Dekui atsakiusioms, mano www.natureshop.com. kodukas - NAT-1162741 .
O tuos sukauptus pinigelius naudojote jau? Viskas tvarkoje?
Man swedas nenukabina rezervacijos, niekaip, sako is kur mums žinoti, gal tos prekes jus pasieks, o pinigeliai jūsų sąskaitoje bus...?
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 16, 19:26)
Man swedas nenukabina rezervacijos, niekaip, sako is kur mums žinoti, gal tos prekes jus pasieks, o pinigeliai jūsų sąskaitoje bus...?
Tai gal tu jiem atsakyk, kad parduotuvė atsiunčia patvirtinimą/paneigimą apie pirkimus. Ar jie nežino to? Bent SEB'e tai taip. O ką kituose bankuose kitaip? Mes čia turbūt daugiau žinom nei konsultantės, ne tik bankus turiu minty
Sveikos merginos,
atėjau su tokiu delikatniu klausimu,gal kas pažystat AISTĘ PILSUDSKIENĘ išsitryniau jos niką iš až,gal kas žinot?
turiu tik tokius duomenis ir sąskaitos nr.. Jungiausi su ja Tesco rūbams prieš mėn., paprašiau,kad parašytų tel.nr.,nes noriu pasiskambinti,tai jokių žinių iš jos sakau gal pasimoviau ant aferų
Gal dar kas prie jos jungėtės,įdomu prekes gavot?
atėjau su tokiu delikatniu klausimu,gal kas pažystat AISTĘ PILSUDSKIENĘ išsitryniau jos niką iš až,gal kas žinot?
turiu tik tokius duomenis ir sąskaitos nr.. Jungiausi su ja Tesco rūbams prieš mėn., paprašiau,kad parašytų tel.nr.,nes noriu pasiskambinti,tai jokių žinių iš jos sakau gal pasimoviau ant aferų
Gal dar kas prie jos jungėtės,įdomu prekes gavot?
QUOTE(deita @ 2013 01 16, 18:17)
merginos o Tukio adresas nesikeitė niekada, nes pries 1.5 metu gavau nežinau ar vis tas pats?
Keitesi pries kazkiek laiko. Bet man atrodo seniau negu pries 1.5 metu
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 16, 20:44)
Tai gal tu jiem atsakyk, kad parduotuvė atsiunčia patvirtinimą/paneigimą apie pirkimus. Ar jie nežino to? Bent SEB'e tai taip. O ką kituose bankuose kitaip? Mes čia turbūt daugiau žinom nei konsultantės, ne tik bankus turiu minty
Viską joms atraportuoju, nenuima ir viskas, sako laukit tiek, kokia datą matote banko sistemoje, o tuomet , jeigu jie nenuims, tai mes nuimsime. Durnių laivas, sakyčiau
Mergaites su koduku rediscover NatureShop duoda -15 proc . Gal sakau kam reikia
QUOTE(kregzde @ 2013 01 16, 20:08)
Per bankininkystę SEB parašykite, per parą kažkur nuima rezervaciją.
Jums , sutvarke ($$$vietoj) ir supratau, kad tai priklauso tik nuo vadybininko geranoriskumo ir ne kitaip.
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 01 16, 19:56)
Prieš porą valandų Javari.de pirkau Kainos superinės.
Reikia pagalbos Gal kas pirkotės šitoj parduotuvėj? Man įdomu, kodėl neleidžia prisiregistruoti? Gal jie nesiunčia į Lietuvą, nes niekaip netinka adresas? Jei siunčia, tai kiek tada siuntimas kainuoja? Gal yra nuolaidų kodukai kokie?
Simplybe.co.uk
Simplybe.co.uk
QUOTE(agise @ 2013 01 16, 21:22)
Dekui, kaip tik reikia, dekui
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 16, 22:09)
Reikia pagalbos Gal kas pirkotės šitoj parduotuvėj? Man įdomu, kodėl neleidžia prisiregistruoti? Gal jie nesiunčia į Lietuvą, nes niekaip netinka adresas?
galvojate, kad visos parduotuves siuncia i LT? si tikrai nesiuncia, galite bandyti per uk adresa pirkti
panasi parduotuve, siuncia i LT: http://www.evans.co.uk