Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ramune.v-pagal @drijos rekomendacija isigijau sita.esu patenkinta smile.gif

http://www.ebay.co.u...=item1c2786f86c

ir kad jau ikisau nosi,tai parodau sios dienos tortuka...snikersas 4.3 kg.

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Gal galit pasidalinti patirtimi, kokio dydzio torto reikia 50 vaiku? Pagal Wilton lenteles pasiziurejau, kad 10 coliu kvadratas - 50 porciju. Turiu forma 22x31 cm, galvoju tokio dydzio torta kepti ir dar ant virsaus 12 cm apvalu deti. Is staciakampio, manau, galima ispjauti 40 gabaleliu 5.5x3 cm, is apvalaus - 8 gabaleliai. Kaip zinia, ne visi vaikai torta valgo, bet kazkaip neramu, kad nepritruktu. Gal dar kokiu 12 keksiuku padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 01 vasario 2013 - 10:59
QUOTE(gummy bear @ 2013 02 01, 11:59)
Labas rytas,

Gal galit pasidalinti patirtimi, kokio dydzio torto reikia 50 vaiku? Pagal Wilton lenteles pasiziurejau, kad 10 coliu kvadratas - 50 porciju. Turiu forma 22x31 cm, galvoju tokio dydzio torta kepti ir dar ant virsaus 12 cm apvalu deti. Is staciakampio, manau, galima ispjauti 40 gabaleliu 5.5x3 cm, is apvalaus - 8 gabaleliai. Kaip zinia, ne visi vaikai torta valgo, bet kazkaip neramu, kad nepritruktu. Gal dar kokiu 12 keksiuku padaryti?

oi sunku cia su tais coliais g.gif
ziurint dar kokio amziaus tie vaikai, is patirties tai galiu pasakyt kad po 100g. jiems sociai smile.gif tai gautusi 5kg su biskiu dametimui. dar ziurint kaip puosti zadat.
sarah- aciu ir l. grazus tortukas wub.gif
aciu ir kitoms uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 vasario 2013 - 11:07
Ramune, maniškis vat štai toks http://www.ebay.co.u...=item4170273903 tsakant du zuikiai vienu šūviu biggrin.gif , irgi bais patenkinta , su liniuote pamatavus 10 mm diametro burbuliukus išspaudžia
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif
Atejau su tikslu... su tikslu suzinoti kuo daugiau apie tortu kepima puosyba ir t.t labiau aktualu puosyba, torta sumeistrauti galiu, bet kaip ji papuosti? blush2.gif Patirties siame reikale neturiu visiskai schmoll.gif niekada nepuosiau jokio torto blush2.gif gal nebuvo aktualu labai... dar nebuvau mama...nebuvo del ko pasistengti labai blush2.gif vasara mano dukrytei 1 metukai, noriu iskepti torta ji papuosti blush2.gif Gyvenme ne Lt, cia tokiu grozybiu kaip lietuvoje nera, o jei ir yra tai arba kainos kosmines, arba skonis toli grazu netenkina ax.gif Norisi lelytei surengti grazia svente su mamos iskeptu tortu , aisku nekazka ji ten ir valgys dar jo, bet visgi blush2.gif
Taigi jau keletas savaiciu renku informacija apie tortuku puosyba blush2.gif Ruosiuosi daryti torta Barbe ax.gif viskas daug maz aisku iki tos vietos kai reikia tepti virsutini sluoksni biggrin.gif Galvoju daryti torta su braskemis ir plakta grietinele ax.gif Kadangi puosciau beze kremu (dzibuociau), tai kolkas mintyse sukasi kad reiktu torta aptepti sviestiniu kremu (galvoju apie "sarlotes" , kad beze neissigastu ir nenuslystu , nes grietinele galvoju daryti su zelatina, o beze kaip man zinoma bijo visko kame yra zelatinos ) o paskui jau uzsiimti puosyba biggrin.gif Puosimui galvoju pasirinkti "Slapia" beze Kadangi beze krema paruosti sioks toks issukis, tad sis variantas is tu kad pavesti nelabai ir gali (tikiuosi) biggrin.gif
Taigi trumpai aprasiau savo planus, sakau gal jus is patirties duotumete kokiu patarimu? blush2.gif Gal del plaktos grietineles? galbut galima apsieiti ir be zelatinos, bet kazkaip pagalvojau visgi vasara bus, jeigu silta labai bus tai kazkaip butu druciau gal su zematina g.gif Kas del puosybos? daugmaz matote ka ruosiuosi daryti, gal kokiu pastabeliu turite? gal ka praleidau? g.gif neviska aprasiau nuosekliai, bet jei kas neaisku bus patikslinsiu blush2.gif Tikiuosi sulauksiu pagalbos, cia netiketai taip ilindusi... gal nelabai ir pataikiau i tema , na bet atleiskit as pradedancioji blush2.gif kuria sis dalykas "veza" nezinau kodel mane taip traukia ta puosyba, man idomu, domiuosi ir galo nematyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2013 02 01, 11:18)


ir kad jau ikisau nosi,tai parodau sios dienos tortuka...snikersas 4.3 kg.

Daili knyga 4u.gif o saulegrazos... bigsmile.gif Taip ir padvelke vasara... vacation4.gif
Sonai-slapia beze? g.gif kaip jus isvinguriuojat tuos skaicius tokius grazius,kaip jie padaryti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evdaivute @ 2013 02 01, 13:04)
Sveikos kepejeles  4u.gif


jus viska teisingai surasete. paruosta torta, aptepkit ar sarlot, ar kitu sviestiniu kremu, pastatykit i saldytuva, kad sustingtu ir tada jau galit puosti su beze.
kas del grietineles ,tai niekada nededu zelatinos, kad ir vasara. bet ziurint kur jus gyvenate, gal ten zymiai karsciau, nei pas mus vasara, tai tada apsidraudimui, tikrai deciau zelatina.
kad butu patogiau ir mazdaug isivaziduotumet puosima, i gugla isveskit kelis zodziu apie barbe torta, ismes pavydziu, ir mase, ir bezu puostu, bus gal lengviau. o gal ir pati turit minciu jau 4u.gif o suknele darysit visa balta, ar spalvota?
tikiuosi, kad nors kiek atsakiau i jusu klausimus
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 02 01, 13:12)
jus viska teisingai surasete. paruosta torta, aptepkit ar sarlot, ar kitu sviestiniu kremu, pastatykit i saldytuva, kad sustingtu ir tada jau galit puosti su beze.
kas del grietineles ,tai niekada nededu zelatinos, kad ir vasara. bet ziurint kur jus gyvenate, gal ten zymiai karsciau, nei pas mus vasara, tai tada apsidraudimui, tikrai deciau zelatina.
kad butu patogiau ir mazdaug isivaziduotumet puosima, i gugla isveskit kelis zodziu apie barbe torta, ismes pavydziu, ir mase, ir bezu puostu, bus gal lengviau. o gal ir pati turit minciu jau  4u.gif o suknele darysit visa balta, ar spalvota?
tikiuosi, kad nors kiek atsakiau i jusu klausimus

Atsaket atsaket 4u.gif dekoju 4u.gif as norejau paziureti ar tinkamai viska suprantu kaip daryti, ir ar bent jau i ta puse cia viskas 4u.gif
Jau maciau ir pavyzdziu ir patarimu skaiciau, ir beveik baigiau savaji recepteli ax.gif na tiesiog ziuriu ka kaip daryti ir rasau savo recepta ka po ko darysiu kad paskui bedarant nereiketu klaidziot kazkur.. ax.gif ax.gif
Gyvenam Norvegijoje tikrai didesniu karsciu nei Lt cia nebuna, nors pasitaiko bet retas atvejis ax.gif ax.gif tiesiog galvojau kad su zelatina siek tiek apsidrausiu, nuo
sutezimo biggrin.gif
Suknele bandyciau daryti bent jau rozines spalvos, gal vietomis su baltu.. aisku reiketu turbut maistiniu dazu ar ko? g.gif kaip tik vakar ziurejau bet cia tokio dalyko nera blush2.gif kazin kuo dar butu galima ta spalva isgauti? g.gif
Dar pora klausimeliu:
1. Kaip su tuo statymu i saldytuva? ar reikia torciuka pastatyti i saldytuva kad atvestu, kaip pertepimus padarysiu? ar padarius pertepimus iskarto tepti sviestini krema ir tik tada statyti? g.gif
2. Kaip jus darote plakta grietinele be zelatinos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evdaivute: 01 vasario 2013 - 13:32
QUOTE(Evdaivute @ 2013 02 01, 14:24)
Atsaket atsaket  4u.gif  dekoju  4u.gif  as norejau paziureti ar tinkamai viska suprantu kaip daryti, ir ar bent jau i ta puse cia viskas  4u.gif
Jau maciau ir pavyzdziu ir patarimu skaiciau, ir beveik baigiau savaji recepteli  ax.gif  na tiesiog ziuriu ka kaip daryti ir rasau savo recepta ka po ko darysiu kad paskui bedarant nereiketu klaidziot kazkur..  ax.gif  ax.gif



sutepat torta, dedat i saldytuva, kad subrestu. pvz ryte sutepet, vakare, galit atpepti sviestiniu, tada vel i saldytuva, per nakti. sekancia diena, issiplakat su papuosiat.
del dazu, nzn ka jums patarti, gal kas is No atsilieps ir patars kur nusipirkti. o paprastose parduotuvese nebuna pas jus?
grietinele tiesiog gerai isplakti su cukrumi ir viskas. laiko ji forma gerai
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 02 01, 13:49)

grietinele tiesiog gerai isplakti su cukrumi ir viskas. laiko ji forma gerai

ir vos citrinos rugsteles
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 02 01, 13:49)
sutepat torta, dedat i saldytuva, kad subrestu. pvz ryte sutepet, vakare, galit atpepti sviestiniu, tada vel i saldytuva, per nakti. sekancia diena, issiplakat su papuosiat.
del dazu, nzn ka jums patarti, gal kas is No atsilieps ir patars kur nusipirkti. o paprastose parduotuvese nebuna pas jus?
grietinele tiesiog gerai isplakti su cukrumi ir viskas. laiko ji forma gerai

Nu tarkim gimtadienis sestadieni, noreciau kad is vakaro tortas jau butu gatavs ir nereiketu man verstis per galva tai kazin nieko jei as ketvirtadieni pasiruosiu torta vakare sutepu sviestiniu kremu, penktadienio diena papuosiu ir nieko kad man jis iki sestadienio stoves? g.gif
Reikalas tame kad ta diena svesim dukros gimtadieni ir svogerio blush2.gif dukros diena, svogerio vakare kai jau vaikai sumigdyti bus biggrin.gif dukrai barbe darysiu o svogeriui ruosiausi daryti torta krutines formos biggrin.gif cia jau aisku kita politika ir visai kitaip puosti galvojau, su pastilazu noretusi blush2.gif velgi krutis isgausiu jau zinau kaip, bet tas papuosimas, kazkaip atrodo kad geriausiai tiktu pastilazas, bet kaip kazin seksis su jo gaminimu g.gif g.gif iki gimtadieniu dar laiko yra tad bandysiu kazka pakepti ir bandyti puosti viena su beze kita su pastilazu, na pabandymui ziuresiu kaip seksis biggrin.gif dvigubas issukis tikiuosi neuzsibreziau per daug vienam kartui, bet kadangi laiko bandymams ir pasipraktikavimui turiu, tai gal kas ir iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2013 02 01, 11:18)


labai grazu

QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 01, 12:35)
maniškis vat štai toks http://www.ebay.co.u...=item4170273903

drinks_cheers.gif
Atsakyti