Va kaip viską Ramunės kruopščiai surašė , net nebėr ką pridurt , ai tik cukraus į kremą nepamirškit, aš jį dedu į plakamą grietinėlę , pakui maskarponę įplaku
aciu kad del dazu pasaket nors meduoliukams glaju dazyti tiko bet tikriausiai su kremais kiek kitaip. O kur tu geliniu ieskot, jie brangus? net nezinojau tokiu kad yra
Jatus, tas tortas su baltom rozem pakerejo Senamadiska as ir tokie tortai man patys paciausi
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 19, 14:44)
Labai gražūs ir tvarkingi tortukai
Aš čia kolkas labai tyli stebėtoja, skaitinėju senas temas, domiuosi visom gudrybėm. Tikiuosi greit ir aš galėsiu pasigirt tokiais grožiais
Šiaip esu jau kepusi ne vieną tortą ir puošusi esu su įvairiom masėm, tai kolkas pastilažas man nr.1 Tik bezė dar nebandžiau, greičiausiai tikrosios ir nebandysiu, nes matau daugumai jin nepavyksta, o šlapią bezė bandysiu artimiausiu laiku
SZ
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 19, 15:45)
Va kaip viską Ramunės kruopščiai surašė , net nebėr ką pridurt , ai tik cukraus į kremą nepamirškit, aš jį dedu į plakamą grietinėlę , pakui maskarponę įplaku
kai laiko yra nesunku
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 19, 16:51)
aciu kad del dazu pasaket nors meduoliukams glaju dazyti tiko bet tikriausiai su kremais kiek kitaip. O kur tu geliniu ieskot, jie brangus? net nezinojau tokiu kad yra
mat glajus skystas-beveik privalumas, o visiem kitiem didelis minusas
smulkiau atsakiau i AZ
SZ nu visi tamstos grazus bet tas su peleda as peledu manjake siuo metu
QUOTE(ausriniuks @ 2013 01 19, 14:10)
Bitė Majaa maisas nuostabus ir Ruciuko tortukas mergaitei superinis
Dėkui ausriniuks
SZ - labai visi dailūs tortukai
aciu visoms
-----------------
koks korsetas!
-----------------
koks korsetas!
pažiūrėjus į visų grožybes galva susisuka.na bet merginos,jūs skultorės ar kaip čia yra visų žvėriukai,figūrėlės,tiesiog kaip žaisliukai,net nesitiki,kad jie valgomi.FANSTASTIKA
taigi,šiandien pabandžiau pažaist su mase(bet ne cipciuko),lipinau ponį,bet išėjo mutantas
padarėm gėlyčių pačių paprasčiausių,sukant rožę,kažkodėl žiedlapėliai nelipo,viens prie kito ,reikėjo šlapint vandeniu.turbūt kažką ne taip padariau.
dar noriu paklaust-kaip prie pastiliažo priklijuojat gėlės ir kitas figūras.su baltymo ir cukraus pudros mase ar kažkuom kitu
taigi,šiandien pabandžiau pažaist su mase(bet ne cipciuko),lipinau ponį,bet išėjo mutantas
padarėm gėlyčių pačių paprasčiausių,sukant rožę,kažkodėl žiedlapėliai nelipo,viens prie kito ,reikėjo šlapint vandeniu.turbūt kažką ne taip padariau.
dar noriu paklaust-kaip prie pastiliažo priklijuojat gėlės ir kitas figūras.su baltymo ir cukraus pudros mase ar kažkuom kitu
vandeniu klijuokit , galit degtine, galit spiritu , pastarieji greičiau išgaruoja, cukrus nespėja aptirpti, ir mažiau žymių lieka , tik nereikia persistengti ir per daug sušlapinti, nes kitaip irgi nelips o tiesiog tirps, slidinės ir formos nelaikys, aisingu aš dideles detales prie pačio torto klijuoju PVZ rožės žiedą , jei jis be vielutės.
Papildyta:
P.s Olestos leliukas
korsetas nerealus tik man norėtūsi daugiau paslapies ir spenelius visai uždengti, bet čia jau kaip kam tsakant
Papildyta:
P.s Olestos leliukas
korsetas nerealus tik man norėtūsi daugiau paslapies ir spenelius visai uždengti, bet čia jau kaip kam tsakant
ačiū