Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nevute, pasakiski tortai wub.gif
kuom apdenget keksa didiji ir ta su orchidejom rolleyes.gif atrodo lyg pacioj kepimo formoj butu thumbup.gif
Atsakyti
Nevute, labai grazus ir isbaigti visi tortai , nu bet keksiukai ir didysis keksiukas- tai fantastiski wub.gif
Atsakyti
Na tortai tai nerealus visu , o ypac ta kepure thumbup.gif

Toks nekuklus klausimelis , jus taip istobulejot kepdamos tortukus tik sau ar ejot i rinka su paprastesniais?

Kitas klausimelis as torta aptepiau kremu sarlot bet man pastilazas neprilipo gal patarima kas gali duot ka padariau ne taip blush2.gif
O adrijos tikrai gaila tokiu groziu pridedavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griode: 08 vasario 2013 - 13:44
QUOTE(Nevute @ 2013 02 08, 13:17)

Zuiki niekaip nesuprantu kaip nesudziovintas tas tavo kepures laciukas taip graziai stovi smile.gif kaip kazkas sake, tikrai paimciau ir bandyciau pasimatuoti  thumbup.gif

tai pradziai paramsciau folija ir ziasliniu puodeliu biggrin.gif pora valandziukiu ant stalo pastovejo ir sudziuvo

tortai tortai bigsmile.gif keksiukas nerealus!
Atsakyti
kepure ir keksas tai ABALDIET bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 02 08, 07:25)

Labai grazutis tortas wub.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 02 08, 12:17)

Visi pasakiski tortukai kaip visada thumbup.gif bet keksiukas kaip patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ui groziu pridejot bigsmile.gif Prisidedu prie pagyru Kepurei, Rozems, Nevutes visiems tortams 4u.gif
Ikeliu savo Persikini. Gal kuri patarsite, kaip graziai islyginti slapia beza ant torto blush2.gif Braukiau braukiau plastmasiniu tuo tortiniu irankiu, lyg jau gerai buvo, uzdejau ant svarstykliu, o tortas terkst vos nenukrito, paskiau vel lyginau, vien zo, vieni nervai, palikau jau kaip yra, prisiminus, kad vistiek naminiam valgymui cool.gif

Slapia beze, pastilazas.
user posted image
Atsakyti
Labai patiko Nevutes visi tortai thumbup.gif Ir su roze kur idetas buvo visai neseniai.

Mano siandien keli tortukai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nevutes Keksas super bigsmile.gif thumbup.gif , iš ko padarytas puodelis keksui , nu kaip ta apačia suformuota , man į šokoladą ten labai panašu, ar tikrai ten jis ?

Kepurė thumbup.gif , tsakant reklama sporto klubui , ane g.gif lotuliukas.gif

šiandien aš siūvėja labiau nei tortų kepėja lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazia pasiuvot suknele biggrin.gif
as irgi siuvau,bet nieko naujo,tai neverta net kelti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai pamaciusioms ir pakomentavusioms smile.gif 4u.gif
Keksiuko to didziojo apacia sokoladas smile.gif
Atsakyti
kr1stute labai grazus, o rozyte super
Nevute wub.gif wub.gif dieviska, pirmas nerealiai grazus man, keksiukai irgi wub.gif didysis keksas labai patiko, o dar ta apacia mistika kad sokoladu ten padaryta bigsmile.gif orchidejos irgi wub.gif o vaikiskus mano vaikai isgyre man nespejus issiziot biggrin.gif
bitė Majaa o man grazu kad nevisiskai islyginta smile.gif kartais tokiems tortams kaip tik kazko "tokio" priduoda tas "neislaizymas" iki galo smile.gif tuolab kad gelynas grazus smile.gif
Mingailiux na kaip visad grazuma smile.gif bet tas su masa bigsmile.gif musu ta serija pati mylimiausia biggrin.gif
Rasa_zyk grazi lelyte ir geles labai grazios, jau laukiu torto su jom smile.gif
Atsakyti