Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

Dekui atsakiusioms, mano www.natureshop.com. kodukas - NAT-1162741 .

O tuos sukauptus pinigelius naudojote jau? Viskas tvarkoje? biggrin.gif

g.gif Man swedas nenukabina rezervacijos, niekaip, schmoll.gif sako is kur mums žinoti, gal tos prekes jus pasieks, o pinigeliai jūsų sąskaitoje bus...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo japoniuke1: 16 sausio 2013 - 19:28
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 16, 19:26)
Man swedas nenukabina rezervacijos, niekaip,  schmoll.gif sako is kur mums žinoti, gal tos prekes jus pasieks, o pinigeliai jūsų sąskaitoje bus...?

Tai gal tu jiem atsakyk, kad parduotuvė atsiunčia patvirtinimą/paneigimą apie pirkimus. Ar jie nežino to? Bent SEB'e tai taip. O ką kituose bankuose kitaip? Mes čia turbūt daugiau žinom nei konsultantės, ne tik bankus turiu minty cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

atėjau su tokiu delikatniu klausimu,gal kas pažystat AISTĘ PILSUDSKIENĘ išsitryniau jos niką iš až,gal kas žinot? ax.gif
turiu tik tokius duomenis ir sąskaitos nr.. Jungiausi su ja Tesco rūbams prieš mėn., paprašiau,kad parašytų tel.nr.,nes noriu pasiskambinti,tai jokių žinių iš jos sakau gal pasimoviau ant aferų g.gif unsure.gif

Gal dar kas prie jos jungėtės,įdomu prekes gavot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PATAPSA: 16 sausio 2013 - 19:48
QUOTE(deita @ 2013 01 16, 18:17)
merginos o Tukio adresas nesikeitė niekada, nes pries 1.5 metu gavau nežinau ar vis tas pats?

Keitesi pries kazkiek laiko. Bet man atrodo seniau negu pries 1.5 metu
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 16, 20:44)
Tai gal tu jiem atsakyk, kad parduotuvė atsiunčia patvirtinimą/paneigimą apie pirkimus. Ar jie nežino to? Bent SEB'e tai taip. O ką kituose bankuose kitaip? Mes čia turbūt daugiau žinom nei konsultantės, ne tik bankus turiu minty  cool.gif

Viską joms atraportuoju, nenuima ir viskas, sako laukit tiek, kokia datą matote banko sistemoje, o tuomet , jeigu jie nenuims, tai mes nuimsime. Durnių laivas, sakyčiau unsure.gif
Atsakyti
Mergaites su koduku rediscover NatureShop duoda -15 proc thumbup.gif. Gal sakau kam reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 01 16, 20:08)
Per bankininkystę SEB parašykite, per parą kažkur nuima rezervaciją.

Jums 4u.gif , sutvarke ($$$vietoj) ir supratau, kad tai priklauso tik nuo vadybininko geranoriskumo ir ne kitaip.
Atsakyti
Gal kas pirksite tesco rubus. prisijungciau Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 01 16, 19:56)
Gal kas žinot parduotuvę Rieker batų  blush2.gif

Prieš porą valandų Javari.de pirkau biggrin.gif Kainos superinės.
Atsakyti
Reikia pagalbos rolleyes.gif Gal kas pirkotės šitoj parduotuvėj? Man įdomu, kodėl neleidžia prisiregistruoti? Gal jie nesiunčia į Lietuvą, nes niekaip netinka adresas? Jei siunčia, tai kiek tada siuntimas kainuoja? Gal yra nuolaidų kodukai kokie? ax.gif
Simplybe.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 sausio 2013 - 21:10
QUOTE(agise @ 2013 01 16, 21:22)
Mergaites su koduku rediscover NatureShop duoda -15 proc thumbup.gif. Gal sakau kam reikia ax.gif

thumbup.gif Dekui, kaip tik reikia, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 16, 22:09)
Reikia pagalbos rolleyes.gif Gal kas pirkotės šitoj parduotuvėj? Man įdomu, kodėl neleidžia prisiregistruoti? Gal jie nesiunčia į Lietuvą, nes niekaip netinka adresas?

galvojate, kad visos parduotuves siuncia i LT? biggrin.gif si tikrai nesiuncia, galite bandyti per uk adresa pirkti 4u.gif

panasi parduotuve, siuncia i LT: http://www.evans.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 16 sausio 2013 - 21:17