Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(Kriiste @ 2013 01 15, 22:03)
Pasiekiau siuntimo is kinieciu "rekorda" lotuliukas.gif  - siandien gavau siuntini, pirkta rugpjucio 14 diena doh.gif

Neblogai biggrin.gif lotuliukas.gif , aš dar neturėjau tokio rekordo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 15 sausio 2013 - 22:12
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 15, 23:03)
Pasiekiau siuntimo is kinieciu "rekorda" lotuliukas.gif  - siandien gavau siuntini, pirkta rugpjucio 14 diena doh.gif

as tai tuoj pasieksiu siuntinio is nature shop negavimo rekorda..viena kart negavau, issiunte antra karta, ir to negaunu daugiau jau kaip menesi..
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 15, 22:03)

O aš ko gero tikrą rekordą sumušiau. Kiniečiai užsakyti sausio 5 (gal net sausio 6, nes žiūriu, kad jau po 12 buvo), o sausio 14 iškvietimo į paštą lapelis jau mano pašto dėžutėj gulėjo. Super apsisuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2013 01 15, 22:21)
O aš ko gero tikrą rekordą sumušiau. Kiniečiai užsakyti sausio 5 (gal net sausio 6, nes žiūriu, kad jau po 12 buvo), o sausio 14 iškvietimo į paštą lapelis jau mano pašto dėžutėj gulėjo. Super apsisuko  thumbup.gif

nea, is kinijos esu gavus per 4 darbo dienas 4u.gif (bet pirkta ebay)
Atsakyti
QUOTE(DLike @ 2013 01 15, 23:01)
Rašo, kad su šiuo kodu SDVOUCHERCLOUDJAN siuntimas UK nemokamas nuo 30 svarų. Galioja iki sausio 22 d. Bet pati netikrinau, ar galioja...

Veikia !! Ačiū Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 15, 22:29)
nea, is kinijos esu gavus per 4 darbo dienas 4u.gif (bet pirkta ebay)

pasiduodu tada biggrin.gif
buyincoins čia taip mane nustebino
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 15, 22:00)
Aš tris kartus rašiau per tą jų "contact us" formą ir nieko  doh.gif Tuomet parašiau į FB ir tą pačią dieną atsakė  biggrin.gif Iškart suorganizavo refund'ą, be jokių papildomų klausinėjimų smile.gif Rekomenduoju ir Jums wink.gif

smile.gif Ačiū, geras patarimas, aš nenoriu su New Look kiniečių rekordus sumušt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2013 01 15, 23:36)
pasiduodu tada  biggrin.gif
buyincoins čia taip mane nustebino

As irgi is buyincoins uzsisakiau sausio 4, o snd beldzias pastininke i duris, taip permeciau greitai, kas cia galetu buti, bet apie si siuntinuka ne minties dar nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2013 01 15, 22:42)
As irgi is buyincoins uzsisakiau sausio 4, o snd beldzias pastininke i duris, taip permeciau greitai, kas cia galetu buti, bet apie si siuntinuka ne minties dar nebuvo  bigsmile.gif

tai va kai paste atidave 3 siuntinius irgi pasimeciau - nes laukiau tik 1 lotuliukas.gif , ir dar kas keista - kad siunta isskaidyta i dvi dalis (du paketai) - abu issiusti ta pacia diena, ir gauti ta pacia diena - po puses metu tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Rytoj po pietų užsakinėsiu iš TBS ir boots.com
Vilnius, galiu persiųsti. Pirksiu per pirkanglijoje.lt.
Jei kam ko reikia, krepšelius prašom siųsti į tinaby.uzsakymai@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2013 01 15, 23:24)
Galiu priimti, kaip ir rašiau, be problemų galiu persiųsti mirksiukas.gif
Aš pirkčiau 3-4m, nes 2-3m gali ir tikti, bet labai jau tik tik.

aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Mergatės, kas jungėtės prie manęs su batų balzamais, tai aš jų dar negavau - kažkur Vokietijoje pastrigę verysad.gif Pardavėjas sako, kad išsiuntė sausio 3 d. ir kad neva jam pašte aiškinę, jog dabar siuntiniai į Lietuvą keliauja 10-14 d. Belieka kantriai laukti 4u.gif
Atsakyti