Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

B&J , ispudinga bigsmile.gif

O mano , kaip jus vadinat , "valgomas", naminis smile.gif
Snikersas, rududu ganasas, saldainiu mases gelyte..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(B&J @ 2013 02 02, 21:35)

pasakiskas wub.gif

QUOTE(une @ 2013 02 02, 22:40)

ar tik taip atrodo,ar jis i apacia siaureja?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 02, 21:57)
pasakiskas wub.gif
ar tik taip atrodo,ar jis i apacia siaureja?

Siaureja ir nemenkai. Sakyciau foto net nelabai matos...
Atsakyti
BBJ - neapsakomai grazu wub.gif

une - grazus torciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B&J @ 2013 02 02, 21:01)
uzsiminkau ir laikau kol pabaigiu arba sukieteja -iki 2menesiu kartais .

hmmm, netgi du mėn g.gif , o kaip ten tas baltymas jaučiasi? Išsitraukiau aš savo masę po savaitės ir jau toks noras kylą drėpt lauk, keistai man ji "kvepia" unsure.gif , O kokią misiją ten baltymas atlieka, kaži bebūtų galima be jo apsieiti unsure.gif , gal kuri esat bandžiusi , man labai būtų įdomu .

B&J labai dėkinga už ats 4u.gif , P.S. tortas mažų mažiausiai įspūdingas bigsmile.gif , apie gėlių graži net nebėra ko iš šnekėti, aukštasis pilotažas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 03, 10:03)
hmmm, netgi du mėn  g.gif , o kaip ten tas baltymas jaučiasi? Išsitraukiau aš savo masę po savaitės ir jau toks noras kylą drėpt lauk, keistai man ji "kvepia"  unsure.gif , O kokią misiją ten baltymas atlieka, kaži bebūtų galima be jo apsieiti  unsure.gif , gal kuri esat bandžiusi , man labai būtų įdomu .

o apie kokia geliu mase eina kalba? as tai darius cukrine mase, marshmalows mase ir pastilaza lipdymui,bet nei i viena joks baltymas nesideda g.gif ar cia kazko nesuprantu?
labiausiai man patinka lipint is pastilazo lipdymui, ir stovi tos gelytes tikrai ilgai, svarbu dregmes negautu.. thumbup.gif na bet aisku man iki aukstojo pilotazo toli,tai gal jus naudojat kazkokia kitokia mase..
Atsakyti
une oi koks grazus valgomas ir forma laaabai bigsmile.gif
niurzga123 masiu yra visokiu, bet cia kalba eina apie Agu0nos geliu mase.
Atsakyti
apie Aguonos gėlių mesę eina kalba, ji spec gėlėm ant vielučių yra padaryta, ji elastinga, greit išdžiūna, netrupa, neskilinėja ( lyginant su pastilažu) žiedlapius, lapelius galima išplonint iki popieriaus plonumo iš esmės ji thumbup.gif , bet va iškilo klausimas su jos laikymu ir galiojimu unsure.gif
P.s. receptas jokia paslaptis, yra nekomentuojamoje temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 03, 11:36)
apie Aguonos gėlių mesę eina kalba, ji spec gėlėm ant vielučių yra padaryta, ji elastinga, greit išdžiūna, netrupa, neskilinėja ( lyginant su pastilažu)  žiedlapius, lapelius galima išplonint iki popieriaus plonumo iš esmės ji  thumbup.gif , bet va iškilo klausimas su jos laikymu ir galiojimu  unsure.gif
P.s. receptas jokia paslaptis, yra nekomentuojamoje temoje  smile.gif

thumbup.gif reikes ir man ja isbandyti blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit prašau, išsikepiau šokoladinių biskvitų, bet dėl sergančių draugų gimtadienį tenka atideti, tad ir pertepimas torto atsideda visai savaitei, kaip manot, ar galiu tuos torto biskvitus kyšti į šaldyklį ir užšaldyti, nenukesntės skonis ir išvaizdą?
Ir dar klausimukas, gal jau kurį "atgaminot" ką deda į pirktinius tortus, pyragus, (pvz; "Spragtukas"), kad sluoksnis būna toks traškus traškus..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2013 02 03, 12:26)
Mergaites, patarkit prašau, išsikepiau šokoladinių biskvitų, bet dėl sergančių draugų gimtadienį tenka atideti, tad ir pertepimas torto atsideda visai savaitei, kaip manot, ar galiu tuos torto biskvitus kyšti į šaldyklį ir užšaldyti, nenukesntės skonis ir išvaizdą?
Ir dar klausimukas, gal jau kurį "atgaminot" ką deda į pirktinius tortus, pyragus, (pvz; "Spragtukas"), kad sluoksnis būna toks traškus traškus..? ax.gif

i saldikli ir viskas ok smile.gif pati esu saldziusi rafaelo ir snikerio biskvitus viskas ok, jokiu pakitimu nepastebejau.
deda spec. traskucius, panasius i sausus pusrycius bet jie nesugeria dregmes taip. Tik mazais kiekiais ju pirkti nera.
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 03, 09:03)
hmmm, netgi du mėn  g.gif , o kaip ten tas baltymas jaučiasi? Išsitraukiau aš savo masę po savaitės ir jau toks noras kylą drėpt lauk, keistai man ji "kvepia"  unsure.gif , O kokią misiją ten baltymas atlieka, kaži bebūtų galima be jo apsieiti  unsure.gif , gal kuri esat bandžiusi , man labai būtų įdomu .

B&J labai dėkinga už ats  4u.gif , P.S. tortas mažų mažiausiai įspūdingas  bigsmile.gif , apie gėlių graži net nebėra ko iš šnekėti, aukštasis pilotažas  cool.gif

Manau kvapas toks yatingas buna nuo gum tragachant , nes kiausinio baltymas tikrai nesugenda per savaite , o ypac saldytuve.Kiausiniu realizacija 28 dienos (jeigu gerai beprisimenu )laikant ne aukstesnej kaip 20 laipsniu tem. o saldytuve si realizacija pailgeja , ir dar darausi mase figurelems su gum tragachant ten nera baltymo , bet kvapas vistiek yra .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B&J: 03 vasario 2013 - 12:55