Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aciu smile.gif
Atsakyti
Kaip noreciau ismokti sukti tokias rozes. O kaip ta spalvyte padaryta g.gif
Atsakyti
As ir mazytes rozytes bandziau sukti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mielos kepejos, esu sužavėta jūsų kepiniais. Labai gaila, kad tik dabar susidomėjau, skaitinėju jau esančias temas, konspektuoju, tačiau imtis darbo dar nedrįsau blush2.gif Tai vat, šį savaitgalį tėčio gimtadienis, žinoma norėčiau padovanoti įspūdingą tortą, tačiau čia tik svajonė, todėl sugalvojau padaryti tortą pinigų maišą. Jūsų profesionalių tarpe šis tortas manau jau pabodęs, o man čia bus iššūkis doh.gif Kreipiuosiu į jus norėdama pasitarti: i vidų darysiu medaus tortą, o tą maišą darysiu iš sokoladinės marchmalow mases. Klausimas:ar medaus torta iš viršaus galima aptepti ta pačia grietinėlės pertepimo mase, ar reikia sviestiniu kremu? Po teisybei dar neiaišku ar išvis pavyks ta masė, bet bandysiu biggrin.gif Iš anksto dėkoju už patarimus smile.gif
Atsakyti
Kepu 23cm biskvitą, tačiau torto norėsiu mažesnio. Ar biskvitą iškeptą, ar jau perteptą tortą geriau apsipjaustyt? ?
Atsakyti
QUOTE(gelytepelyte @ 2013 02 05, 19:32)

Bet koki torta BUTINA aptepti SVIESTINIU kremu pries dengiant mase, o ne kokiu kitu, nes mase tirps.
Papildyta:
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 05, 19:55)
Kepu 23cm biskvitą, tačiau torto norėsiu mažesnio. Ar biskvitą iškeptą, ar jau perteptą tortą geriau apsipjaustyt? ?

galit rinktis:
1. kepat is sumazintos porcijos mazesni biskvita, nes noresit mazesnio torto
2. iskepat ta 23 biskvita ir apipjaunat ji tokiu kokio noresit, sutepat (reiks maziau kremo gadinti), likusius gabaliukus biskvito panaudosit trupinukams, ar i saldikli-gal kada prireiks smile.gif
3. iskepat ta 23, sutepat ta 23 ir tada nupjaunat tiek kiek jums nereiks. Tortas mazesnis, o likuciai paragavimui ar tortas pavyko smile.gif

mano pamastymas smile.gif jei jau nenorit mazinti biskvito porcijos tai naudokit var. 2 vis maziau produktu susigadins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 vasario 2013 - 19:27
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 05, 19:25)

mano pamastymas smile.gif jei jau nenorit mazinti biskvito porcijos tai naudokit var. 2 vis maziau produktu susigadins smile.gif

taip ir darysiu 4u.gif
ačiū Jums, labai džiugu sulaukti pagalbos ir patarimų aciuks.gif
O tortų gaminimas liga, kuo toliau, tuo labiau traukia į tą saldųjį pasaulį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 05, 20:40)
O tortų gaminimas liga, kuo toliau, tuo labiau traukia į tą saldųjį pasaulį ax.gif

unsure.gif deja taip ir vaistu nuo jos ner biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 02 05, 16:25)
Kaip noreciau ismokti sukti tokias rozes. O kaip ta spalvyte padaryta g.gif

3 dalys kremo baltas kremas , ir 1 dalis spalvoto .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 vasario 2013 - 21:20
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 05, 19:56)
unsure.gif deja taip ir vaistu nuo jos ner  biggrin.gif

yra yra - pirmaeilis užimtumas biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
dar su keletu ateinu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti