Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(eLBė @ 2013 01 17, 16:56)
4u.gif aciu uz minti.
Ieskau metalinio, su ratuku, kuri sukant susisuktu ir tubele.

tai surasite smile.gif pas kiniecius yra plastmasiniu su ratuku smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrielita21 @ 2013 01 17, 18:17)
gal zinot koki asos koduka? perziurejau nemazai kodu puslapiu bet nieko neradau  g.gif

panasu, kad siuo metu nera galiojancio kodo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 17, 14:33)
kokia emet?  rolleyes.gif

Mano plansete uzsakyta 22 diena (gruodzio)
26 paliko Pekina, o 28 pristatyta UK:)
Dabar belieka sulaukt is UK siuntinio:)

O su DD jei kas atsimena, rasiau, kad vaikui paveike 1 sav ir nusprogo, tai jie labai sauniai pagrazino $ (tiesa tai buvo ju parduotuves dovaninis cekis visai sumai)
Tai dabar jau ir uz sita ceki vaziuoja mirksiukas.gif

Nusprendziau, kad geriau pirksim ne LT, nes su LT firma (pirkome kompiuteriui pele 200 -250 lt jau net gerai nepamenu) jau priejom iki vartotoju teisiu.Jei jie i musu rastu kreipimasi nesureaguos, tada su vartotojais rastu pasirasinesim. O paskui jei jie nereaguos teks su teismais padraugaut wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursiuke: 17 sausio 2013 - 17:42
Renkam GAP.eu užsakymą Vilniuje 4u.gif
Jau esam dviese, trečia renkasi, tai jei dar viena prisijungs, siuntimas kainuos po 1 svarą.
Rašykit AŽ arba eglynas@gmail.com
Atsakyti
Gal kam "nepraeina" kortele TBS pirkime. Galeciau kaunietems uzsakyti, tik noreciau, kad krepselis butu virs 15 svaru (nuo tada nemokamas siuntimas), siusciau per TUKI. Is Tukios iskeliaus apie sausio 29 d. Atsiemimas butu netoli SAVO, is bedos tureciau galimybe perduoti i Silainius 4u.gif Pati jau apsiprekinau TBS, bet truksta man ZOOM tasku, tai galvojau pagelbesiu gal kam uzsakydama prekes, nes kortele kolkas praeina be nesklandumu ir sau reikiama tasku kieki susirinksiu biggrin.gif 4u.gif

i el.pasta rasykite: gaaabriele@yahoo.com smile.gif
Atsakyti
o jums SM puslapis negrybauja ? man kazkas pastringa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 17, 18:59)
o jums SM puslapis negrybauja ? man kazkas pastringa  schmoll.gif

Jau visa valanda strigineja smile.gif Vienu metu rode prisijungusiu nariu tik 7 biggrin.gif
Atsakyti
Labas, gal zinote kaip daznai http://www.mangooutlet.com/ papildo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2013 01 17, 16:30)
Merginos, pirma karta bandau naudotis Pirk anglijoje paslaugomis, tai klausimas iskilo: preke gauta sandelyje UK, turi raso realu koks yra, o svori tik 1 kg (vietoj 32), tai cia normalu? Svers LT ir tada kaina skaiciuos?  4u.gif

Gal kas zinot? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, zinau , kad Dorothy Perkins kazkodel nesiuncia i LT , bet dabar narsau ju psl. ir man rodo galima siuntima i LT . Gal cia toks ju gerumas , kol nesuvedziau adreso g.gif Jauciu , kai suvesiu , tada spyga atkis doh.gif O tokie geri ispardavimai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 17 sausio 2013 - 18:55
QUOTE(darvina @ 2013 01 17, 20:55)
Merginos,  zinau , kad Dorothy Perkins kazkodel nesiuncia i LT , bet dabar narsau ju psl. ir man rodo  galima siuntima i LT . Gal cia toks ju gerumas , kol nesuvedziau adreso  g.gif Jauciu , kai suvesiu , tada spyga atkis  doh.gif O tokie geri ispardavimai  bigsmile.gif

UK adresu bandyk pirkt mirksiukas.gif

Kazi, ta suknute faina?:
http://www.dorothype...ments=category~[291044|291043]&noOfRefinements=1
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 17, 19:55)
Merginos,  zinau , kad Dorothy Perkins kazkodel nesiuncia i LT , bet dabar narsau ju psl. ir man rodo  galima siuntima i LT . Gal cia toks ju gerumas , kol nesuvedziau adreso  g.gif Jauciu , kai suvesiu , tada spyga atkis  doh.gif O tokie geri ispardavimai  bigsmile.gif

prisijungiau prie savo accounto, leidzia pirkti smile.gif siuntimas - 6 svarai, viskas kaip anksciau 4u.gif
Atsakyti