Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(une @ 2013 01 26, 13:36)
Is kokios mases Asseni gelytes kuriat?

Geliu mase darau pagal Alan Dan recepta, ta recepta i SM yra ikelusi Aguona

QUOTE(umedyte @ 2013 01 26, 14:02)
cia tikriausiai neapsieita be kursu...?

Geles darau pati, be kursu, kartais pagal knygas, kartais paimu gyva gele arba atsisiunciu nuotrauka skirtingu rakursu is interneto. Aiksu ne visada viskas gaunasi taip kaip noretusi. Siaip, nelabai megstu daryt geles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 26 sausio 2013 - 13:24
QUOTE(umedyte @ 2013 01 26, 13:02)
tikriausiai is Aguonos geliu mases....? blush2.gif  blush2.gif cia tikriausiai neapsieita be kursu...? rolleyes.gif neisivaizduoju kaip kitaip galima butu nulipdyti tokias pasakiskas geles.... wub.gif

Niekas neišduoda paslapties, kaip tuos grožius padaryti smile.gif
Atsakyti
Tai kad čia manau nėra paslapties, Asseni viską aiškiai parašė, receptukas gėlių masei irgi yra, tai belieka tik daryti... :ax:Aišku lengviau daryti kai sudalyvauji kursuose, kur tave pamokina, bent pamatai kas kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 26 sausio 2013 - 13:42
Asseni - Jūsų gėlės TOBULOS wub.gif
Esate auksarankė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2013 01 24, 08:53)

Draugams dovanu darytas tortas vestuvems Dvi rozes  Jam ir Jai

Pasakiskas tortas thumbup.gif thumbup.gif Kokio skersmens tortai? Atrodo labai proporcingai,labai grazu... wub.gif
Atsakyti
Aj, kas cia tos geles irnesakyk.gif darbo daug labai, va merginos kokius baibokus lipdot thumbup.gif , ir be geliu galima labai graziai torta papuost

O skersmuo tai 24-18-12 4u.gif plius minus 6 kg
Atsakyti
Merginos sos gal kas turit issisaugoje nuoroda kaip katina figurele lipdyt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, visų tortai nuostabūs bigsmile.gif
Padariau alaus bačkutę, tik dabar noriu išsiaiškinti kelis dalykus:
- Man dengimo pastilažas labai išdžiuvo ir pasidarė kietas (turiu omeny jau ant pačio torto), pjaustant jis trupėjo, dariau su kakava, c.pudros sunaudojau tik apie 350g g.gif
- klijavau kiaušinio baltymu, išdžiuvus tos vietos labai matėsi, ar taip turi būti, ar čia jau mano kažkokia klaida?
Na bent jau šlapia beze gavosi tobulai, taip smagu su ja darbuotis, o ir skonis pasakiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 26, 16:00)
Sveikos, visų tortai nuostabūs  bigsmile.gif
Padariau alaus bačkutę, tik dabar noriu išsiaiškinti kelis dalykus:
- Man dengimo pastilažas labai išdžiuvo ir pasidarė kietas (turiu omeny jau ant pačio torto), pjaustant jis trupėjo, dariau su kakava, c.pudros sunaudojau tik apie 350g  g.gif
- klijavau kiaušinio baltymu, išdžiuvus tos vietos labai matėsi, ar taip turi būti, ar čia jau mano kažkokia klaida?
Na bent jau šlapia beze gavosi tobulai, taip smagu su ja darbuotis, o ir skonis pasakiškas  thumbup.gif

neaisku kiek sunaudojot kakavos, krakmolo. nuo kakavos ir trupa. As klijuoju vandeniu-niekad nesimato.
Atsakyti
Saules zuiki, ta tavo damute tai jau labai grazi wub.gif
Rasa_zyk Mikis biski pasikuprines, bet labai grazus wub.gif
ingenting sauniai padirbeta thumbup.gif
Mingailiux super tas su roze, taip ir atrodo kad tas tortukas taip stipriai suristas, kad net pasiputes i sonus thumbup.gif
Ipadas ir makvynas wub.gif
O Asseni bijunas is vis mirtis mano akims biggrin.gif groziu grozis...

Rodausi ir as smile.gif

Tik dabar pamaciau kad katytes be usu blush2.gif

user posted image

Prie dziungliu torto

user posted image

user posted image

Piktos vistos biggrin.gif

user posted image

Ir jauciu ner savaites be pukuotuko smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nevute - kokios mielos ir gražios figūrėlės wub.gif ir be abejo tortukai bei keksiukai labai gražūs rolleyes.gif
Atsakyti
Nevute, labai grazu, o ko toks liudnas pukuotuko asiliukas, nepriima jo svesti? Asseni tortai tai kazkas , net nezinau kaip apibudinti, nu labai grazus ax.gif
Atsakyti