Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 18, 14:43)
Aciu, mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dabar planuoju tepti, nakti puosti doh.gif  Gal ir nelabai gerai, but gerai, kad pastovetu...

O figureles is pastilazo dedat ant jau pastingusios beze, ar ant slapios deti. Darau su teletabiais, noriu juos i pieva isodinti, tuos irgi pirma karta dariau, vargelis smile.gif
Ramune.v labai dailus wub.gif

Aciu smile.gif
aisku reiktu kad bent kelias val pastovetu, dar priklauso ir koks tortas.
Jei darysit slapia beze tai vis vis vien nebus sustingusi, bus minksta tik po kiek laiko kiek pakietes (suzefyres smile.gif ) as dedu kiek imanoma veliau, nes nuo jos ploni papuosimai slampa ir tirpsta kiek. Geles, drugeliai gali issileisti. Jei imanoma paskutinius akcentus susideliokit pries pat atidavima.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 01 18, 14:37)
laabai dailus greitukas  wub.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
o kazin cia cukraus mase dengta ir kuom piesta?
pasufleruokit nesudetingu sausainiuku recepta ar pavadinima (recepta jau gal susiieskosiu kaip nors) kurie butu tinkami tokiam dekorui, is teslos issispaustu graziai su formelemis wub.gif buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramune.v 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

varskinis persikinis, pastilazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2013 01 18, 15:54)
Labutis,

varskinis persikinis, pastilazas

koks mielas tortukas 4u.gif
Atsakyti
o jau kiek grožių wub.gif
Ramunės bateliai labai dailūs, Dianos super idėja, tortukas su avinėliu thumbup.gif . Pilis bigsmile.gif

Jaunai merginai
user posted image
Garbingo jubiliejaus proga
user posted image
user posted image
O šitą tortą tikriausiai visos esat mačiusios toks laaabai patiko, tokio norėjo, tai ir padariau tokį biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rasa, labai labai dailu! Is ko jus lipdot viska? pati darot cukraus mases ar perkat? ar gal tai ne cukraus mase g.gif
Atsakyti
Rasyės tortai visada labai dailūs ir kruopštūs, man labai patinka jos stilius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos darbsciosios kepejeles, akys raibsta nuo jusu grozybiu
Sugalvojai ir as savo dukrytei gimtadieniui iskepti medaus torta. Prasau jusu pagalbos, patarkit, kuo dekoruoti? Neesu niekada dekoravusi, isskyrus trupiniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 18, 15:53)
Rasa, labai labai dailu! Is ko jus lipdot viska? pati darot cukraus mases ar perkat? ar gal tai ne cukraus mase g.gif

Ačiū 4u.gif , mano pagrindinė masė pastilažas pagal Cipciuką , receptas yra viršutinėje temoje. Tik dabar pilu 5 šaukštus vandens tai jis tinkamas iškarto naudoti, ankščiau pildavau 6 ir reikdavo brandinti, nes būdavo iškart per minkštas, o gėlėm dariausi Aguonos gėlių masę , receptas yra ten pat, tik reik paieškoti smile.gif , esu bandžiusi pirktinių masių, bet grįžtu prie pastilažo , vis man thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2013 01 18, 15:55)
Rasyės tortai visada labai dailūs ir kruopštūs, man labai patinka jos stilius wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū Olestuk oro_buckis.gif labai gera skaityti tokį komplimentą
Atsakyti
Labai dailus tortukai! Dviaukstis nuostabus!
Ramune.v, bet jusu batai kokie dailus! Man prie sirdies, gaila na mano ismiera..
Atsakyti
SVeikutes
Rasa Zyk, labai fainas tas violetinis wub.gif
Aisku ir kitu superiniai tortukai. Nebepamenu kas ka idejot, bet visu super.

Mano siandieniniai:
Snikersas, 2,5kg

user posted image

Sokoladinis/vysninis su aguonom, 3,4kg

user posted image

Griliazinis, 3,7kg

user posted image

Atsakyti