na va, kažkurios forumietės paraginta pakeičiau dengimo masę ir manau gavosi kur kas geresnis rezultatas negalvojau kad tiek džiaugsmo gali teigti sėkmingai uždėta masė abu su vyru krykštavom kaip maži vaikai
taip pat mėginau lipdyt gėlę, kuri panašensė į piktžolę, bet ai ... mokinsimės toliau
taip pat mėginau bezė, ir man aatrodo pavykooo
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 07, 10:40)
na va, kažkurios forumietės paraginta pakeičiau dengimo masę ir manau gavosi kur kas geresnis rezultatas negalvojau kad tiek džiaugsmo gali teigti sėkmingai uždėta masė abu su vyru krykštavom kaip maži vaikai
taip pat mėginau lipdyt gėlę, kuri panašensė į piktžolę, bet ai ... mokinsimės toliau
taip pat mėginau bezė, ir man aatrodo pavykooo
taip pat mėginau lipdyt gėlę, kuri panašensė į piktžolę, bet ai ... mokinsimės toliau
taip pat mėginau bezė, ir man aatrodo pavykooo
o kuria mase cia dengta ir kuri nepavykus buvo
Sveikos merginos, pagaliau pavyko man issivirti sirupa dengimo masei is gliukozes milteliu. Man kaip ir daugeliui pagal tuos nurodymus nekomentuojamoj papuosimu temoj vis neiseidavo, tai per kietas tas sirupas gaudavosi tai pervirdavau ir pageltonuodavo ir apkarsdavo tas sirupas. Tada supykau ir nusipirkus pakeli tos gliukozes milteliu viriau tol kol isejo. Valio
Is tos laimes nusprendziau pasidalint su jumis gal kam pravers.
Susveriau viska gramais ir stai kas gavosi:
100gr. gliukozes milteliu
40gr. vandens(4 saukstai).
Is tos normos gaunasi apie 100 gr. sirupo(tiek as naudoju vienai dengimo mases normai, tik darydavau su paprastu cukraus sirupu).
I puodeli kavai virti supyliau gliukoze ir uzpylus vandeniu gerai ismaisiau. Gavosi tokia tirsta kose. Tada uzdejau ant labai silpnos ugnies ir maisiau tol kol uzvire ir pasidare skaidrus. Kai pradejo burbuliuoti nebemaisiau ir nuo uzvirimo viriau 4 min. Viskas! Kai atveso gavosi toks tirstas sirupas, panasios konsistensijos kaip skystas dirbtinis medus.
Tas gliukozes ir vandens kiekis panasiai toks ir yra aprasytas recepte, tik as neieskojau jokiu baluciu, nedapylinejau to vandens kaip parasyta, o supyliau iskarto ir ismaisiau dar neuzdejusi ant ugnies. tai tiek mano pastebejimu. Tikiuosi gal kam pravers, na bent pati busiu pasidziaugusi
Is tos laimes nusprendziau pasidalint su jumis gal kam pravers.
Susveriau viska gramais ir stai kas gavosi:
100gr. gliukozes milteliu
40gr. vandens(4 saukstai).
Is tos normos gaunasi apie 100 gr. sirupo(tiek as naudoju vienai dengimo mases normai, tik darydavau su paprastu cukraus sirupu).
I puodeli kavai virti supyliau gliukoze ir uzpylus vandeniu gerai ismaisiau. Gavosi tokia tirsta kose. Tada uzdejau ant labai silpnos ugnies ir maisiau tol kol uzvire ir pasidare skaidrus. Kai pradejo burbuliuoti nebemaisiau ir nuo uzvirimo viriau 4 min. Viskas! Kai atveso gavosi toks tirstas sirupas, panasios konsistensijos kaip skystas dirbtinis medus.
Tas gliukozes ir vandens kiekis panasiai toks ir yra aprasytas recepte, tik as neieskojau jokiu baluciu, nedapylinejau to vandens kaip parasyta, o supyliau iskarto ir ismaisiau dar neuzdejusi ant ugnies. tai tiek mano pastebejimu. Tikiuosi gal kam pravers, na bent pati busiu pasidziaugusi
QUOTE(ingridasir @ 2013 02 07, 11:18)
Is tos laimes nusprendziau pasidalint su jumis gal kam pravers.
Gal šį receptėli įmesti į nekomentuojamą temą
O želatinos nedėjot į dengimo masę? Kiek cukraus pudros sunaudojai?
QUOTE(Olesta @ 2013 02 07, 09:58)
SZ, Tu atėjai daug vėliau ir jau su šedevriniai darbais,
tau gal priminti su kokiais tortais as atejau? pamirsai jau
QUOTE(Shiushke13 @ 2013 02 07, 10:22)
ach,ta grazioji jusu karuna o boruzyte kuom ten aplipinta?
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 07, 10:40)
smagu kai ima sektis,ane?
-------------------------------------------
as siand su kepka
turtingas kavos tortas
SZ aciu
O boruzele aplipinta dazytais biskvito trupinukais
O boruzele aplipinta dazytais biskvito trupinukais
kepuriukas koks fainas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 07, 15:15)
Tikroviška kokia
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 07, 15:15)
įdomu, kiek žmonių griebė už snapelio norėdami prisimatuot
kepuriukas superinis