Sveikos tortu kepejos
Noriu paklausti ,kas darot Aguonos mase gelems daryti ar jums ji iseina balta ,man nuo to gum tralialia iseina kazkokia pilka gelsva ,jei baltas geles daryti ,tai tikrai negrazios buna purvinos kazkokios .
kiek daug graziu tortuku
lelyte, vinipuckas, pirtys, macvinas dailus, bokalas, indiskas pasakiskas, olestos mergaites superinis, saulute kokia faina ir kiti
lelyte, vinipuckas, pirtys, macvinas dailus, bokalas, indiskas pasakiskas, olestos mergaites superinis, saulute kokia faina ir kiti
Sveikutes
Labai faini pirtininkai ir visi kiti tortukai superiniai
Toks klausimelis ar butinai i aguonos geliu mase reikia deti to gum tragahan (ar kazkaip panasiai), jei taip tai kur jo butu galima gauti?
Ir sakykit toks klausimelis matau nemazai tortu dengtu pastilazu ir aptaskuotu, sakykit is ko tie taskiukai aisingo bezo ar sildyto pastilazo?
Is anksto dekoju uz atsakymus
Toks klausimelis ar butinai i aguonos geliu mase reikia deti to gum tragahan (ar kazkaip panasiai), jei taip tai kur jo butu galima gauti?
Ir sakykit toks klausimelis matau nemazai tortu dengtu pastilazu ir aptaskuotu, sakykit is ko tie taskiukai aisingo bezo ar sildyto pastilazo?
QUOTE(griode @ 2013 02 09, 13:34)
Sveikutes
Nezinau ar butina det (dar nedariau)- bet to gum galima nusipirkti tiek tatsy fun tiek cake-deco.
As taskuoju aisingu.
QUOTE(zmogelis @ 2013 02 09, 12:45)
Sveikos tortu kepejos
Noriu paklausti ,kas darot Aguonos mase gelems daryti ar jums ji iseina balta ,man nuo to gum tralialia iseina kazkokia pilka gelsva ,jei baltas geles daryti ,tai tikrai negrazios buna purvinos kazkokios .
na nežinau...man tai balta gaunasi.....
labai gražus tortai mergytės.....nevutės,Mingailiux,saulės zuikučio,Olestos tokie gražus spalvingi....kitų mergyčių irgi puikus darbeliai......šaunuolės....
atnešu keleta saviškių...
mums reikia masos ir lokio paskutiniu metu adrijos neaptikau
kurios dar esat is kauno ?
kurios dar esat is kauno ?
Elentari, Mingailiux, Olesta, Shiushke13, simisimi84 tortukai
kirbe kokie gražūs yač 3,4,5 iš ko tie neriniukai?
kirbe kokie gražūs yač 3,4,5 iš ko tie neriniukai?
QUOTE(umedyte @ 2013 02 09, 09:48)
elentari -grazus makvynas zolyte-slapia beze?
Ačiū, čia buvo sviestinis kremas
Dėkui visoms už įvertinimą.
Bet tikrai, kad pasipylė paradas tortų Bet labiausiai akis užkliuvo už Kirbės vestuvinių su magnolijom, Mingaliux bokalas kaip tikras molinis atrodo ir Shiushke13 indiškas man toks įdomus ir gražus
Aciu uz mano tortuko pastebejima
O as turiu pora klausimu:
1. Vilnietes, kur perkates padekliukus tortams ir dezes?
2. Uzmaciau kad cia ne viena is jusu pas kazka mokotes geles daryti. Gal galetu kuri parasyti man kad ir i AZ info- pas ka cia, kaip pakliuti, kiek kastuoja, koks miestas? Ir gal kas pasikooperuot nores?
O as turiu pora klausimu:
1. Vilnietes, kur perkates padekliukus tortams ir dezes?
2. Uzmaciau kad cia ne viena is jusu pas kazka mokotes geles daryti. Gal galetu kuri parasyti man kad ir i AZ info- pas ka cia, kaip pakliuti, kiek kastuoja, koks miestas? Ir gal kas pasikooperuot nores?
Ir as noreciau suzinoti,kas tokio puikaus meno mokina
O jau tortu gausybe! Orchidejos raudonos kokios grazios!!!
Kirbe sauniai padirbejai, as tik ir laukiu kada galesiu ne vaikiska torta daryt, o va cia vien suaugusiu tortai
Backute
S_Z tie pirtininkai ziauriai geri
Elentari arkliukas ar tai asiliukas tooooks mielas
Olesta mm... koks skanus tas sokoladinis
Indiskas ir su saule
kiek graziu tortu! gal kazko nepaminejau, bet visi labai
Kaip sakiau dariau protezus, bet dabar galvoju, kad nereikejo apatiniu dantu
Ir gydytojai
Kirbe sauniai padirbejai, as tik ir laukiu kada galesiu ne vaikiska torta daryt, o va cia vien suaugusiu tortai
Backute
S_Z tie pirtininkai ziauriai geri
Elentari arkliukas ar tai asiliukas tooooks mielas
Olesta mm... koks skanus tas sokoladinis
Indiskas ir su saule
kiek graziu tortu! gal kazko nepaminejau, bet visi labai
Kaip sakiau dariau protezus, bet dabar galvoju, kad nereikejo apatiniu dantu
Ir gydytojai