o kur jūs tą 40% matote ? matau tik 70% ir 30% ending man tikrai nieko nereikia bet jei bus kas pigaus, nu kaip nepirkt
Priimčiau vieną merginą prie Mangooutlet užsakymo su nedideliu krepšeliu.
Pirkau prieš porą dienų, jau sekančią dieną išsiuntė Dabar užsimaniau dar poros daikčiukų..
Jonava, į Kauną galiu perduoti, kitur persiųsčiau paštu.
Pirkau prieš porą dienų, jau sekančią dieną išsiuntė Dabar užsimaniau dar poros daikčiukų..
Jonava, į Kauną galiu perduoti, kitur persiųsčiau paštu.
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 18, 13:42)
o kur jūs tą 40% matote ? matau tik 70% ir 30% ending man tikrai nieko nereikia bet jei bus kas pigaus, nu kaip nepirkt
gavom info el. pastu kodas: ICE
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 18, 13:42)
i emaila atsiunte, su kodu ICE
sakykite, o Tukis persiunčia prekes pirkėjams LT, ar tik iki pagrindinių miestų?
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 12:47)
sakykite, o Tukis persiunčia prekes pirkėjams LT, ar tik iki pagrindinių miestų?
Persiunčia
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 14:22)
Tikrai, gal kas galite priimti ir mane su krepšiuku prie TBS, nes adreso neturiu... O per šiandien jau gal nesusiveiksiu..
Gal Kaune kas galetu priimti ir mane su TBS uzsakymu, nes mano kortele atmete....
Vakare pirksiu is gap.eu, gal yra norinciu prisijungti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 18, 12:47)
jei virš 10 kg tai ir namo atveža
ne nu pipec su tuo bodyshopu,jau tiek uzpirkau ir dar 40proc ismete
gal kuri vilniete pirksit?
gal kuri vilniete pirksit?
LABAI norincioms vilnietems galiu uzsakyti TBS. bet pinigai is anksto ir tik i SEB. is kito banko jau tikriausiai nespetu suvaikscioti, nebent per 10 min. pavyktu susisukt