Asseni o dievuleliau kokiu grozio tortai geeeelesss pasakiskos negalejau nepakomentuoti
Migles taip pat ilgai laukti, kaip visda kruopstumo isikunyjimai
Mingailiux vilkas labai dailus
rivera kaip ta gyva paukstuka nutupdet ant torto
aguonos nuostabios.. ir katiniukas
QUOTE(ingridasir @ 2013 01 25, 12:31)
Pasirodau su dar vienu, drauges suneliui, gimtadienio proga. Kadangi dovana ir svoris bei kaina manes neribojo, tai siek tiek persistengiau
Sokoladinis su vysniomis ir napoleonas 5,5 kg.
Sokoladinis su vysniomis ir napoleonas 5,5 kg.
Žiauriai gražu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 24, 21:58)
mielas
aciu
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 25, 09:10)
Okmantes, tikrai meilutis:) o kiek kg svere?
Ir kokiu antgaliu ar kuo kailiuka daret?
Ir kokiu antgaliu ar kuo kailiuka daret?
nesveriau as jo...cia patys valgem net be progos bet gal apie 3kg buvo. kailiukas is slapios beze ir su antgaliu zolytei sakyciau (su daug skyluciu)
QUOTE(Nevute @ 2013 01 25, 11:18)
ir katiniukas
aciu
ingridasir, mingailiux
labai fainai
Merginos labai labai grazus ,ir katiniukas ir aguonos,ir sniegena bet klaunas tai mano mazylius pakerejo nors jie visu tortu nori bet sitas nu toks svelnus ir labai grazus
Kartojuosi su klausimu kaip man apskaiciuoti kokio dydzio daryti baibokus ant torto kad nesigautu per dideli ar per mazi????
Kartojuosi su klausimu kaip man apskaiciuoti kokio dydzio daryti baibokus ant torto kad nesigautu per dideli ar per mazi????
QUOTE(siaudukes @ 2013 01 25, 12:00)
dar klausimas iš nepatyrimo-sakykim,sniegena-ji su teptuku nudažyta ar kaip kitaip išgauta tas spalvingumas
Dazyta teptuku
QUOTE(Nevute @ 2013 01 25, 12:18)
rivera kaip ta gyva paukstuka nutupdet ant torto
radau pasalusi balkone . Atsils isskris
QUOTE(ingridasir @ 2013 01 25, 13:31)
laaabai grazu
QUOTE(sypseneleee @ 2013 01 25, 17:34)
kaip man apskaiciuoti kokio dydzio daryti baibokus ant torto kad nesigautu per dideli ar per mazi????
jei nesigauna nuspeti dydzio,tai lipdant pries nosi pasidekit kepimo formos dugna ir daugmaz bus matyti kokius lipdyti
ingridasir - nuostabus tortas
Oi negaliu nepakomentuoti SZ tas su medziotoju tai prajuokinos iki negaliu zuikiai issitaske i pusnis, pasiplove vadinas, tik serniukas liko nu superinis-kelis syk ziurejau
Asseni geles NEREALIOS, na cia jau atsiprasau, ne i tortu tema-I FORISTIKA reiktu
kitus smulkiau ryte perziuresiu, dabar jau akys limpa
Asseni geles NEREALIOS, na cia jau atsiprasau, ne i tortu tema-I FORISTIKA reiktu
kitus smulkiau ryte perziuresiu, dabar jau akys limpa
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 25, 18:59)
tempiu sios savaites savo darbus
visi labai gražūs, bet šerniokas fainiausias