Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(kaleda @ 2013 01 15, 17:37)
O ką reikia daryt, kad grąžintų?

Rašyti jiems, kad negavote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 15, 20:57)
Rašyti jiems, kad negavote  4u.gif

Jau du kartus parašiau 4u.gif Atsiunčia standartinį laišką, kad kiek įmanoma greičiau susisieks. Per mano savarankiško pirkimo istoriją tai pirmas kartas kai negaunu siuntos , dėl to ir nervinuos. doh.gif Dukra sušals be strukės, negerai schmoll.gif Jau būčiau nupirkus iš kitur ir gavus, jei būčiau tikra, kad tam siuntiniui kaput smile.gif Visada būna pirmas kartas.
Atsakyti
Mergaitės, ar galima sekti siuntinuką iš aposparel ( tiksliau unserekleineapotheke.de)?
Atsakyti
Gal kam reikia crocsu is EU ir greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2013 01 15, 21:18)
gal kas renka SD prisijungčiau 4u.gif

Galiu priimti, kaip ir rašiau, be problemų galiu persiųsti mirksiukas.gif

QUOTE(pokahonta @ 2013 01 15, 21:37)
merginos gal pirkusios SD galit patarti 2m bet dideliam berniukui,98cm ugis,tai galvoju ziuret dydzius 2-3m ar 3-4m? g.gif

Aš pirkčiau 3-4m, nes 2-3m gali ir tikti, bet labai jau tik tik.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 15, 17:07)
parašykit crocs laišką smile.gif kad atsiųstų dpd tracking number smile.gif nes matot kad nejuda siunta smile.gif
o kai turėsit numeriuką tai matysit tiksliau  4u.gif  o ir patys dpd galės ką pakomentuoti su dpd numeriu  4u.gif

Atsinešu iš anos temos. Man dpd pakomentavo ir be siuntos nr., pagal pavardę ieškojo, užsirašė tel.nr., nes crocsai neperdavė.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 01 15, 22:43)
Atsinešu iš anos temos. Man dpd pakomentavo ir be siuntos nr., pagal pavardę ieškojo, užsirašė tel.nr., nes crocsai neperdavė.

svarbu radot info drinks_cheers.gif aš tai visad crocsam parašau ax.gif todėl taip ir pasiūliau ax.gif
Atsakyti
Pirksiu už poros val SD per UK adresą, trūkstą 20sv iki nemokamo. Gal būtų norinčių prisijungti? smile.gif

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 15, 21:11)
Mergaitės, ar galima sekti siuntinuką iš aposparel ( tiksliau unserekleineapotheke.de)?

galima, jie atsiuncia pastu sekimo nuoroda, kai išsiunčia
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2013 01 15, 21:03)
Jau  du kartus parašiau 4u.gif  Atsiunčia standartinį laišką, kad kiek įmanoma greičiau susisieks. Per mano savarankiško pirkimo istoriją tai pirmas kartas kai negaunu siuntos , dėl to ir nervinuos. doh.gif  Dukra sušals be strukės, negerai  schmoll.gif  Jau būčiau nupirkus iš kitur ir gavus, jei būčiau tikra, kad tam siuntiniui kaput smile.gif Visada būna pirmas kartas.

Aš tris kartus rašiau per tą jų "contact us" formą ir nieko doh.gif Tuomet parašiau į FB ir tą pačią dieną atsakė biggrin.gif Iškart suorganizavo refund'ą, be jokių papildomų klausinėjimų smile.gif Rekomenduoju ir Jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 01 15, 22:51)
Pirksiu už poros val SD per UK adresą, trūkstą 20sv iki nemokamo. Gal būtų norinčių prisijungti?  smile.gif

Vilnius

Rašo, kad su šiuo kodu SDVOUCHERCLOUDJAN siuntimas UK nemokamas nuo 30 svarų. Galioja iki sausio 22 d. Bet pati netikrinau, ar galioja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DLike: 15 sausio 2013 - 22:10
Pasiekiau siuntimo is kinieciu "rekorda" lotuliukas.gif - siandien gavau siuntini, pirkta rugpjucio 14 diena doh.gif
Atsakyti