Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

versaal labai grazus, visi labai patiko smile.gif
tute28 oiiiiiiiiiiiiiiiii kaip grazu wub.gif tas gelynas labai mielas wub.gif
QUOTE(*Keila* @ 2013 01 30, 17:15)
retkarciais sveika pakabeti lotuliukas.gif .
o is kur zinai unsure.gif ? biggrin.gif
idesiu

biggrin.gif ka zinau? kad kas kaba ar kad groziu yra?
kad kaba tai matosi biggrin.gif o kad groziu yra tai nuojauta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2013 01 30, 11:44)
Sveikutes  smile.gif , jau tortu grazumas ir tvarkingumas  thumbup.gif , geles fantastiskos  bigsmile.gif. Visuomet stebiu ir zaviuosi Jusu tortais, keksiukais ir gelemis bigsmile.gif  thumbup.gif

Labai gražūs tortukai thumbup.gif O ypač antras, super thumbup.gif

QUOTE(tute28 @ 2013 01 30, 15:40)
Sveikos auksarankės. Esu tyli jūsų mokinė ir gerbėja  bigsmile.gif  rolleyes.gif  Retkarčiais, esant šeimyninėms progoms iškepu ir aš. Atsiduodu, baisiai nepeikit  biggrin.gif

Gražus thumbup.gif Tos žalios gėlytės susuktos kaip rožytės? ar čia su kokia formike daryta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 30, 21:15)

tute28 oiiiiiiiiiiiiiiiii kaip grazu  wub.gif tas gelynas labai mielas  wub.gif

4u.gif Ačiū

QUOTE(jumakavec @ 2013 01 31, 07:36)
Gražus thumbup.gif  Tos žalios gėlytės susuktos kaip rožytės? ar čia su kokia formike daryta? g.gif

Aš dariau su šiomis http://www.thegreatc...metal-455-p.asp Tik dar peiliu įpjoviau lapelius. Bet manau galima pritaikyti įvairias formeles. rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkite prašau, kaip išgauti ploną lygią virvelę iš pastiliažo masės dengimui? ridenant rankomis nesigauna tokia lygi, vienodo storio. Gal ją formuojate konditeriniu švirkštu su spec antgaliu?
Atsakyti
Virvutę pakočiokit su mentele torto lyginimui
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 01 30, 20:56)
labai grazus ir tvarkingi darbai  4u.gif  is ko padarete tvorele (2 tortas) ? g.gif

tute28 - wub.gif  wub.gif  grazu,puikiai suderintos spalvos... mirksiukas.gif kuo pablizgintas tortukas?? g.gif

tvorele dariau is sokoladines saldainiu mases nudaziau juodai , padariau popierine tutele ir joje pasildziau mase, o paskui spaudziau.
Aciu pakaomentavusioms mano tortukus smile.gif
Atsakyti
Na mergaites pasidalinkit patirtimi- kokia karoliuku formele (molduka) rinktis - silikonini ar plastikini?
koki naudojat, ar patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 31 sausio 2013 - 22:13
sveikos kepejeles 4u.gif
kepsiu ryt torta zvejui,patarkit kaip isgauti vandens ,,efekta"?kazkada dariau dekorgeli pagal Meian recepta,bet jis vietomis man nubalo, bijau sikart tokio rezultato.O kaip manot,jei paprasciausia zele nusipirkti,padazyti maistiniais melsvais dazais ir pradejus stingti uzpilti ant torto?juk nebutina,kad butu lygus kaip stiklas-gal pvz.vejuota diena prie ezeru ir bangeles nemenkos biggrin.gif o jei rimtai- gal turit kitokiu variantu,is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2013 01 31, 23:53)
sveikos kepejeles  4u.gif
kepsiu ryt torta zvejui,patarkit kaip isgauti vandens ,,efekta"?kazkada dariau dekorgeli pagal Meian recepta,bet jis vietomis man nubalo, bijau sikart tokio rezultato.O kaip manot,jei paprasciausia zele nusipirkti,padazyti maistiniais melsvais dazais ir pradejus stingti uzpilti ant torto?juk nebutina,kad butu lygus kaip stiklas-gal pvz.vejuota diena prie ezeru ir bangeles nemenkos biggrin.gif  o jei rimtai- gal turit kitokiu variantu,is anksto dekoju  smile.gif

na as nesu dariusi, bet kazkodel pagalvojau apie ta zele Tortengus, ja isvirti, nuspalvinti ir uzpilti, manau tiktu...
Atsakyti
[quote=ramune.v,2013 01 31, 23:12]
As turiu abu,su plastikiniu greiciau darbas vyksta ,bet su silikoniniu daug grazesni perliukai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 31, 22:12)
Na mergaites pasidalinkit patirtimi- kokia karoliuku formele (molduka) rinktis - silikonini ar plastikini?
koki naudojat, ar patinka?

Tik silikoninį, abu turiu, plastmasinio taip ir nenaudoju, blogai jis veikia (bent jau maniškis) niekaip gražiai nepavyksta tų burbuliukų padaryti , o va silikoninis thumbup.gif
Papildyta:
vat ir rinkis dabar Ramune, tokias skirtingas nuomones gavus lotuliukas.gif

vandenį su beze labai gražiai išgaut galima , net antgalio jokio nereik šaukštu užtepi ir viskas ir bangelės ohoho kokios gaunas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 01, 10:29)
Tik silikoninį, abu turiu, plastmasinio taip ir nenaudoju, blogai jis veikia (bent jau maniškis) niekaip gražiai nepavyksta tų burbuliukų padaryti , o va silikoninis  thumbup.gif
Papildyta:
vat ir rinkis dabar Ramune, tokias skirtingas nuomones gavus  lotuliukas.gif

doh.gif jooooooooo tai vat pasakyti prasom koki turite ta silikonini? bigsmile.gif
aciukas smile.gif
Atsakyti