Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 02 11, 18:26)
Kiek girdėjau Adrija mus paliko

Ta pati girdejau smile.gif labai gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyte @ 2013 02 11, 21:05)
Sveikos kepėjos, norėčiau jūsų patarimo- bandysiu iškepti plokščią meškiuką napaleoną pertepčiau sviestiniu kremu su kondensuotu pienu. Skaitau skaitau apie papuošimus, bet vistiek neramu  ax.gif . Norėčiau pabandyti šlapią bezę(kaip suprantu ji lengvesnė, nei ne šlapia), bet gal geriau kaip pradedančiam puošėjui kažkokį kitą kremą dzibavimui?

pats lengviausiai padaromas, praktiskai garantuotas pavykimas ir graziai spaudziamas bei laikantis forma-sviestinio kremo (bet kokio) biggrin.gif bet............ jis tikrai ne kiekvienam skoniui nes yra riebus, o tuo labiau vaikams ir dar kai pats tortukas riebus. darykit slap. beze manau tikrai pavyks, juk retai kada nepasiseka ji kam. o ir skonis turetu tikti juk tprtas riebus, o kremuskas kaip tik lengvas saldziarugstis.
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 02 09, 11:07)
Labai graziu tortuku prikelet- pasaka  thumbup.gif Saunuoles!!

O cia mano maziukas- indiskas (na tikiuosi panasus i toki smile.gif). Viduj apelsininis- kokosu.

Atsiprašau, koks čia tortas? Gal galima nuorodą?

O aš noriu paklausti ar galėjo būti cukraus pudros kaltė (pabandžiau naudoti cento pudrą), kad MMG gavosi baisi doh.gif kai įdėjau pagal normą - labai trupa, tada dariau kitą, dėjau mažiau pudros nei priklauso - limpa. PApudruoju - vėl trupa, plyšta doh.gif kažkoks siaubas doh.gif neina nuo stalo atkelt, kur paima pirštai - skylės... Šiaip lyg ir viską dariau kaip visada, tik dar vienas pakeitimas - sausų dažų dėjau į tirpinamą želatiną (pačioj pradžioj).

Dar klausimas: su kuo prilipdot detales? pvz karoliukus prie šonų? Aš lipdžiau su: želatina, vanduo ir c pudra, bet tai skysta, tai stengsta.... g.gif

ačiū
Atsakyti
man irgi tas pats buvo su cento cukraus pudra...ir trupejo,ir plyso...bet formavau mazais gabaliukais,tai kas karta trumpam pasildydavau mikrobangeje.

visokius papuosimus klijuoju su degtine.laikosi smile.gif

-------------------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 vasario 2013 - 09:22
QUOTE(gyvatele @ 2013 02 12, 09:07)
man irgi tas pats buvo su cento cukraus pudra...ir trupejo,ir plyso...bet formavau mazais gabaliukais,tai kas karta trumpam pasildydavau mikrobangeje.



kiek zinau,dauguma mergaiciu naudoja dansukerio cukraus pudra smile.gif dar reikia atkreipti demesi ir i zelatina,jei mase nesigauna.O del papuosimu klijavimo- arba pasidarau klijus is gabalelio masytes+siltas vandenukas(tik vandens nepadaugint ir gaunasi stiprus klijai),arba mikrobangineje pasildau svirkste gabaleli masytes-superinai karsti klijai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2013 02 11, 23:53)

O aš noriu paklausti ar galėjo būti cukraus pudros kaltė (pabandžiau naudoti cento pudrą),
Dar klausimas: su kuo prilipdot detales? pvz karoliukus prie šonų? Aš lipdžiau su: želatina, vanduo ir c pudra, bet tai skysta, tai stengsta....  g.gif

ačiū

manau tikrai gali būti kaltė, nes aš kažkada pabandžiau su pigesne pudra ir gavosi šnipštas doh.gif
detales klijuoju su mase praskiesta vandeniu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2013 02 11, 23:53)
*Atsiprašau, koks čia tortas? Gal galima nuorodą?

**O aš noriu paklausti ar galėjo būti cukraus pudros kaltė (pabandžiau naudoti cento pudrą), kad MMG gavosi baisi  doh.gif  kai įdėjau pagal normą - labai trupa, tada dariau kitą, dėjau mažiau pudros nei priklauso - limpa. PApudruoju - vėl trupa, plyšta  doh.gif  kažkoks siaubas  doh.gif neina nuo stalo atkelt, kur paima pirštai - skylės... Šiaip lyg ir viską dariau kaip visada, tik dar vienas pakeitimas - sausų dažų dėjau į tirpinamą želatiną (pačioj pradžioj).

Dar klausimas: su kuo prilipdot detales? pvz karoliukus prie šonų? Aš lipdžiau su: želatina, vanduo ir c pudra, bet tai skysta, tai stengsta....  g.gif

ačiū


* ai cia mano kurybos. Rafaelo biskvitas su itarkuota apelsino zievele. Biskvitai sulaistomi su naturaliom apelsinu sultim (cukraus pagal skoni ir vandens). Pertepimas grietineles-cukraus ir daug kokosu. Saldziai gaivus tortas smile.gif

** manau kad pudroj kalte- niekad nebenaudoju kitos nei Dansukker. Matyt malime esme plius ar Dansukker yra siek tiek imaisyta krakmolo

Zelatina naudoju ta pacia rupiausia paprasciausia Klingai.
Atsakyti
pirmas blynas smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitukee: 12 vasario 2013 - 11:38
Na va pagaliau atnesu antra savo tortuka ax.gif negailekit kritikos blush2.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2013 02 12, 11:37)
pirmas blynas  smile.gif


koks turtukas viduj?
Papildyta:
QUOTE(aurelytea @ 2013 02 12, 12:51)
Na va pagaliau atnesu antra savo tortuka ax.gif  negailekit kritikos blush2.gif

Man torciukas atrodo lyg nebaigtas.... nesu profesionale, todel cia tik mano nuomone 4u.gif noretus ta kremuka paslept visa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sannioks @ 2013 02 12, 12:58)
koks turtukas viduj?
Papildyta:

Man torciukas atrodo lyg nebaigtas.... nesu profesionale, todel cia tik mano nuomone  4u.gif  noretus ta kremuka paslept visa 4u.gif

Seip planavau visai kitaip daryti ax.gif bet kadangi kremas nesigavo toks kokio turejo buti tai mintis ir buvo aplieti bet nepilnai kad butu tie nubiegimai tokie... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelytea @ 2013 02 12, 13:18)
Seip planavau visai kitaip daryti ax.gif  bet kadangi kremas nesigavo toks kokio turejo buti tai mintis ir buvo aplieti bet nepilnai kad butu tie nubiegimai tokie... blush2.gif


tada manau reikejo kuo lygiau kremuku aptepti, ir biskvitus paslepti, manau tada puikiai butu 4u.gif truksta man tokiu ryskesniu spalvyciu wub.gif
Atsakyti