Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Va kaip viską Ramunės kruopščiai surašė thumbup.gif , net nebėr ką pridurt rolleyes.gif , ai tik cukraus į kremą nepamirškit, aš jį dedu į plakamą grietinėlę , pakui maskarponę įplaku mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu kad del dazu pasaket g.gif nors meduoliukams glaju dazyti tiko g.gif bet tikriausiai su kremais kiek kitaip. O kur tu geliniu ieskot, jie brangus? g.gif net nezinojau tokiu kad yra doh.gif
Atsakyti
Jatus, tas tortas su baltom rozem wub.gif pakerejo blush2.gif Senamadiska as ir tokie tortai man patys paciausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 19, 14:44)
pasirodau su sios savaites darbais  ax.gif

Labai gražūs ir tvarkingi tortukai thumbup.gif wub.gif

Aš čia kolkas labai tyli stebėtoja, skaitinėju senas temas, domiuosi visom gudrybėm. Tikiuosi greit ir aš galėsiu pasigirt tokiais grožiais rolleyes.gif

Šiaip esu jau kepusi ne vieną tortą ir puošusi esu su įvairiom masėm, tai kolkas pastilažas man nr.1 rolleyes.gif Tik bezė dar nebandžiau, greičiausiai tikrosios ir nebandysiu, nes matau daugumai jin nepavyksta, o šlapią bezė bandysiu artimiausiu laiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GieNa: 19 sausio 2013 - 17:51
SZ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 19, 15:45)
Va kaip viską Ramunės kruopščiai surašė  thumbup.gif , net nebėr ką pridurt  rolleyes.gif , ai tik cukraus į kremą nepamirškit, aš jį dedu į plakamą grietinėlę , pakui maskarponę įplaku  mirksiukas.gif

biggrin.gif kai laiko yra nesunku smile.gif
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 19, 16:51)
aciu kad del dazu pasaket g.gif  nors meduoliukams glaju dazyti tiko g.gif  bet tikriausiai su kremais kiek kitaip. O kur tu geliniu ieskot, jie brangus? g.gif  net nezinojau tokiu kad yra doh.gif

mat glajus skystas-beveik privalumas, o visiem kitiem didelis minusas biggrin.gif
smulkiau atsakiau i AZ smile.gif
SZ nu visi tamstos grazus bet tas su peleda wub.gif wub.gif wub.gif as peledu manjake siuo metu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2013 01 19, 14:10)
Bitė Majaa maisas nuostabus ir Ruciuko tortukas mergaitei superinis wub.gif

Dėkui ausriniuks 4u.gif

SZ - labai visi dailūs tortukai bigsmile.gif
Atsakyti
Jūsų tortai vienas už kitą dailesni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
aciu visoms
-----------------
koks korsetas! bigsmile.gif
Atsakyti
pažiūrėjus į visų grožybes galva susisuka.na bet merginos,jūs skultorės ar kaip čia yra g.gif visų žvėriukai,figūrėlės,tiesiog kaip žaisliukai,net nesitiki,kad jie valgomi.FANSTASTIKA 4u.gif
taigi,šiandien pabandžiau pažaist su mase(bet ne cipciuko),lipinau ponį,bet išėjo mutantas doh.gif
padarėm gėlyčių pačių paprasčiausių,sukant rožę,kažkodėl žiedlapėliai nelipo,viens prie kito g.gif ,reikėjo šlapint vandeniu.turbūt kažką ne taip padariau. g.gif

dar noriu paklaust-kaip prie pastiliažo priklijuojat gėlės ir kitas figūras.su baltymo ir cukraus pudros mase ar kažkuom kitu g.gif
Atsakyti
vandeniu klijuokit mirksiukas.gif, galit degtine, galit spiritu , pastarieji greičiau išgaruoja, cukrus nespėja aptirpti, ir mažiau žymių lieka smile.gif , tik nereikia persistengti ir per daug sušlapinti, nes kitaip irgi nelips o tiesiog tirps, slidinės ir formos nelaikys, aisingu aš dideles detales prie pačio torto klijuoju PVZ rožės žiedą , jei jis be vielutės.
Papildyta:
P.s Olestos leliukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
korsetas nerealus bigsmile.gif tik man norėtūsi daugiau paslapies ir spenelius visai uždengti, bet čia jau kaip kam tsakant biggrin.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti