QUOTE(egoist_girl @ 2013 01 15, 17:03)
planavom iki šio mėn
bet persigalvojom, nes pirmiau norim visiškai susitvarkyt reikalus su finansais, o kad laukiuosi, taip, aš galvojau kad taip yra, nes truputį organizmas juokavo su mano kantrybe
Papildyta:
tai aš ir
žadu mokslus pasibaigti, paskui jau galvoti apie leliuką antrą.
savo gyvenimu aš dabar nesiskundžiu, turim už ką apsirengti, už ką pavalgyti ir vaiką aprūpinti, abu su vyru kaip jau minėjau gaunam pajamas, aišku vyras kaip dirbantis, tai daugiau gauna nei aš, bet vistiek. Nors žinoma, pačiai norisi uždirbti pinigų ir pabaigus mokslus eisiu dirbti kažką vistiek, nesėdėsiu subinę suraukus namie ir nelauksiu kada vyras namo pinigus parneš.
O svajonių aš turiu daug, tačiau ne visoms joms lemta išsipildyti. Bet kaikurios tikrai taps realybe.
Papildyta:
ką kitą? tada konkrečiau pasakykite.
ai nesvarbu
su ta buitim. bala jos nemate
Va cia saunuole, stiprybes tau, nes su vaikais mokytis sunkiau nei be ju
zinau is savo praktikos
o sicia jau priklausys nuo tavo vidinio noro, ne vien svajones, o ir nuo uzsispyrimo, darbstumo ir sumanumo.
Beje, maistu ir rubais gyvenimas neapsiriboja, vaikui tu gali pasiulyti kol kas nieka, minimalu isgyvenima, o tai labai skiriasi nuo "aprupinti"- vaikas auga-auga poreikiai, o ten jau ir visi susije su tuo dalykai. Cia pirma. Antra, as aisku nezinau kokia pozicija tu nori uzimti namie, buti zmona, mama, namu seimininke ar siekti kazko daugiau.
nesupyk, bet kol kas tavo vyras kiek supratau nelabai isgales islaikyti tave su vaikais ir tau teks dirbti jei noresi normaliai gyventi, pasirinkimas tavo menkas.
kazkada, ko linkiu, kai kazkas pasikeis tu toki pasirinkima ir turesi.