Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 20, 23:10)
beziukas kimsosi greiciausiai delto,kad cukrus nebuvo gerai istirpes. cia apie slapia beze kalbam? jei taip,tai pries statant puoda virs verdancio vandens,baltymus su cukrumi reikia dar tiesiog ant stalo gerai paplakti,kad cukrus aptirptu

Aciu labai, kita karta zinosiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Makvynas 1,8 kg
user posted image
Pikti paukščiai 2,2 kg
user posted image
Vini Puchas 1,8 kg varškinis gaivumėlis,pastilažas, skittles saladinukai
user posted image
Baltinukai 1,8 kg rafaelo,pastilažas
user posted image
Atsakyti
Diana,jus mano favorite,super darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2013 01 18, 21:34)
O cia vienas mano: varskinis gaivumelis

Ogo, koks grazus tortukas thumbup.gif Ar ausis džiovinai, ar iš kart lipdei? jei iš kart, ar laikėsi ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 21 sausio 2013 - 10:23
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 21, 09:32)

Labai tvarkingi ir gražūs tortai thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės, ar galiu į pastilažą vietoj medaus dėti skystą gliukozę? Ar tiek pat jos reiktų kiek ir medaus - labai jau ji tiršta atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 21, 12:35)
mergaitės, ar galiu į pastilažą vietoj medaus dėti skystą gliukozę? Ar tiek pat jos reiktų kiek ir medaus - labai jau ji tiršta atrodo  g.gif

as dedu, kai i karsta zelatina supili, gliukoze suskysteja, dar vietoj dalies aliejaus dedu glicerino 4u.gif gaunasi gerai
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 01 21, 15:25)
as dedu, kai i karsta zelatina supili, gliukoze suskysteja, dar vietoj dalies aliejaus dedu glicerino 4u.gif gaunasi gerai

ačiū 4u.gif Padariau. Atrodo gražiai, kol kas bręsta.
Atsakyti
Ogo, koks grazus tortukas thumbup.gif Ar ausis džiovinai, ar iš kart lipdei? jei iš kart, ar laikėsi ? g.gif
[/quote]
Malonu, kad patiko mano tortukas, o ausis tai is karto lipdziau, nedziovindama ir laikesi kuo puikiausiai, klijavau istirpintu pastiliazu vandenyje, laikesi super.
Atsakyti
vietoj bačkos teko gaminti kažką, susijusį su kompiuteriais smile.gif Kūrybinės idėjos vaikio, nes draugas taigi jo smile.gif
Tai tik antras mano bandymas dengti pastilažu.. nuotraukoj labai gerai visos klaidos matosi (gyvai kažkaip lygesnis atrodė) rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 sausio 2013 - 11:32
nežinau ar čia galima kelti nuorodą ax.gif bet gal kas pasinaudos idėjomis, čia tokie gražūs tortai bigsmile.gif

http://www.viorica-torturi.ro/
Atsakyti
Pasiilgau Adrijos tortų ax.gif
Atsakyti