Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(Bonpari @ 2013 01 16, 23:06)
Iš kur perkat pižamas, naktinius, gal ką užmatėt nebrangaus kur?  4u.gif

aš iš La senzos pirkdavau
Atsakyti
Užsakinėsiu Laredoute.fr
Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 01 16, 23:33)
kur jau nemateme smile.gif masiskai perkame biggrin.gif  4u.gif

Ir ką jūs iš ten taip masiškai perkat? biggrin.gif Aš nerandu ką ten pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2013 01 17, 01:43)
gal kas pritrūkote žuvų taukų EQUAZEN eye q?
www.boots.com tebegalioja akcija 3 už 2 kainą, tai ieškau kompanijos kuriam nors iš šių:
nuo 5 m. ir suaugusiems 360 kapsulių kaina apie 131 Lt/vnt.
braškių skonio >3 m. 360 kapsulių kaina apie 122 Lt/vnt.
braškių skonio >3 m. 180 kapsulių kaina apie 65 Lt/vnt.
Kainos be siuntimo. Siuntimas iki pirkanglijoje.lt UK adreso nemokamas, į LT pagal svorį.
Pirksiu ketvirtadienį apie 11 val. Vilnius, galiu persiųsti.
Rašyti į tinaby.uzsakymai@gmail.com

Lbas rytas

Na profesionaes, padekit susiskaiciuoti prasau 4u.gif Lyginu kainas:
Amazone susugusiuju kapsules kainuja 28 sv., siuntimas UK adresu nemokamas. Argi nepigiau gaunasi nei per boots? Ar mano skaiciavimai mane paveda ax.gif
O vat vaikisku braskiu skonio maziau 33 sv amazone neradau. Tai per boots labiau apsimoka.
O man ypac reikia kudikisku -tu kuriu kapsules galvute nusisuka. Gaila, akd bootse nera sad.gif Neishsivaizduoju kaip braskiu skonio kapsule 1 m vaikui sugirdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2013 01 17, 09:07)

O man ypac reikia kudikisku -tu kuriu kapsules galvute nusisuka. Gaila, akd bootse nera sad.gif Neishsivaizduoju kaip braskiu skonio kapsule 1 m vaikui sugirdyti  g.gif

Bet tos kapsulės lyg ir pagal amžių netinkamos.. Mano 1,7 metukų, geria tuos kur galvutės nusiima.. Perku iš feelunique, nes kitur arba kaina didesnė, arba nėra kūdikiškų...
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 17, 10:23)
Bet tos kapsulės lyg ir pagal amžių netinkamos.. Mano 1,7 metukų, geria tuos kur galvutės nusiima.. Perku iš feelunique, nes kitur arba kaina didesnė, arba nėra kūdikiškų...

As juos dabar ir duodu, bet boots ju nera, tik nuo 3 m. braskiniai sad.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ar geri vaikams claire kombinezonai?
beje, jei kam reikia, mergaitems labai graziu suknyciu zulily firmos "Rosalita Señoritas" siandien yra ir raso, kad nuolaida iki 75 proc:)))
o bernams kaip visada nieko grazaus verysad.gif
Atsakyti
Atsakykite, zinoves smile.gif
Kaip vadinasi angliskai toks suktukas, su kuriuo galima spausti metalines tubeles (dantu pastos, kremo). Kazkaip paskutiniu metu namuose atsirado daugiau metaliniu tubeliu, ne plastmasiniu, ir visai man toks daiktas praverstu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas turit pasikeisti Lindex kodukais ax.gif Aš Jums, Jūs man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2013 01 17, 09:31)
As juos dabar ir duodu, bet boots ju nera, tik nuo 3 m. braskiniai sad.gif

Aš ieškau jau maždaug metus, bet niekur daugiau gera kaina neradau schmoll.gif Perku feelunique ir laukiu kada galės gerti kitus biggrin.gif

QUOTE(eLBė @ 2013 01 17, 09:36)
Atsakykite, zinoves  smile.gif
Kaip vadinasi angliskai toks suktukas, su kuriuo galima spausti metalines tubeles (dantu pastos, kremo). Kazkaip paskutiniu metu namuose atsirado daugiau metaliniu tubeliu, ne plastmasiniu, ir visai man toks daiktas praverstu  ax.gif

Ir man įdomu bigsmile.gif Mes turim pastai spaustuką, super patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 01 17, 09:36)
gal kas turit pasikeisti Lindex kodukais

gal galite paaiškinti, iš kur jie atsiranda, tie kodukai? g.gif ačiū

kažkas neseniai ieškojo tokių batų
user posted image
gap yra nebrangiai http://www.gap.eu/br...id=000161782000
tik nedaug jau dydžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 17, 09:31)
Užsakinėsiu Laredoute.fr
Vilniuje 4u.gif

gal koks kodukas yra? smile.gif ax.gif

QUOTE(Astukasas @ 2013 01 17, 10:05)
Ir ką jūs iš ten taip masiškai perkat?  biggrin.gif Aš nerandu ką ten pirkt  g.gif

cia jau skonio reikalas smile.gif as sau mazai is ten perku, tik vieno duso geli megstu wink.gif o siaip labai kvepia persiku linija, dar cukruotu imbieru kvapas geras wink.gif 4u.gif dezikai po 0.88 svaro visai nieko wink.gif

QUOTE(eLBė @ 2013 01 17, 10:36)
Kaip vadinasi angliskai toks suktukas, su kuriuo galima spausti metalines tubeles (dantu pastos, kremo).

toothpaste/tube squeezer, pvz smile.gif
pvz. http://www.buyincoin...oduct-3012.html
http://www.buyincoin...oduct-3103.html
Atsakyti