Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2013 01 24, 10:58)

Sodrios rudens spalvos

labai grazus tortas, kiek paskutiniu metu maciau graziu tortu sioj temelej, tai sis pats graziausias ax.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif

QUOTE(niukse @ 2013 01 24, 15:09)
Aha jo labai daug sokolado gaunasi  g.gif , o tada dar labai prasau kiek tada tos grietineles ir sokolado reiktu ta kita krema darant? ir ji tiesiog istirpint atvesint ir dar skysta imaisyt i plakta grietinele? Mat niekad tokio nedariau tai bijau pagadint

Pabandyk is 500 gr. grietineles, ar kiek ten tas indelis, 420 ar 450 + kazkur 200 gr. sokolado, tik sokolada imk aukstesnio procento kakavos, as daryciau su shogeten, man jis pats paciausias. Istirpink sokolada, atvesink ir pomazu dek i jau gerai isplakta grietinele. Nuo sokolado kokybes priklauso ir kremo spalva
Atsakyti
Asseni, Migle, atėjot su atvirukais clap_1.gif , iš pavydo galima nagus nusigraužti lotuliukas.gif
Pavydas baltas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aseni, nuostabūs tortai wub.gif O sakykit, kiek laiko užtrunka tokių gėlių nulipdymas?Jos tokios natūralios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2013 01 24, 17:53)
Aciu, merginos 4u.gif
Pabandyk is 500 gr. grietineles, ar kiek ten tas indelis, 420 ar 450 + kazkur 200 gr. sokolado, tik sokolada imk aukstesnio procento kakavos, as daryciau su shogeten, man jis pats paciausias. Istirpink sokolada, atvesink ir pomazu dek i jau gerai isplakta grietinele. Nuo sokolado kokybes priklauso ir kremo spalva

Aciukas 4u.gif tikiuosi cia uzteks abiem tortam aptepti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nelabai rodausi, tik jusu grozius vis apziurineju smile.gif. Bet siandien ir saviski i dienos sviesa tarukiu blush2.gif .
user posted image
4,6 kg. kriausinis karamelinis, puostas pastiliazu ir kremu.
Atsakyti
Laba diena auksarankės. 4u.gif
Gal pagelbėsit.
Kaip manot tos rudos juostelės yra iš masės padarytos? ar su kokiu kremu užpurštos?
user posted image
Atsakyti
Migle,Asseni,auksarankes jus musu......fantastiski tortai.....

faminella,ruda juostele,tai siaura atlasine juostele.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2013 01 24, 16:58)

faminella,ruda juostele,tai siaura atlasine juostele.....

Tiek daug nevalgomos juostelės? lotuliukas.gif
įdomiai. o iš masės kažin gautųsi?
Atsakyti
o tai kas ten tokio,kad juosteles daug....tiesiog pries pjaunant torta ja nuima ir viskas...bet uztat grazu......
is mases taip graziai neuzdesit...o gal....?.bandykit.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2013 01 24, 17:02)
o tai kas ten tokio,kad juosteles daug....tiesiog pries pjaunant torta ja nuima ir viskas...bet uztat grazu......
is mases taip graziai neuzdesit...o gal....?.bandykit.....

žinau, kad tikrai neišeis taip gražiai uždėti masės tokiai profei kaip aš blush2.gif
ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
Mano pirmosios savarankiškos aguonos
user posted image
Atsakyti