Sveikos Labai grazus visi tortai ir keksiukai, bijuna pamacius, vos neapsiverkiau, nu kaip grazu man tos cukrines geles net silpna
Noriu paklausti del keksiuku, ar nenupjaunat kepureliu pries puosiant? Ir dar pastebejimas, grazus keksiukai, bet gal graziau butu, jei naudoti tinkamus, grazius i tema popieriukus
Nevute, kokie tortai , nerealaus grozio
QUOTE(JustDi @ 2013 01 26, 18:16)
Noriu paklausti del keksiuku, ar nenupjaunat kepureliu pries puosiant? Ir dar pastebejimas, grazus keksiukai, bet gal graziau butu, jei naudoti tinkamus, grazius i tema popieriukus
Man jie irgi nelabai patinka, bet kai atveze ne tokius kokiu norejau ir dar dideli kieki, tai turiu isnaudot Bet butent siuose formelese, man jie iskepa tokie kokiu reikia, kai kepu i kitokius vis kas nors ne taip buna
Aciu visoms pakomentavusioms
QUOTE(Nevute @ 2013 01 26, 16:31)
Man jie irgi nelabai patinka, bet kai atveze ne tokius kokiu norejau ir dar dideli kieki, tai turiu isnaudot Bet butent siuose formelese, man jie iskepa tokie kokiu reikia, kai kepu i kitokius vis kas nors ne taip buna
man kazkodel keksiukams issikelia didele kuprele, tai jei puosti su pastilazu, lyg noretusi ja nupjaut, nes pvz daug graziu nete, bet visi jie lygiu pavirsiumi, todel ir klausiau. Nu taip beda buna, kai gaunam ne tai ka uzsakom
Groziu vel prideta...nepykit net nebevardinsiu
keksiukai labai patiko, as kaip tik uzbaigiau savuosius tik jau tingiu foto bedaryt
O cia pora torciuku: masinu myletojui ir Aviuko Sono gerbejai
keksiukai labai patiko, as kaip tik uzbaigiau savuosius tik jau tingiu foto bedaryt
O cia pora torciuku: masinu myletojui ir Aviuko Sono gerbejai
ramune.v - labai faini tortukai
Merginos, Adrijos albumas tuscias. Kazi kame reikalas?
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 27, 00:13)
o paspaudus kairej ant rodiklytes neatsidaro?
Papildyta:
QUOTE(Ruciukas @ 2013 01 26, 23:28)
ramune.v - labai faini tortukai
Aciu
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 27, 00:13)
turbūt sugedo ..... nuo besaikio naudojimo .
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 27, 00:33)
o paspaudus kairej ant rodiklytes neatsidaro?
Na ne , ir ji sugedo nuo dažno spaudymo .
QUOTE(@adrij@ @ 2013 01 27, 01:33)
turbūt sugedo ..... nuo besaikio naudojimo .
As jau persigandau, kad nebebus tu graziu sedevru ir kur akis paganyti. Ir kad Adrija pradingus negryztamai. Svarbu atsirado, lauksim nauju sedevru, nuostyabaus tortu albumo