Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

Sveikos. Gal kas uzmate nuolaidu pavasariniams batukams 4 m. berniukui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2013 01 19, 20:52)
Sveikos. Gal kas uzmate nuolaidu pavasariniams batukams 4 m. berniukui?  4u.gif

as irgi noreciau nuolaidu mergaitei smile.gif bet, deja, nieko gero... visi mano nuziureti javari.de kainuoja apie 30 eur su kapeikom... noretusi pigiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 01 19, 20:46)
kazkas labai domejosi plansetais toki nebloga varianta uztikau ax.gif
http://www.focalpric...CFUNa3godBV8AgQ

neatidaro Jūsų nuorodos schmoll.gif
Atsakyti
Pirmadieni vakare pirksiu SD Kaunas, jei tinka galiu persiust jurgita.karpiniene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 19, 17:19)
Ar tik neuzrauks jie LT korteliu doh.gif

aš irgi gavau šiandien jų atsakymą dėl nepraėjusio užsakymo, bet apie korteles nieko nemini schmoll.gif bandysiu dar kartą pirkti, nes rašo, kad buvusios problemos bus panaikintos biggrin.gif tikiuosi, kad viskas ok bus bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, gal kas nors pirksite is mango.com ir priimtumete i kompanija?
Atsakyti
sveikutes, priglaudziau ir as ta termometra, seniai ieskojau, tikiuos normalus bus ax.gif
gal uzmatet kur normaliom kainom video aukles ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 01 19, 11:49)
Gaila lina0612, bet zinoma suprantama  4u.gif

jei jums labai reikia, galiu pabandyt užsakyt 4u.gif

QUOTE(dorada @ 2013 01 19, 12:11)

O del kapsuliu, savo dickiui anksciau isspaudavau i maisteli, dabar ne pro kur; dvimetis jau - tai mandras darosi; beje, kramtomu kapsulyciu irgi ne pro kur, perkanda ir spjauna lauk doh.gif

o kurias duodi vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2013 01 19, 20:12)
neatidaro Jūsų nuorodos  schmoll.gif

Hm keista ir man nebeatidaro is naujo nukopinau g.gif , bet vistiek neveikia, jei zinute perziurejimui padarau veikia nuoroda o kai paspaudziu skelbti nebeveikia verysad.gif

www.focalprice.com
I paieska ivedus SamsungA8 ji viena ir ismeta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NNata: 19 sausio 2013 - 21:48
QUOTE(asmon @ 2013 01 19, 21:03)
sveikutes, priglaudziau ir as ta termometra, seniai ieskojau, tikiuos normalus bus  ax.gif
gal uzmatet kur normaliom kainom video aukles  ax.gif  ax.gif

aš tokią pirkau (tik kainos geresnės sulaukiau):
http://www.amazon.co...c...4228&sr=8-1
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 01 19, 19:55)
as irgi noreciau nuolaidu mergaitei smile.gif bet, deja, nieko gero... visi mano nuziureti javari.de kainuoja apie 30 eur su kapeikom... noretusi pigiau smile.gif  4u.gif

jo ir as vis pasidairau brangoka blink.gif jei nezinociau kad buna ten pigiau tai gal ir nusipirkciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 01 19, 22:38)
Hm keista ir man nebeatidaro is naujo nukopinau g.gif , bet vistiek neveikia, jei zinute perziurejimui padarau veikia nuoroda o kai paspaudziu skelbti nebeveikia verysad.gif

www.focalprice.com
I paieska ivedus SamsungA8 ji viena ir ismeta

Už tokią kainą tikrai ne geriausias variantas,
1) Procesorius 1 branduolio, be to A8 yra senesnis ir silpnesnis už A9 (jei gerai pamenu)
2) 512 MB ram jau mažoka, tuo labiau 4 Androidui
3) Komentaruose prie prekės rašo, kad nėra komplekte žadamos microSD 4gb kortos
4) Jei gerai matau iš foto, tai nėra fizinių mygtukų, tik sensoriniai ekrano apačioje. Čia gal skonio reikalas, bet man jie pasirodė nepraktiški, nes nesunku naudojimo metu netyčia ranka užkliudžius nuklysti į meniu ar nustatymus.

Merginos, Biodermų visos jau apsipirkot? Reeeeeikia man...
Atsakyti