Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(DaivaVe @ 2013 01 18, 09:52)
Atsakykite kas nors, negi nesinaudojatePA paslaugomis?

Į tokius klausimus geriausiai atsako patys PA, mes nekontroliuojam jų svarstyklių. Sveria visada prieš siuntimą į LT.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 01 17, 22:42)
Merginos, pagelbekite  4u.gif  4u.gif
Gavau uzsakyma is paauglio krikstavaikio, uzsimane dovanu E.Armani laikrodzio. Analogo kinietisko. Gal kuri pirkot kurioj nors kinu pardej ? Nezinau kur ieskot,kai paveiksliukuose zenkliuku nera. Nauja mada mokykloj  doh.gif

Priceangels, focalprice ir sunsky prekiauja feikais, bet reikia gerai žinoti, kaip atrodo originalas, nes brandai visur užtušuoti.
Atsakyti
Merginos laukiu prisijungianciu 5pounds wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 17, 10:36)
Sveikutės, gal kas turit pasikeisti Lindex kodukais ax.gif Aš Jums, Jūs man blush2.gif

Pirkau šiandien Javari.de., tai paskutiniame pirkimo etape visas kainytes padidino apie 1 e ar mažiau g.gif Patikrinau jų psl. kainos nepasikeitusios ax.gif , ar jums taip nepasitaikė ar aš ko nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 18, 11:03)
Pirkau šiandien Javari.de., tai paskutiniame pirkimo etape visas kainytes padidino apie 1 e ar mažiau g.gif  Patikrinau jų psl. kainos nepasikeitusios ax.gif , ar jums taip nepasitaikė ar aš ko nežinau blush2.gif

viskas gerai mirksiukas.gif prideda siek tiek, tarsi pvm skirtuma tarp musu saliu tiksliai neprisimenu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 18, 10:03)
Pirkau šiandien Javari.de., tai paskutiniame pirkimo etape visas kainytes padidino apie 1 e ar mažiau g.gif  Patikrinau jų psl. kainos nepasikeitusios ax.gif , ar jums taip nepasitaikė ar aš ko nežinau blush2.gif

pas juos PVM 19, pas mus 21, tai jie perskaičiuoja prieš apmokant
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2013 01 18, 11:08)
viskas gerai  mirksiukas.gif prideda siek tiek, tarsi pvm skirtuma tarp musu saliu tiksliai neprisimenu  blush2.gif  4u.gif

QUOTE(keistuole @ 2013 01 18, 11:11)
pas juos PVM 19, pas mus 21, tai jie perskaičiuoja prieš apmokant

Ačiū mergaitės, svarbu, kad viskas "zakonno" bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nieks neplanuoja tesco rubu? prisideciau su suknele.
Atsakyti
Sveikos, gal zinote forever21 batu dydziai ar atitinka? ir ten ta lentele idomi, kiek suprantu 7-37, 8-38?
Atsakyti
Turiu 1 Lindex koduką. Rašyti replina@gmail.com
Atsakyti
TBS taiko sian sale ir nesale prekytem 40% su koduku ACE....
O man neleidzia pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 01 18, 11:51)

Nėra tokio koduko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 01 18, 11:51)

ICE, ne ace biggrin.gif
Atsakyti