Nevute, pasakiski tortai
kuom apdenget keksa didiji ir ta su orchidejom atrodo lyg pacioj kepimo formoj butu
Na tortai tai nerealus visu , o ypac ta kepure
Toks nekuklus klausimelis , jus taip istobulejot kepdamos tortukus tik sau ar ejot i rinka su paprastesniais?
Kitas klausimelis as torta aptepiau kremu sarlot bet man pastilazas neprilipo gal patarima kas gali duot ka padariau ne taip
O adrijos tikrai gaila tokiu groziu pridedavo
Toks nekuklus klausimelis , jus taip istobulejot kepdamos tortukus tik sau ar ejot i rinka su paprastesniais?
Kitas klausimelis as torta aptepiau kremu sarlot bet man pastilazas neprilipo gal patarima kas gali duot ka padariau ne taip
O adrijos tikrai gaila tokiu groziu pridedavo
QUOTE(Nevute @ 2013 02 08, 13:17)
Zuiki niekaip nesuprantu kaip nesudziovintas tas tavo kepures laciukas taip graziai stovi kaip kazkas sake, tikrai paimciau ir bandyciau pasimatuoti
tai pradziai paramsciau folija ir ziasliniu puodeliu pora valandziukiu ant stalo pastovejo ir sudziuvo
tortai tortai keksiukas nerealus!
kepure ir keksas tai ABALDIET
QUOTE(kr1stute @ 2013 02 08, 07:25)
Labai grazutis tortas
QUOTE(Nevute @ 2013 02 08, 12:17)
Visi pasakiski tortukai kaip visada bet keksiukas kaip patiko
Ui groziu pridejot Prisidedu prie pagyru Kepurei, Rozems, Nevutes visiems tortams
Ikeliu savo Persikini. Gal kuri patarsite, kaip graziai islyginti slapia beza ant torto Braukiau braukiau plastmasiniu tuo tortiniu irankiu, lyg jau gerai buvo, uzdejau ant svarstykliu, o tortas terkst vos nenukrito, paskiau vel lyginau, vien zo, vieni nervai, palikau jau kaip yra, prisiminus, kad vistiek naminiam valgymui
Slapia beze, pastilazas.
Ikeliu savo Persikini. Gal kuri patarsite, kaip graziai islyginti slapia beza ant torto Braukiau braukiau plastmasiniu tuo tortiniu irankiu, lyg jau gerai buvo, uzdejau ant svarstykliu, o tortas terkst vos nenukrito, paskiau vel lyginau, vien zo, vieni nervai, palikau jau kaip yra, prisiminus, kad vistiek naminiam valgymui
Slapia beze, pastilazas.
labai grazia pasiuvot suknele
as irgi siuvau,bet nieko naujo,tai neverta net kelti
as irgi siuvau,bet nieko naujo,tai neverta net kelti
Aciu labai pamaciusioms ir pakomentavusioms
Keksiuko to didziojo apacia sokoladas
Keksiuko to didziojo apacia sokoladas
kr1stute labai grazus, o rozyte super
Nevute dieviska, pirmas nerealiai grazus man, keksiukai irgi didysis keksas labai patiko, o dar ta apacia mistika kad sokoladu ten padaryta orchidejos irgi o vaikiskus mano vaikai isgyre man nespejus issiziot
bitė Majaa o man grazu kad nevisiskai islyginta kartais tokiems tortams kaip tik kazko "tokio" priduoda tas "neislaizymas" iki galo tuolab kad gelynas grazus
Mingailiux na kaip visad grazuma bet tas su masa musu ta serija pati mylimiausia
Rasa_zyk grazi lelyte ir geles labai grazios, jau laukiu torto su jom
Nevute dieviska, pirmas nerealiai grazus man, keksiukai irgi didysis keksas labai patiko, o dar ta apacia mistika kad sokoladu ten padaryta orchidejos irgi o vaikiskus mano vaikai isgyre man nespejus issiziot
bitė Majaa o man grazu kad nevisiskai islyginta kartais tokiems tortams kaip tik kazko "tokio" priduoda tas "neislaizymas" iki galo tuolab kad gelynas grazus
Mingailiux na kaip visad grazuma bet tas su masa musu ta serija pati mylimiausia
Rasa_zyk grazi lelyte ir geles labai grazios, jau laukiu torto su jom