QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 02, 10:18)
yra kam skanu,yra kas nemegsta jo.nematau problemu.saldainiu ipakavimo irgi niekas nevalgo
o beja,ne visos vienodai ji ir pagamina
ipatinga tuo,kad jos yra maximoje
ir su ja jau atmusiau ranka
kiekviena zelatina yra skirtingo stiprumo,todel nebesimetau ieskodama kazko kito
QUOTE(GieNa @ 2013 02 02, 10:31)
Aš pati ir mano šeima jo nevalgo, bet va sesers visa šeimyna jį pirmą nuvalgo
Įdedu gerą arbatinį šaukštelį citrinos rūgšties, tai pastilažas gaunasi saldžiarūgštis, gal dėl to ir patinka
Aš su DR OETKER arba Klingų želatina darau, visad gerai gaunas, bet va pirmus kartus buvau nusipirkusi DR OETKER želatina, bet tokia baltą, labai baltas pastilažas gavosi, deja dabar tokios neberandu
O ta Klingai zelatina tokia stambesne? Prisimenu, tik kaip pakuote atrodo, turinio nebe
Dr. Oetker irgi nemaciau, pas mus tik tokia smulki, kai pirkau sake, kad labai stipri. Ir is tikruju pastilazas kietokas gaunasi, reikia is karto kocioti, nes po to labai sunku atminkyti.
Pastilazas patinka tuo, kad nedreksta, nesidaro lipnus, kaip cukrine mase (namie jei AC ar dregmes surinkejas neijungtas buna 88 proc. dregmes
). Tik va skonis... Na jauciasi man tas krakmolas. Reikia turbut daugiau bandymu su masemis.
Labai aciu, kad skiriate laiko ir dalinates patirtimi
Ne tik auksines rankos, bet ir sirdys