Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(CervusDama @ 2013 01 30, 11:15)
Mergaites, gal patarsit, kaip nudazyt kokoso drozles? Turiu geliniu dazu...  unsure.gif

beriat i maisiuka, pilat lasiuka dazu ir trinat.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , jau tortu grazumas ir tvarkingumas thumbup.gif , geles fantastiskos bigsmile.gif. Visuomet stebiu ir zaviuosi Jusu tortais, keksiukais ir gelemis bigsmile.gif thumbup.gif

O cia mano keli ax.gif
user posted image
user posted image
Rozes norejau padaryti bordines , bet niekaip neisgavau spalvos g.gif
user posted image
O cia svogeriui , bet labai pritruko laiko doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 30 sausio 2013 - 12:45
versaal,super negaliu iskirt ne vieno .visi labai grazus wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri atsakysit, kiek jum gaunasi to sirupelio, kai darot mase? Stikline? Gal puse stiklines? Vakar bandziau daryt MMG, bet nesigavo, nes atrode daugybe pudros, o skystimo visai mazai. Gal perviriau, gal ko per mazai dejau, nezinau. Aciu is anksto, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2013 01 30, 13:44)

patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 30, 13:49)
Mergaites, gal kuri atsakysit, kiek jum gaunasi to sirupelio, kai darot mase? Stikline? Gal puse stiklines? Vakar bandziau daryt MMG, bet nesigavo, nes atrode daugybe pudros, o skystimo visai mazai. Gal perviriau, gal ko per mazai dejau, nezinau. Aciu is anksto, jei kas atsakys 4u.gif

Prie MMG gamybos proceso yra parasyta, kad vietoje cukaus sirupo galima deti 100 ml pirktinio sirupo (pvz Monin). as bandziau, bet man pasirode kad labai daug to skyscio.. viso net nesupyliau i cukraus pudra. bet mase man vis tiek labai lipo prie stalo, kociojau kokius 12 kartu, atsibodo, tada atskirai dejau apskritima ant torto visaus ir juostele sonams doh.gif
Sia savaite vel bandysiu, galvoju gal pamazinsiu to sirupo.
Atsakyti
versaal - vsi grazus, bet jau pirmasis biggrin.gif toks raumeningpapingas vyrukas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 29, 23:07)
na ir kur visos kepejos? taip tylu negi nieks nekepa g.gif traukit sian savo grozius mirksiukas.gif *Keila* prasom nekabeti apacioje o rodytis, tikiu grazuoliu yra nauju bigsmile.gif

retkarciais sveika pakabeti lotuliukas.gif .
o is kur zinai unsure.gif ? biggrin.gif
idesiu
Atsakyti
Sveikos auksarankės. Esu tyli jūsų mokinė ir gerbėja bigsmile.gif rolleyes.gif Retkarčiais, esant šeimyninėms progoms iškepu ir aš. Atsiduodu, baisiai nepeikit biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 01 30, 17:40)

labai mielas
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 29, 20:26)
tai jus negausit smile.gif pas jus albumiuke vienas tortukas, nemanau kad uzskaitys kaip reklama smile.gif foto galit kelti per talpyklas, as naudoju https://secure.fotki...tp%...m/&login=
prisiregistruojat, susikeliat ten o tada tik tos foto URG adresiuka.

Aciu susikuriau 4u.gif dar norejau pasiteirauti. pasidarius dekoracijas ant torto is pastilazo per kiek laiko jis genda?
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2013 01 30, 13:44)
Sveikutes  smile.gif , jau tortu grazumas ir tvarkingumas  thumbup.gif , geles fantastiskos  bigsmile.gif. Visuomet stebiu ir zaviuosi Jusu tortais, keksiukais ir gelemis bigsmile.gif  thumbup.gif

O cia mano keli  ax.gif

labai grazus ir tvarkingi darbai 4u.gif is ko padarete tvorele (2 tortas) ? g.gif

tute28 - wub.gif wub.gif grazu,puikiai suderintos spalvos... mirksiukas.gif kuo pablizgintas tortukas?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 30 sausio 2013 - 20:57
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 30, 16:49)
labai mielas

Ačiū 4u.gif

QUOTE(umedyte @ 2013 01 30, 18:56)

tute28 - wub.gif  wub.gif  grazu,puikiai suderintos spalvos... mirksiukas.gif kuo pablizgintas tortukas?? g.gif

Ačiū 4u.gif
http://www.rainbowdu...gram-white.html
Atsakyti