Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 18, 21:45)
Sekmadini noreciau pirkti BARTEK http://www.sklep.bartek.com.pl, pasidalintume 40 PLN siuntimo mokesti esu is Kauno galiu persiust 4u.gif

nesvarbu uz kiek uzsisakai nekinta siuntimo mokestis? g.gif o kaip ju zieminiai batukai gal zinote? atsiunte mums ziemai teta, bet kad labai jau nepatogiai jie uzsimauna, kancia tiesiog doh.gif tai reiketu kitu vaikui.
Atsakyti
lina0612 gal kartais dar darysite TBS uzsakyma su 40% akcija? bigsmile.gif noreciau prisijungti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicia: 18 sausio 2013 - 22:30
nesvarbu uz kiek uzsisakai nekinta siuntimo mokestis? g.gif o kaip ju zieminiai batukai gal zinote? atsiunte mums ziemai teta, bet kad labai jau nepatogiai jie uzsimauna, kancia tiesiog doh.gif tai reiketu kitu vaikui.

Imeciau 6 poras nepakito...mes akropolyje nusiziurejom siuos user posted imagepatiko http://www.sklep.bar...t-170570i1.html. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltute11: 18 sausio 2013 - 22:30
QUOTE(Delicia @ 2013 01 18, 23:27)
lina0612 gal kartais dar darysite TBS uzsakyma su 40% akcija?  bigsmile.gif noreciau prisijungti  blush2.gif

Rašiau ir aš jai.. Bet jau turbūt soti nuo visų TBS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 22:41)

Eh gaila doh.gif Taip noreciau dvieju sviestuku, o pati dar nei karto nepirkusi nesinori pakibti per akcija, reikes persivedus pinigeliu kokia diena prisiregistruoti ir ziureti kaip seksis kad kita karta nebevarginti mergaiciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 23:41)

Ir as parasiau biggrin.gif doh.gif Mano su swedbanko kortele irgi atmete biggrin.gif Parasiau, tai tikiuosi gavus pirmadieni atsakyma kita ispardavima galesiu pati pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 18, 22:45)
Ir as parasiau  biggrin.gif  doh.gif Mano su swedbanko kortele irgi atmete  biggrin.gif Parasiau, tai tikiuosi gavus pirmadieni atsakyma kita ispardavima galesiu pati pirkti  biggrin.gif

Patys sau daugiau jie darbo uzsikrauna kai karta praleidzia poto nebe, poto vel praleidzia ir vel suamsto nebepraleisti, turetu jau vien nuo laisku gausos buti uzsiknise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 01 18, 23:49)
Patys sau daugiau jie darbo uzsikrauna kai karta praleidzia poto nebe, poto vel praleidzia ir vel suamsto nebepraleisti, turetu jau vien nuo laisku gausos buti uzsiknise  biggrin.gif

o būna taip, kad iš kelinto karto praleidžia, o paskui ne? Kažkokia nesąmonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 18, 23:45)
Ir as parasiau  biggrin.gif  doh.gif Mano su swedbanko kortele irgi atmete  biggrin.gif Parasiau, tai tikiuosi gavus pirmadieni atsakyma kita ispardavima galesiu pati pirkti  biggrin.gif

Čia mes turbūt e apie tą patį kalbam lotuliukas.gif Aš apie narę vieną kalbėjau. ax.gif
QUOTE(irisas @ 2013 01 18, 23:50)
o būna taip, kad iš kelinto karto praleidžia, o paskui ne? Kažkokia nesąmonė  biggrin.gif

O ką reiškia praleidžia? Bet negi vis bandyt ir "pakabint" pinigus? Taip ir sąskaitą ištuštint galima. Kad visai nerezervuotų pinigų, tai būtų ok, bet kad dabar jie pinigus rezervuoja kiekvienąkart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 18, 22:50)
o būna taip, kad iš kelinto karto praleidžia, o paskui ne? Kažkokia nesąmonė  biggrin.gif

Buna kad ir is pirmo karto praleidzia, poto po kelinto karto uzblokuoja, o buna kad pirmo nepraleidzia paskui kelis praleidzia ir vel uzblokuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 23:53)
O ką reiškia praleidžia? Bet negi vis bandyt ir "pakabint" pinigus? Taip ir sąskaitą ištuštint galima. Kad visai nerezervuotų pinigų, tai būtų ok, bet kad dabar jie pinigus rezervuoja kiekvienąkart doh.gif

"Praleidžia" tai kai Jus parašysit jiems laiškiuką, kad norit pirkt, nesuprantat kas negerai,kodel neleidžia ar pan. ..... o jie Jums kažką atrašys smile.gif Man i vieną accounta atrašė,kad niekuo negali padėt,mano kortelė netinkama... Idomiausia,kad kitą dieną po tokio atsakymo sekmingai apsipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 01 18, 23:05)
"Praleidžia" tai kai Jus parašysit jiems laiškiuką, kad norit pirkt, nesuprantat kas negerai,kodel neleidžia ar pan. ..... o jie Jums kažką atrašys  smile.gif  Man i vieną accounta atrašė,kad niekuo negali padėt,mano kortelė netinkama... Idomiausia,kad kitą dieną po tokio atsakymo sekmingai apsipirkau  biggrin.gif

O gal kartais planuojate dar pirkti kol 40% nuolaidele yra? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti