Įkraunama...
Įkraunama...

pikčiūrnos

QUOTE(egoist_girl @ 2013 01 16, 08:49)
kaip jau viena ir pasakė iš čia, kad naiviai pasakoju apie savo gyvenimą. O ji buvo teisi. Tad nemanau, kad verta toliau pasakot, o tai visai suės

Gal gali pacituoti kur asmeniskai tave edziau? g.gif

tiesiai sviesiai nieko tu neisivaizduoji, nes pati esi neisaukleta ir nemandagi smile.gif. deja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egoist_girl @ 2013 01 16, 08:49)
kaip jau viena ir pasakė iš čia, kad naiviai pasakoju apie savo gyvenimą. O ji buvo teisi. Tad nemanau, kad verta toliau pasakot, o tai visai suės
toli gražu ne visos davė patarimus, tad geriau nesakykit to.
O kaip aš įsivaizduoju auklėjimą vaiko, tai jau pasiliksiu sau.

Ko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 sausio 2013 - 08:52

biggrin.gif g.gif g.gif Jeigu pyktį, susierzinimą, pagiežą, .....ir visas kitas neigiamas emocijas pavyktų sublimuoti į elektros energiją - tai šita tema atstotų AE. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 16, 08:54)
Gal gali pacituoti kur asmeniskai tave edziau? g.gif

Aš ne apie jus kalbėjau xxkamane, aš apie tas, kurios tikrai mane koneveikė. O tokių tikrai buvo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 16, 08:54)

to, kad visos kitos davė man patarimus, Jūs čia beveik vienintelė, kuri davėt patarimus, o kitos tik spajudėsi savo nuodais, nes matai gi, rado ant ko juos išleist.
Atsakyti
bet niekas taves nekoneveike. pasake tik tai, kas tau nepatiko ir tiek. kad turi per mazai patirties, kad suvokti kai kuriuos dalykus. ar tai ne tiesa? be to, 4/5 visu rasliavu buvo juoko formoj, o tu priemei kaip asmenini izeidima kazkodel.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 16, 09:05)
bet niekas taves nekoneveike. pasake tik tai, kas tau nepatiko ir tiek. kad turi per mazai patirties, kad suvokti kai kuriuos dalykus. ar tai ne tiesa? be to, 4/5 visu rasliavu buvo juoko formoj, o tu priemei kaip asmenini izeidima kazkodel.

Nu atsiprašau, jau kur tik juokavo tai supratau, o kur tikrai bandė įkast, skiriu, gal ir nepiktuoju, bet vistiek gal geriau prieš rašydamas žmogus pagalvoja ar neįžeis kito.
Bet taip, aš žinoma viską per daug imu į galvą... ax.gif
Atsakyti
Egoist-Girl, tu nesupyk bet noriu patarti tau dar karta 4u.gif
tai kas ivyko cia tai niekis, isivaizduok, kad gyvenime tau teks susidurti su tokiais zmonemis akis i aki ir jei nori gadinti sau nervu ir apsijuokti, iseiti aukstai pakelta galva ismok valdyti savo emocijas, buk savikritiska, bet tuo paciu zinok savo verte ir oponuok ne agresija, kurios deja as cia pamaciau nemazai, bet iskalbingumu, protu, tokie dalykai daug veiksmingesni nei "pasimusimai" 4u.gif
skaityk, domekis, mokykis, gyvenimas neapsiriboja vien maistu rubais ir meile vaikui. Vaikas auga, jo poreikiai irgi, jis nori mylincios mamos, bet manau ir ismintingos irgi, o neprimityvios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 sausio 2013 - 09:13
nu, galima bandyt isisavinti, kad labiau patyres gyvenime zmogus (paprastai jis daugiau dienu pragyvenes buna) ne peza nesamones, kad tave sunervuot (tas niekam neidomu, nereik susireiksminti tiek), bet tiesiog nurodo, kur elgiesi durnai ir tuo didziuojiesi. ne del to, kad butum durna, bet is nezinojimo, tiesiog dar nezinai.

nors jo, as 19kos apie gyvenima ismaniau praktiskai viska, o dabar jau ziuriu kad beveik nieko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 16, 09:05)

Nu buvo, buvo to koneveikimo. biggrin.gif Nereikia švelninti visko. Buvo pasisakymų, kurie pasiėmus vieną autorės fraze, su panieka (na gal tokiu demonstratyviu sarkazmu), buvo prasibėgta per kelias temas. Kai imama apeliuoti į vieną, ar kelis žmogaus pasisakymus išimtus iš konteksto ir tai nuolat akcentuojama, tai visada ima atrodyti žeidžiančiai, o kai kiti tai pasigauna ir pritaria - tada gali imti atrodyti, kad visi puola. Todėl autorė sakydama, kad jaučiasi puolama, nėra jau tokia neteisi, bet...........ji pati palaiko šito proceso "degimą", nes nuolat atsikirtinėja, taip įmesdama "pliauską" į kritikos "lauželį". biggrin.gif
Atsakyti
cia Burbancia turi minty? biggrin.gif

as esu beveik tikra, kad anoji realybej minksta ir pukuota biggrin.gif

dar ten eskaluojama buvo fraze "mano vyras mane be galo be krasto myli" (citata is atminties), kas yra is esmes nenaudotina kaip argumentas, ale nieks nepasake kodel... jaunam zmogui is kur zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 16, 09:21)
*cia Burbancia turi minty? biggrin.gif

**dar ten eskaluojama buvo fraze "mano vyras mane be galo be krasto myli" (citata is atminties), kas yra is esmes nenaudotina kaip argumentas, ale nieks nepasake kodel... jaunam zmogui is kur zinot biggrin.gif

* Ne, Burbančios stilius toks. biggrin.gif Tereikia jį perprasti.

** O va čia pataikei. biggrin.gif O bet tačiau, visi buvom jauni ir kai mums vyresni kažką sakydavo (iš patirties pozicijos) kaip jausdavomės??? g.gif g.gif Vaaaaa, lygiai taip pat kaip autorė - nenorėdavom to pripažinti ir manydavom, kad visi kišasi ir reguliuoja, o tai žeidžia, nes savos klaidos ir paklydimai ideologijoje arčiau kūno, kiekvienas norime padaryti savas išvadas iš savų klaidų, tik tada jos atrodys rimtos, o ne tada kai kažkas ima sakyti, kad tavoji ideologija nėra teisinga, ar kaip pati išsireiškei " is esmes nenaudotina kaip argumentas". biggrin.gif biggrin.gif JI dar jauna ir požiūris keisis ir tada norėsis savo patirtimi dalintis su jaunesnėm. biggrin.gif Negriaukite gamtos dėsnių, leiskite jai praeiti visus tuos etapus, o ne "kandžiokitės", dėl jos naivumo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 16, 09:36)
* Ne, Burbančios stilius toks.  biggrin.gif  Tereikia jį perprasti.

** O va čia pataikei.  biggrin.gif  O bet tačiau, visi buvom jauni ir kai mums vyresni kažką sakydavo (iš patirties pozicijos) kaip jausdavomės???  g.gif  g.gif  Vaaaaa, lygiai taip pat kaip autorė - nenorėdavom to pripažinti ir manydavom, kad visi kišasi ir reguliuoja, o tai žeidžia, nes savos klaidos ir paklydimai ideologijoje arčiau kūno, kiekvienas norime padaryti savas išvadas iš savų klaidų, tik tada jos atrodys rimtos, o ne tada kai kažkas ima sakyti, kad tavoji ideologija nėra teisinga, ar kaip pati išsireiškei " is esmes nenaudotina kaip argumentas".  biggrin.gif  biggrin.gif  JI dar jauna ir požiūris keisis ir tada norėsis savo patirtimi dalintis su jaunesnėm.  biggrin.gif  Negriaukite gamtos dėsnių, leiskite jai praeiti visus tuos etapus, o ne "kandžiokitės", dėl jos naivumo.  biggrin.gif

kiek prisimenu ir pats patarimais prisidejai biggrin.gif, atsakyma gavai? biggrin.gif baltas ir pukuotas tu musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 16, 09:38)
kiek prisimenu ir pats patarimais prisidejai biggrin.gif, atsakyma gavai? biggrin.gif baltas ir pukuotas tu musu 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif Tai nebuvo patarimas, tai buvo prognozė. tongue.gif Jei vaikas miega lovoje tarp sutuoktinių - tai sutuoktinių virtimas iš moters ir vyro į mamą ir tėvą. Ir jei šitas procesas nebus kontroliuojamas, tai kažkuriuo momentu gali įvykti, kaip rusai sako točka nevazvrata ir tada šis procesas gali būti negrįžtamas, arba teks įdėti laaaabai daug pastangų atstatyti viską į vietas. Patirtimi pasidalinau, bet nepjaunu autorės. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti