Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 01, 20:19)

o tai kokia cia mase?

darau pagal šią , p pagal kokią Jūs darot, gal kokia kita geresnė yra g.gif
ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ruošiuosi kepti tortą, na ir visus juos prieš dengiant cukraus mase reikia aptepti kuo nors, tai nusipirkau kondensuoto pieno ir galvoju daryti kremą - kondensuotas + sviestas. Tik vis suku galvą, kiek čia to kremo 20 cm. pločio tortui pasiruošti g.gif
turbūt visos bonkutės kondensuoto neprireiks? ar užtektų pusės indelio kondensuoto ir 200gr. sviesto?

prašau patarkit kiek dėti sviesto, o kiek kondensuoto įpilti? 4u.gif
Atsakyti
Mingailiux torčiukai puikūs bigsmile.gif tik ridikuliui rankenites kitaip klijavusi būčiau, va toks mažas nereikšmingas pastebėjimas , S_z thumbup.gif ypač tas su rože wub.gif

Knyga dar labai patiko bigsmile.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 01, 20:36)
ačiū už info 4u.gif

Esu ir aš ją bandžiusi, gal sirupą pervirėte, iš principo man ji nepatiko schmoll.gif , esu ją tik kartą dariusi ir niekada daugiau nebedarysiu, nuoširdžiai patariu keisti masė į pastilažą, su juo lengviau ir dirbti ir nereikia jokio sirupo virti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles,
Noriu jusu patarimo smile.gif
kaip patartumete dekoruoti Tiramisu torta, kad jis neprarastu savo nuostabus skonio?
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 01, 22:08)
Mingailiux torčiukai puikūs bigsmile.gif tik ridikuliui rankenites kitaip klijavusi būčiau, va toks mažas nereikšmingas pastebėjimas  ,

O kaip tas rankenas reikejo idet? Juk buna ir taip itaisytos i rankinuka rankenos (aisku buna ir kitaip) Ar kazko pati nematau ir nedaeina? g.gif

Nu kokie tortukai tavo faini. Ir su tais bobausiais, ir su kudikeliu. Super!
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 02 01, 21:26)
O kaip tas rankenas reikejo idet? Juk buna ir taip itaisytos i rankinuka rankenos (aisku buna ir kitaip) Ar kazko pati nematau ir nedaeina?  g.gif

Nu kokie tortukai tavo faini. Ir su tais bobausiais, ir su kudikeliu. Super!

Aš būčiau prie šonų siuvusi rolleyes.gif , bet prašom nepriimti to kaip kritikos , tas rankinukas puikus , man labai jis patiko , tiesiog pagalvojau, kad taip prisiūtos rankenytės dėvint greit išplyštų lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 01, 22:38)
Aš būčiau prie šonų siuvusi  rolleyes.gif , bet prašom nepriimti to kaip kritikos , tas rankinukas puikus , man labai jis patiko , tiesiog pagalvojau, kad taip prisiūtos rankenytės dėvint greit išplyštų  lotuliukas.gif

Ačiū  4u.gif

Tai as nieko ir negalvoju, tik paciai idomu pasidare. Na, buna, kad padarai kazka negerai ir pati to nesupranti kol kazkas pirstu neparodo. Bet siuo atveju tai nieko tokio, buna ir tokiu, nepatogiu rankenu biggrin.gif Svarbu, kad jubiliate nepaimtu to rankinuko uz rankenu ir nesumastytu pakelti lotuliukas.gif Tada tikrai nepatogu butu ir isplystu viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mingailiux -tase......... thumbup.gif thumbup.gif labai labai!!
SZ -MB labiausiai negalejo atsiziureti i ta viliokle lovoje.. ax.gif sake-superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 01, 21:36)
ačiū už info 4u.gif

aisku.as darau pastilaza dengimui.maziau vargo,nereikia nieko virti

QUOTE(umedyte @ 2013 02 01, 23:08)
SZ -MB labiausiai negalejo atsiziureti i ta viliokle lovoje.. ax.gif sake-superine thumbup.gif

biggrin.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 02 01, 22:36)
ačiū už info 4u.gif

Man si pirma karta nesigavo, nes perviriau, bet antra karta gavosi tobula wub.gif Dariau sokoladine su kakava, tai dar ir skani. O su pastilazu gal lygiau tortai pasidengia, nes jis kietesnis? g.gif Na, bent jau mano tokia patirtis, o jos turiu nedaug.

Mergaites, vel grozybiu pridejot bigsmile.gif

Mingailiux redikiulis labai fainas thumbup.gif

Rasa_zyk labai figureles dailios, akytes labai grazios smile.gif

S_Z visi grazus, tas su 30 labai simpatiskas smile.gif

Su drakoniuku grazus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 01 vasario 2013 - 23:04
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 02 01, 22:57)
aisku.as darau pastilaza dengimui.maziau vargo,nereikia nieko virti
biggrin.gif aciu  biggrin.gif

Gal gali receptuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2013 02 01, 11:18)

Labai siltas ir grazus, nusikopinau 4u.gif
Atsakyti