpiniene@gmail.com
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 19, 17:19)
Ar tik neuzrauks jie LT korteliu
aš irgi gavau šiandien jų atsakymą dėl nepraėjusio užsakymo, bet apie korteles nieko nemini bandysiu dar kartą pirkti, nes rašo, kad buvusios problemos bus panaikintos tikiuosi, kad viskas ok bus
sveikutes, priglaudziau ir as ta termometra, seniai ieskojau, tikiuos normalus bus
gal uzmatet kur normaliom kainom video aukles
QUOTE(Delicia @ 2013 01 19, 11:49)
Gaila lina0612, bet zinoma suprantama
jei jums labai reikia, galiu pabandyt užsakyt
QUOTE(dorada @ 2013 01 19, 12:11)
O del kapsuliu, savo dickiui anksciau isspaudavau i maisteli, dabar ne pro kur; dvimetis jau - tai mandras darosi; beje, kramtomu kapsulyciu irgi ne pro kur, perkanda ir spjauna lauk
o kurias duodi vaikams?
QUOTE(Aštri @ 2013 01 19, 20:12)
neatidaro Jūsų nuorodos
Hm keista ir man nebeatidaro is naujo nukopinau , bet vistiek neveikia, jei zinute perziurejimui padarau veikia nuoroda o kai paspaudziu skelbti nebeveikia
www.focalprice.com
I paieska ivedus SamsungA8 ji viena ir ismeta
QUOTE(asmon @ 2013 01 19, 21:03)
sveikutes, priglaudziau ir as ta termometra, seniai ieskojau, tikiuos normalus bus
aš tokią pirkau (tik kainos geresnės sulaukiau):
http://www.amazon.co...c...4228&sr=8-1
QUOTE(murashke @ 2013 01 19, 19:55)
as irgi noreciau nuolaidu mergaitei bet, deja, nieko gero... visi mano nuziureti javari.de kainuoja apie 30 eur su kapeikom... noretusi pigiau
jo ir as vis pasidairau brangoka jei nezinociau kad buna ten pigiau tai gal ir nusipirkciau
QUOTE(NNata @ 2013 01 19, 22:38)
Hm keista ir man nebeatidaro is naujo nukopinau , bet vistiek neveikia, jei zinute perziurejimui padarau veikia nuoroda o kai paspaudziu skelbti nebeveikia
www.focalprice.com
www.focalprice.com
Už tokią kainą tikrai ne geriausias variantas,
1) Procesorius 1 branduolio, be to A8 yra senesnis ir silpnesnis už A9 (jei gerai pamenu)
2) 512 MB ram jau mažoka, tuo labiau 4 Androidui
3) Komentaruose prie prekės rašo, kad nėra komplekte žadamos microSD 4gb kortos
4) Jei gerai matau iš foto, tai nėra fizinių mygtukų, tik sensoriniai ekrano apačioje. Čia gal skonio reikalas, bet man jie pasirodė nepraktiški, nes nesunku naudojimo metu netyčia ranka užkliudžius nuklysti į meniu ar nustatymus.
Merginos, Biodermų visos jau apsipirkot? Reeeeeikia man...