Sveikutes
mergaites jusu tortai superinai
===============
Bet kaip liudna ant duses, sedziu ir verkiu , kad musu @adrij@ paliko mus, issiregistravo is SM visam laikui
nebent ji gris reikarnavusi kitu niku
Labai labai pasiilgau jos, ir zinoma nuostabiu tortuku
ACIU jums @adrij@, kad buvote su mumis ir dalinotes patarimais
o kodel Adrija isejo? kas nutiko ?
nikas jos braižo nepaslėps nebent kas nors padarytų identiškus jos braižui tortus...pasižiūri į tortus ir nikų kai kuriems tikrai nereikia, o juolab Adrijai... bet kol jai lygių nėra, tai keisk nikus nors 10 kartš per dieną, vis tiek tie tortai, jos rankų darbas bus
Juk cia ne kazkokia katorga, kad visos turi cia atsiskaitinet, kodel kas isejo...
QUOTE(Olesta @ 2013 02 06, 19:59)
nikas jos braižo nepaslėps nebent kas nors padarytų identiškus jos braižui tortus...pasižiūri į tortus ir nikų kai kuriems tikrai nereikia, o juolab Adrijai... bet kol jai lygių nėra, tai keisk nikus nors 10 kartš per dieną, vis tiek tie tortai, jos rankų darbas bus
QUOTE(AAI @ 2013 02 06, 14:58)
MergickaN
Mikiai super!O Jus juos su moldu darete?Ar lipdete?Labai smalsu,nes visi tokie viens prie vieno
Mikiai super!O Jus juos su moldu darete?Ar lipdete?Labai smalsu,nes visi tokie viens prie vieno
Aciu Su rankom visi lipinti
Aciu visoms uz pastebetus mano mikius
rimami ,nekabekit apacioj be reikalo prasom cia tortukus nest
labas vakaras,
rodau savo keleta darbeliu. Esu dar gana zalia kepime, o ypac tortu puosyboje.
Mano tortukai netobuli, bet kurti su visa meile
Zinoma, kaip ir daugeliui kitu, kepimo kursai praeiti supermamu forume
puosta slapia beze ir pabarstukais, su zele gabaliukais viduje
cia pernai metu Velyku kepiniai, abu puosti grietinele, rozes is sokolado mases. Viduje nebepamenu kas buvo.
rodau savo keleta darbeliu. Esu dar gana zalia kepime, o ypac tortu puosyboje.
Mano tortukai netobuli, bet kurti su visa meile
Zinoma, kaip ir daugeliui kitu, kepimo kursai praeiti supermamu forume
puosta slapia beze ir pabarstukais, su zele gabaliukais viduje
cia pernai metu Velyku kepiniai, abu puosti grietinele, rozes is sokolado mases. Viduje nebepamenu kas buvo.
kiek cia tortuku graziu uzderejo! yra i ka paziureti ,is ko pasimokyti
SZ, Tu atėjai daug vėliau ir jau su šedevriniai darbais, o va kai aš pradėjau kepti, tai buvo vos įpusėjus pirmoji papuošimų tema, vo tai buvo ko mokytis, augom visos kartu iki šiandieninių tortų...aš tai dar turiu kur tobulėti, uij baij, kaip dar toli iki didžiųjų meistrų
Sveikutes
Nu ir groziu prikelta. As buvau atsijungus kuri laika- ligos isgulde. Nu bet po biski griztu i gyvenima ir va pora tortuku atnesu.
Sita panasu buvau jau darius, na bet vistiek ikeliu. Mascarpones su braskem:
O cia mano pirmoji boruzele (kurmio namelis).
P.S. labai gaila Adrijos, velniskai pasiilgau jos groziu...
Nu ir groziu prikelta. As buvau atsijungus kuri laika- ligos isgulde. Nu bet po biski griztu i gyvenima ir va pora tortuku atnesu.
Sita panasu buvau jau darius, na bet vistiek ikeliu. Mascarpones su braskem:
O cia mano pirmoji boruzele (kurmio namelis).
P.S. labai gaila Adrijos, velniskai pasiilgau jos groziu...
Labas rytas, noriu pasitikslinti, ar darant snicker'o tortą, kremą reikia nedatepti iki kraštų, jei noriu puošti šlapiu beze?