Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kokie visi grazus tortukai, MergickaN kiek darbo bigsmile.gif ,B&J mielas dailus,
Mingailiux, labai labai grazus bigsmile.gif
*saules_zuikutis*, super thumbup.gif
Nenorėčiau, nerealiai grazu thumbup.gif
vitlij@, labai idomus tortukas,grazus
mauzeryte2011, gerulis Simsoniukas smile.gif
MAMARŽ, mielas smile.gif
GieNa, tikrai fanutis baibokas, o dar tik pirmas smile.gif

O cia mano antrieji blink.gif kaksiukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
ramune.v Aciu Jums labai uz atsakyma. doh.gif Man kaip apsedimas gavosi su tais tortais, negaliu liautis skaityti, kospektuoti...na tikiuosiu, kada nors ka nors doro ir pagaminsiu. smile.gif
Atsakyti
Man sakė , kad čia galima pamatyti neapsakomo grožio tortų , kažin kur jų ieškoti ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viskam savo @ 2013 02 06, 02:08)
Man sakė , kad čia galima pamatyti neapsakomo grožio tortų , kažin kur jų ieškoti  ?  unsure.gif

Kazi kazi kur g.gif
smile.gif Gal atgal puslapius atveskit, o ho ho , ko cia tik nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viskam savo @ 2013 02 06, 01:08)
Man sakė , kad čia galima pamatyti neapsakomo grožio tortų , kažin kur jų ieškoti  ?  unsure.gif

O tu isivaizduoji kad paskutiniame puslapyje pamatysi 3-4 metu prikeptu torto foto doh.gif mirksiukas.gif Nepatingek ir perversk bent 10 temu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2013 02 06, 08:25)
O tu isivaizduoji kad paskutiniame puslapyje pamatysi 3-4 metu prikeptu torto foto  doh.gif  mirksiukas.gif  Nepatingek ir perversk bent 10 temu  ax.gif

Ne , neįsivaizduoju , aš nuo pirmo puslapio žiūrėjau , ir pora temų prieš tai , o kur jie ?
Atsakyti
QUOTE(Viskam savo @ 2013 02 06, 07:45)
Ne , neįsivaizduoju , aš nuo pirmo puslapio žiūrėjau , ir pora temų  prieš tai , o kur jie ?

Tai blogai žiūrėjot irnesakyk.gif Jei per kelias temas nematėt, praverskit keliasdešimt dirol.gif
Atsakyti
mergickan,nu tikra saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viskam savo @ 2013 02 06, 00:08)

Ikišiu savo trigrašį ir aš naujokė : manau esate tikrai labai nemandagi arba nesusipratėlė. Mano susižavėjimas tortų puošyba prasidėjo nuo laidos ,,Cace Boss'', pamaniau reikia ir man kaška sumastyti dukros gimtadieniui taip atradau supermamas, jau koki menesį skaitau, temas, kuriose išsamiai viskas paaiškinta, nufotografuota pilna su meile profesionaliu ir megėjiškų tortų, puošybos elementų,merginos noriai patariai iki smuklmenų, o jūs drįstate sakyti kur Tortai schmoll.gif Merginos noriu pasakyti, kad mano minėtos laidos Cake Bosui dar toli iki jusų, nes jie profai, turintys visas galimybes ir priemones, o jūs namų salygomis ir darbštumu pasiekėt neregėtų aukštumų. Atleiskit, kad čia išssiliejau, bet labai norėjau išreikšti susižavėjimą jūsų darbeliais. wub.gif
Atsakyti
Na, gal zmogus nesitycioja, o tikejosi atsiversti tortu dideli albuma, kur butu vien foto ir nereiketu skaityti istisai temu g.gif O adrijos tortu tai tikrai, kad truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 06, 12:52)
prasom pasidalint mintim kas tiktu berniukui mini tortukams papuosti: ant virsaus g.gif niu masina, zuikis su skaiciuku...o kas dar... g.gif

Mažas lėktuvėlis manau visai tiktų ax.gif
Atsakyti

i 
Merginos, primenu, kad čia tema apie tortų ir kitų skanėstų puošimus, tad ir diskutuokite šia tema. Neverta veltis į kivirčus.
Atsakyti