Šaunuolės visos! tokie groziai tik ir ikvepia judeti i prieki.
noreciau ir as pasirodyti su savo pirmaisiais darbeliais.
Naujametinis.varskes surelio skonio.puostas marshmalow mase.
MB gimtadieniui.snicersas,puosta cukrine mase.vargau geras 3 valandas kolpapuosiau,bet deja,visvien ji nebuvo tokia juoda kaip norejos,nors dejau daug geliniu dazu...svoris-4,5 kg bet 8 zmones labai greitai ji ''sutvarke''.
Silpnumo akimirkai-juodasis miskas(tik su bananais).puosta plakta grietinele ir cukrinem gelem:
Mamos gimtadieniui.Snicersas. puosta beze mase.
QUOTE(kirbe @ 2013 02 09, 14:11)
Tortukai su orchidejomis man nerealus, dar tie nerinukai labai puosia na ir cemodanai super
QUOTE(B&J @ 2013 02 09, 16:53)
raudonos geles superines
QUOTE(Nevute @ 2013 02 09, 20:11)
protezai puikiai isejo
QUOTE(gyvatele @ 2013 02 09, 23:49)
ta gyvatuke jau esu maciusi, gal anksciau dejot si tortuka ?
nesupratau juodo tortuko, kas tai per daiktas ?
vakar radau rusu saite patarimus, kaip isgauti graziai juoda spalva http://gotovim-doma....4e64e97fa0b5240
mergaites , gal kas nores pasidalinti padekliukais ir dezutemis, parasykite i AZ (jej pirksite dideli kieki)
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 09, 16:20)
nevalgomi tie nėrinukai...tiesiog pirkta juostelė.....
QUOTE(Nevute @ 2013 02 09, 20:11)
Kirbe sauniai padirbejai, as tik ir laukiu kada galesiu ne vaikiska torta daryt, o va cia vien suaugusiu tortai
ačiu....aš tokius labiau mėgstu daryti....darau ir vaikiškus,bet ne taip jau jie man labai patinka......
tiek daug graziu tortu kad net pamirsau visu nikus be galo sauniai padirbeta visu
QUOTE(kr1stute @ 2013 02 09, 10:30)
SZ kai pamaciau ta pirma tortuka su kaspini,kazkodel pagalvojau,kad Adrija apsireiske..... Nu tikrai su kiekviena diena vis arciau TOBULUMO
aciu labaiQUOTE(umedyte @ 2013 02 09, 10:48)
SZ -pirtininkai.......... jau vien pasiziurejus i ju veidus,negali neisimyleti tokiu heroju... kaip jums taip sekasi juos tokius fainus nulipdyti,o dar su tokiom mimikom..???
nezinau kazkaip aciu
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 02 09, 12:07)
labai fainas indiskas
kirbes vestvuniai,olestos mergaite saunuole, B&J labai grazu!nevutes tortukai grazus, gyvateles gyvatukai faini
o cia mano vakarykstis sokoladinis karamelinis
koks fainas ir nuotaikingas Madagaskariis tortukas, liuks darbelis!!!
[quote=erikiuxxx,2013 02 10, 01:51]ta gyvatuke jau esu maciusi, gal anksciau dejot si tortuka ?
Jau bandziau kai kurias foto anksciau talpinti,bet nelabai pavykdavo.
o tas juodas daiktas tai bokso pirstine turejo buti
dekui uz gera nuoroda!
Gal kas galetu patarti kaip merginai 17ojo gimtadienio torta papuosti? labai imantriai nenori...
Jau bandziau kai kurias foto anksciau talpinti,bet nelabai pavykdavo.
o tas juodas daiktas tai bokso pirstine turejo buti
dekui uz gera nuoroda!
Gal kas galetu patarti kaip merginai 17ojo gimtadienio torta papuosti? labai imantriai nenori...
sos reikia pagalbos sia http://www.mamosrece...ses-gamyba.html mase dengsiu torta tik pradedancioji esu noriu paklausti ar torta reikia aptepti mase jis bus jogurtinis ar virsui tiesiog ant biskvito dengti ?
QUOTE(jovitukee @ 2013 02 11, 09:22)
sos reikia pagalbos sia http://www.mamosrece...ses-gamyba.html mase dengsiu torta tik pradedancioji esu noriu paklausti ar torta reikia aptepti mase jis bus jogurtinis ar virsui tiesiog ant biskvito dengti ?
reikia aptepti sviestiniu kremu