Diana, lauksim torto su tomis nuostabiomis aguonimis
grazus paukstukas
labai grazios aguonos
labai grazios aguonos
NETOBULOS TOS MANO AGUONOS, BET PIRMA KARTA SAVARANKISKAI DARIAU IR KITA KARTA JAU ZINAU KA PATAISYTI
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 24, 19:44)
NETOBULOS TOS MANO AGUONOS, BET PIRMA KARTA SAVARANKISKAI DARIAU IR KITA KARTA JAU ZINAU KA PATAISYTI
parodziau vyrui, tai sako cia juk tikros, taip kad tobulos gal galit pasakyti is kokios mases tokios gelytes daromos ir kokio nr vielutes naudojamos, aciu Ar jus pati moketes ar turejot pamoku, tiesiog nezinau ko imtis - ieskoti literaturos ar mokytojo, bet sunkiai cia rasiu.
Diana, labai grazios geles
Merginos, kaip tokias gėles padaryt???? Nuostabios Gal kokią nuorodą galima?Iš kokios masės darot? Kaip išeina taip išplonint lapelius?
labas vakaras visoms kepejoms ir puosejoms na jau tema kad isibegejo...as suzaveta...akys placios,ausys stacios, sirdis ant sparneliu tik plazda nuo groziu o jau tortu grazumas... jau ir zodziu truksta pagirti. labai malonu matyti Asseni sedevrus jau pries metus Asseni ir Migle79 "pazinau" kai pradejau skaitineti temas dabar tik verciu puslapius ir aikcioju...ir nuo Dianaaaa pirmuju aguonu, ir nuo sniegenos grozio...Kirbes darbus matydama vis prisimenu youtube matyta vaizdeli kaip daryti rozes ziedus ir plikyta tesla su lapeliais darytais is jos;ir galvoju...ar tik man atrodo, ar is tikruju NEKOMENTUOJAMOJ temoj tos pamokeles neidetos?.. pasiilgau ir Adrijos tortu, ir pasigedau Ivonos Bogd ( mergaite,kur "lasinius" dare) teatleidzia man Mingailiux , bet pameginau padaryti katineli (rodos, dar toki ir Nevute darius). tuo paciu ir slapia beze antra karta dariau (tik letenelem neuzteko, o ir uodega tokia kuda tesigavo ) ir Erikiuxxx mamos bananini torta ismeginau ir dar... as irgi naujoke tortu kepime ir puosime, bet noriu padrasinti ir kitas, kurios tik pradeda, mokosi ir labai nori tobuleti: grozekimes labiau pazengusiu darbais, studijuokim, mokykimes, bandykim ir viena diena naujai atejusios mergaites gal but gales zavetis ir musu darbeliais tik nenuleiskit ranku pamaciusios, kad kazkieno geriau ar graziau-tegu tai buna stimulu judeti i prieki ir pameginti padaryti ka nors panasaus visoms sekmes
QUOTE(okmantes @ 2013 01 24, 23:45)
mielas
Okmantes, tikrai meilutis:) o kiek kg svere?
Ir kokiu antgaliu ar kuo kailiuka daret?
Ir kokiu antgaliu ar kuo kailiuka daret?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 24, 20:11)
Mano pirmosios savarankiškos aguonos
Nerealios aguonos!!
NEATSIKVOŠIU NUO GROŽYBIŲ,
NA IR DARBAI,
KAIP PASKUI JUOS PJAUSTYT IR VALGYT ,RANKOS NEKILTŲ
dar klausimas iš nepatyrimo-sakykim,sniegena-ji su teptuku nudažyta ar kaip kitaip išgauta tas spalvingumas
NA IR DARBAI,
KAIP PASKUI JUOS PJAUSTYT IR VALGYT ,RANKOS NEKILTŲ
dar klausimas iš nepatyrimo-sakykim,sniegena-ji su teptuku nudažyta ar kaip kitaip išgauta tas spalvingumas