O kam nors praeina H&M užsakymai PA adresu?
Eina na...
Kur atšaukti TBS užsakymą?
Durniai, kažką parašė, kad nera pinigų, ar kažką aiškintis su banku. Nu googlas taip išvertė, tai pakartojau dar kartą. Ir abu užsakė,
Va, ką parašė.
Mes atsisveikino Jus informuoti, kad mes negalėjo užbaigti mokėjimo šios operacijos. Mes patariame jums patikrinti mūsų pagalbos skyrių siekiant išspręsti šį klausimą ir, kad jūsų sandoris turi būti tvarkomi. Mes rekomenduojame, kad jūs iš naujo išbandyti savo užsakymą atsargiai, nes kiekviena paskesnė, iš naujo į savo banką, gali pasilikti papildomų lėšų.
Supratau, kad neužsakė. O pinigai tai rezervuoti.
Ką daryti?
Durniai, kažką parašė, kad nera pinigų, ar kažką aiškintis su banku. Nu googlas taip išvertė, tai pakartojau dar kartą. Ir abu užsakė,
Va, ką parašė.
Mes atsisveikino Jus informuoti, kad mes negalėjo užbaigti mokėjimo šios operacijos. Mes patariame jums patikrinti mūsų pagalbos skyrių siekiant išspręsti šį klausimą ir, kad jūsų sandoris turi būti tvarkomi. Mes rekomenduojame, kad jūs iš naujo išbandyti savo užsakymą atsargiai, nes kiekviena paskesnė, iš naujo į savo banką, gali pasilikti papildomų lėšų.
Ką daryti?
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 22:06)
nera tokios galimybes. nebent skambinti bandykite dar el. pastu rasyti... bet sunku pasakyti, kaip bus. o juos abu raso prie order history?
QUOTE(murashke @ 2013 01 18, 22:10)
nera tokios galimybes. nebent skambinti bandykite dar el. pastu rasyti... bet sunku pasakyti, kaip bus. o juos abu raso prie order history?
Taip, abu yra. Nu bet tai kam tokią nesąmonę rašyti.
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 21:14)
O kokie ju statusai?
Rejected
ar
Awaiting Dispatch
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 22:14)
Koks statusas? rejected?
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 18, 22:20)
Rejected ,
O ką čia reiškia?
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 22:06)
Eina na...
Va, ką parašė.
Ką daryti?
Va, ką parašė.
Ką daryti?
Man buvo ne karta toks atvejis su TBS. Ta rezervacija pasinaikina po kokios savaites. Jei order declined, uzsakymo jie neiisiuncia.
Suprasi ten juos, bandziau dabar ir su Virtuon, ir su Swed'o, neleidzia padaryt uzsakymo kors tu ka
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 21:22)
Taigi jau puse temos apie ta kalbama
Pakabino ir jusu uzsakymus
Nebegausit ju
Galit nors vel bandyt, nieko nebus
O rezerva atkabins bankas po 2 sav (nebent jusu seb)
Kai uzsakot, turi buti awaiting, tada vadinasi uzsakymas praejo
Na man tai nieko, praleidzia
Snd jau desimta uzsakyma sukurpiau
Na ne viskas man vienai
Bet kol kas praeina normaliai
Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2013 01 18, 21:23)
Man buvo ne karta toks atvejis su TBS. Ta rezervacija pasinaikina po kokios savaites. Jei order declined, uzsakymo jie neiisiuncia.
Suprasi ten juos, bandziau dabar ir su Virtuon, ir su Swed'o, neleidzia padaryt uzsakymo kors tu ka
jusu acauntas blokuotas
Rasykit jiems laiska
Gausit atsakyma, tada vel galit bandyt
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 18, 22:28)
jusu acauntas blokuotas
Rasykit jiems laiska
Rasykit jiems laiska
Parasiau laiska, bet savaitgalis dabar, tai matyt pirmadieni atsakymo sulauksiu
Sukuriau ir nauja paskyra, vyro vardu, bet tas pats Sunervavo jie mane
Sekmadini noreciau pirkti BARTEK http://www.sklep.bartek.com.pl, pasidalintume 40 PLN siuntimo mokesti esu is Kauno galiu persiust