Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jumakavec @ 2013 02 04, 12:04)
Kaip tokia grazia violetine spalva isgaunat. As darau su "electric purple", vis tiek nera tokia graziai violetine spalva, gal baltos dadedat? g.gif

graziai gaunasi maisant americolor rozine su vioteline ir dar violetine pastovejus tampa dauuuuuuuuug grazesne violetine smile.gif jau ne karta isitikinu smile.gif kai lieka gabaliukas violetinio pastilazo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 02 04, 13:14)
Labas, snickerso tortui dedat rududu ar verdat kondensuotą pieną? Ir ar iš 4 baltymų šlapio bezo kremo užteks papuošti 23cm tortuką?  blush2.gif

as dedu rududu smile.gif o kond. piena verdam TIK uzdarytoj skardinej ir kad vanduo BUTINAI butu apsemes, nes kitaip issitaskys po visa virtuve biggrin.gif atidaryto bent as nezinau kaip virti.
del bezo-ziurint kaip puosit smile.gif turetu uztekti nebent kokie susukimai bus kur reikalaus daug beze sanaudu.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 04, 13:03)
as dedu rududu smile.gif o kond. piena verdam TIK uzdarytoj skardinej ir kad vanduo BUTINAI butu apsemes, nes kitaip issitaskys po visa virtuve biggrin.gif atidaryto bent as nezinau kaip virti.
del bezo-ziurint kaip puosit smile.gif turetu uztekti nebent kokie susukimai bus kur reikalaus daug beze sanaudu.

Supratau biggrin.gif paprasčiau bus nusipirkti, o tą sunaudoti kam nors kitam biggrin.gif Gal tada darysiu iš 5 baltymų dėl visą ko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes kepejėlės, mano tortukas 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

sveikos, kepejeles, auksarankes,

atnesu savo savaitgalini snickeriuka

user posted image
Atsakyti
Mano darytos gėlytės su pagalba smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Dianaaa1215,2013 02 04, 16:12]
Mano darytos gėlytės su pagalba smile.gif

Fntastiskos bigsmile.gif ir as noriu taip ismokti 4u.gif su kieno pagalba?
Atsakyti
Kaštonas 2,5 kg
user posted image
Atsakyti
Mano puoštas kremu .
Be Jūsų Mokytoja pagalbos , niekada taip išsukusi nebūčiau , stovėti šalia ir matyti savo akimis kaip daroma , ne video žiūrėti .Lauksiu kitų pamokėlių wub.gif ačiū aciuks.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
jumakavec, iskepiau trapecijos formos biskvitus, sutepiau, palaukiau kol supres ir apverciau ant briaunos.

Nenoreciau, super rozytes!

Diana, liux! Lauksim tortu su sitomis gelemis ir nauju, tavo darytu gelyciu!
Atsakyti
Dianos geles! nerealios
Nenorėčiau, labai grazios rozes, su kokiu antgaliu?

o cia mano tortas sesei :

user posted image

Atsakyti
Nenoreciau super rozes
Atsakyti
Ačiū 4u.gif , bijojau , kad išbrokinsite , nors iki tokių kaip suka profas , dar oi ilgai reikės sukti doh.gif .
Antgalį pirkau Arevitos įrangoje , tokį jinai patarė įsigyti , o koks jis aš nesuprantu blush2.gif , ten jų pilna visokių .

Atsakyti