Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(dorada @ 2013 01 19, 16:15)
Man buvo esme guminiai ratai smile.gif Neimanoma vasara namie langais atidarytais but, kai vaikai kieme su kitokiais vaziuoja biggrin.gif
Sitam modeliuke ne guminiai, bet smagu, kad reguliuojasi ilgis, sedyne nemaza:) O del tokiu ratu - kazkur skaiciau, kad batsiuviai kazkaip gumos juostele gali pritvirtinti, bet nzn realiai g.gif
Matau, ir cia nera atrameles kojoms, bet maniskis kazkaip iprato kojas deti ant pedaliuku.

Kiek daug naudingų patarimų. Dairysiuosi toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 01 19, 18:24)
Ne viena karta ir ne vienai merginai tep nutiko  verysad.gif
Nu nepavyko uzsakyti ir tiek, pinigeliu rezerva nuims po mazdaug 15 d.

O pabandzius dar kartuka g.gif gal prasokciau, g.gif tik kad dvieju nepatvirtintu lotuliukas.gif lotuliukas.gif galeciau sumustinius teplioti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 01 19, 14:21)
PA siuncia kiekviena savaite sestadieniais. Visos prekes kurios pasiekia ju UK sandelio adresa iki penktadienio yra isvezamos sestadieniais ir LT buna antradieniais kartais treciad., ju sistemoj prisiregistravus galima tai matyti. O sausio 16diena cia buvo pristatymo i LT siuntu diena uz dvi savaites nes per sventes viena reisa buvo praleide.

Ačiū labai. 4u.gif
Iš tikrųjų šiandien statusas pasikeitė - siuntos išsiųstos į Lietuvą. thumbup.gif

Gaila, kad dar viena siunta nespėjo ateiti. Kitą savaitę turėtų pasirodyti Uk sandėlyje.
Bet manau, galės šios dienos pirmosios dvi palaukti trečiosios Vilniuje, o po to visas jas iki namų man atveš. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 19, 16:37)
O pabandzius dar kartuka  g.gif  gal prasokciau, g.gif  tik kad dvieju nepatvirtintu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  galeciau sumustinius teplioti  lotuliukas.gif

prisijunkit prie svetaines ir paziurekit, ka raso,m turi buti rejected 4u.gif tai jo jums tikrai neatsius, pati vakar toki laiska gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 19, 18:45)
prisijunkit prie svetaines ir paziurekit, ka raso,m turi buti rejected  4u.gif  tai jo jums tikrai neatsius, pati vakar toki laiska gavau  biggrin.gif

tikrai taip doh.gif doh.gif
o bandet antra karta?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 19, 17:53)
tikrai taip  doh.gif  doh.gif 
o bandet antra karta?

Pagal mano asmenine patirti- tikrai neverta schmoll.gif
Rasykit Jiems meiles laiska....
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 19, 12:22)
Temoj buvo uzvesta kalba apie termometrus
As gaunu reklama is kai kuriu parduotuviu
Siandien gavau:
http://www.focalpric...9X#.UPpzHR26f3U
Dar pas juos kartais nuolaidu kodukai buna, kai pirkau plansete 8 % galiojo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 19, 12:50)
kaip veikia?  ax.gif  o siuntimas prisidėjo prie kainos? smile.gif

tai as rasiau apie reklama, kad snd gavau reklamini laiska biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 19, 15:39)
Patikrino ir pasake, kad mano uzsakyma atmete del to, kad prie perkant neprisiloginau. Taigi nepamirskite paspausti log in  4u.gif Beja skambinau per skype, tai buvo nemokamai, o pries tai bandziau per telefona, tik tiek, kad mokamai 4u.gif Beja siandien nepamirsau prisiloginti ir uzsakyma patvirtino 4u.gif

Tikrai ne tokia priezastis, nebent nezinojo , ka dar pasakyti
As niekada nesiloginu
Tik pries darant apmokejima, suvedu slaptazodzius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(freelove @ 2013 01 19, 15:40)
TBS atsakas, kodėl atmestas užsakymas  biggrin.gif

Thank You for contacting The Body Shop® Online Team.

Please note that in order to place an online order on The Body Shop UK website both billing and shipping addresses need to be in the UK. So You may only use a card issued in the UK for the payment.

We apologise for any inconvenience You mayhave experienced.

Ar tik neuzrauks jie LT korteliu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(murashke @ 2013 01 19, 16:13)
po simto laisku gali tuoj LT korteles nepraeiti... smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 19 sausio 2013 - 17:14
QUOTE(niekieno @ 2013 01 19, 19:04)
Pagal mano asmenine patirti- tikrai neverta schmoll.gif
Rasykit Jiems meiles laiska....

doh.gif doh.gif doh.gif Ale kalbos nemoku doh.gif doh.gif
gal galit permesti laiska ka raset blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 19, 19:19)

Ar tik neuzrauks jie LT korteliu doh.gif
Papildyta:

Panasu 4u.gif
Atsakyti

noreciau pirkti BARTEK http://www.sklep.bartek.com.pl, pasidalintume 40 PLN siuntimo mokesti esu is Kauno galiu persiust 4u.gif

Atsakyti
Šiandien pirksiu iš MANGOOUTLET.com
saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius. Kam apsimokės persiųsiu 4u.gif
Siuntima dalinsiu iš daiktų skaičiaus. Iki +1,8Eur daiktui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 19 sausio 2013 - 19:09
jei kas neuzsipirkote zieminiu mot. crocsu, gal sudomins: http://www.supermama...?...&p=60423061 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mainridas @ 2013 01 19, 15:26)
Ant sąskaitos ir aš radau, kad per 7, bet SD puslapyje vienoje vietoje rašo per 7, kitur per 30d. Praėjo 10d (gulėjau ligonineje ier nespėjau grąžinti) kažin ar rizikuoti grąžinti. g.gif

As tai grazinciau, tikrai jie atgal nebesius o pinigus tada jau privalo grazinti kai preke pas juos. O beto jei pradetu dometis kodel per velai grazinat taip ir sakykit kad ligoninej gulejot, nuo to nieks neapsaugotas.

kazkas labai domejosi plansetais toki nebloga varianta uztikau ax.gif
http://www.focalpric...CFUNa3godBV8AgQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NNata: 19 sausio 2013 - 19:50