Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(LoveIs @ 2013 01 18, 12:21)
Gal kas norit prisijungti prie laredoute.fr? Daugeliui sale prekiu papildoma 20 proc.  4u.gif

tai, kad pagal aprasyma, jei gerai suprantu, reikia pirkti ne maziau kaip 3 prekes is Ruduo Ziema 2012 kolecijos, kad gauti ta 20% nuolaida?
Atsakyti
Gal kas is mangooutlet.com Vilniuje pirks g.gif Noreciau prisijungti ax.gif
Atsakyti
Siulau prisijungti www.carters.com (20% sale clearance prekems) Oshkosh (30% sale clearance prekems), yra parduotuves taxai 6,3%, ir shipingas JAV nesvarbu kokiai sumai uzsakymas siuntimas 6 doleriai, tai noretusi ta suma pasidalinti smile.gif
Siuntimas is JAV i LT 1,2$ 100gr
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2013 01 18, 15:04)
Siulau prisijungti www.carters.com (20% sale clearance prekems) Oshkosh (30% sale clearance prekems), yra parduotuves taxai 6,3%, ir shipingas JAV nesvarbu kokiai sumai uzsakymas siuntimas 6 doleriai, tai noretusi ta suma pasidalinti smile.gif
Siuntimas is JAV i LT 1,2$ 100gr

Ar esate kas nors ir mergaiciu kooperavesi su vilimex? Gal kazka ir issirinkciau ir prisijungciau, bet nedrasu truputi, kai ne per tarpininkes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2013 01 18, 15:15)
Ar esate kas nors ir mergaiciu kooperavesi su vilimex? Gal kazka ir issirinkciau ir prisijungciau, bet nedrasu truputi, kai ne per tarpininkes  blush2.gif

As pirkau, bet prekyciu dar negavau.Bet ir pinigeliu nepraso i prieki 4u.gif
Atsakyti
The body shope pakeiciau billing adresa i lietuviska ir lyg praejo uzsakymas, nes su UK biling adresu -atmete is karto
Atsakyti
ar pastebėjot kaip per pusvalandį bodyshopas pakėlė kai kurias kainas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 18, 15:22)
As pirkau, bet prekyciu dar negavau.Bet ir pinigeliu nepraso i prieki 4u.gif

Aciu uz komentara 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2013 01 18, 16:15)
Ar esate kas nors ir mergaiciu kooperavesi su vilimex? Gal kazka ir issirinkciau ir prisijungciau, bet nedrasu truputi, kai ne per tarpininkes  blush2.gif

Aš esu ir prekytes jau gavusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Junkitės prie Caters, nes mano prekytės dings biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinote, jei noreciau grazinti preke i uk,kai grazinimo terminas 2savaites,tai 2 savaites skaiciuojasi iki kol as jiem issiunciu ar iki kol jie gauna??
gavau maza slidinejimui skirta striuke, maniau itilpsiu, bet... gal kam reik xs? silta,kokybiska,labai grazi:
http://www.marshalll...ducts_id=153240
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 01 18, 15:42)
Aš esu ir prekytes jau gavusi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Junkitės prie Caters, nes mano prekytės dings  biggrin.gif

O kaip greit prekes ateina?
Jungsiuosi turbut smile.gif
Atsakyti
Uch, is ketvirto karto ir man pavyko uzsisakyti is TBS thumbup.gif
Vakar parasiau jiems, bet nieko neatrase,tikiuos buvusiu uzsakymu neaktyvuos smile.gif Nes neturesiu kur deti tiek sviestu smile.gif
Atsakyti