Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

o kur jūs tą 40% matote ? rolleyes.gif matau tik 70% ir 30% ending ax.gif man tikrai nieko nereikia doh.gif biggrin.gif bet jei bus kas pigaus, nu kaip nepirkt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Priimčiau vieną merginą prie Mangooutlet užsakymo su nedideliu krepšeliu.
Pirkau prieš porą dienų, jau sekančią dieną išsiuntė thumbup.gif Dabar užsimaniau dar poros daikčiukų..

Jonava, į Kauną galiu perduoti, kitur persiųsčiau paštu.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 18, 13:42)
o kur jūs tą 40% matote ?  rolleyes.gif  matau tik 70% ir 30% ending  ax.gif  man tikrai nieko nereikia  doh.gif  biggrin.gif  bet jei bus kas pigaus, nu kaip nepirkt  g.gif  biggrin.gif

gavom info el. pastu smile.gif kodas: ICE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 01 18, 13:44)
gavom info el. pastu smile.gif kodas: ICE  4u.gif

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 18, 13:42)
o kur jūs tą 40% matote ?  rolleyes.gif  matau tik 70% ir 30% ending  ax.gif  man tikrai nieko nereikia  doh.gif  biggrin.gif  bet jei bus kas pigaus, nu kaip nepirkt  g.gif  biggrin.gif

i emaila atsiunte, su kodu ICE
Atsakyti
sakykite, o Tukis persiunčia prekes pirkėjams LT, ar tik iki pagrindinių miestų?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 12:47)
sakykite, o Tukis persiunčia prekes pirkėjams LT, ar tik iki pagrindinių miestų?

Persiunčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 14:22)
Tikrai, gal kas galite priimti ir mane su krepšiuku prie TBS, nes adreso neturiu... verysad.gif O per šiandien jau gal nesusiveiksiu..sad.gif

Gal Kaune kas galetu priimti ir mane su TBS uzsakymu, nes mano kortele atmete....
Atsakyti
Vakare pirksiu is gap.eu, gal yra norinciu prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 12:47)

jei virš 10 kg tai ir namo atveža
Atsakyti
ne nu pipec su tuo bodyshopu,jau tiek uzpirkau ir dar 40proc ismete biggrin.gif

gal kuri vilniete pirksit? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
LABAI norincioms vilnietems galiu uzsakyti TBS. bet pinigai is anksto ir tik i SEB. is kito banko jau tikriausiai nespetu suvaikscioti, nebent per 10 min. pavyktu susisukt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti