Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

eiki sau kokie groziai bigsmile.gif sirdis apsalo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O jau asseni paskutinio toro koks grozis wub.gif Ir Migles nerealus tortukai thumbup.gif

Mano siandieninis.
Snikersas, 2,9kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 24, 11:19)
O jau asseni paskutinio toro koks grozis  wub.gif Ir Migles nerealus tortukai  thumbup.gif

Mano siandieninis.
Snikersas, 2,9kg

Faini baibokai thumbup.gif

Aš bandžiau vakar lipdyt mikė pukuotuką, tai gavosi nelabai koks, sakau reiks pirkt plastelino ir kad labai durnai neatrodyt su vaiku bandyt lipdyt visokius gyvūniukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GieNa: 24 sausio 2013 - 11:23
Nu tortu grozis merginos wub.gif medali jum 4u.gif

Niekas neatsake tai ikyriai keliu klausimeli dar karta blush2.gif
QUOTE(niukse @ 2013 01 23, 14:34)
Sveikos merginos labai prasau patarkit is kokio kiekio sokolado ir grietineles man reiktu ganasa pasidaryti kad uztektu graziai aptepti taip jau neskreginant du tortukus - 25cm ir 20 ?

Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2013 01 24, 12:49)

Niekas neatsake tai ikyriai keliu klausimeli dar karta blush2.gif

Na, nera jis toks jau purus tas ganasas, sakyciau nemazai cia jo reiktu, gal daryciau is 2-ju indeliu grietineles, tarkim is litro + kokie 700 gr sokolado, jeigu kalbam apie ganasa

O siaip, galima ir kitu sokoladiniu kremu papuost, tarkim isplakta grietinele + istirpintas sokoladas, sokolado reiktu tada maziau nei ganasui, bei greiciau toki krema padaryt

Mingailiux
, superinis torciukas

Atnesu dar viena torta vestuvems

Sodrios rudens spalvos

user posted image

Atsakyti
Mingailiux jusu tortukai thumbup.gif
Asseni jusu geles, griuk negyvas, nezinomu, tai tikrai pagalvotum, kad jos gyvos. Zemai lenkiu galva pries jusu talenta.
Atsakyti
Migles zuikiu torta jau antra diena vis atsiverciu paziuret... Nu jau tu zuikiu tobulumas, o jau detales rolleyes.gif Pasakykit, kad jie zaisliniai, pirkti, tai man ramiau bus, nes dabar yra noras tokius padaryt, bet gi man iki ju dar bent metai laiko, o gal ir du 4u.gif

Asseni tobulu geliu irgi vis atsiverciu paziuret, net uzejo noras paciai kokia roze sulipdyt, bent turiu tobula pavyzdi i ka pasiziuret smile.gif Bent man iki tokiu roziu dar irgi metai arba du...

Mingailiux dailus, kaip visada smile.gif

Tai man ir iskilo klausimas, gal i sia tema naujokems, kaip man, su savais naujokais tortais geriau nelyst? blush2.gif As esu iskepus daug tortu, bet va pagal sios temos madas puosiau gal tik 10 tortuku 4u.gif
Atsakyti
ASSENI,vo joptvaimat blink.gif blink.gif blink.gif .nu tokiu tikrovisku geliu dar neteko matyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif .nu truksta zodziu ...
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 24, 14:06)
ASSENI,vo joptvaimat

Nesikeikiam topsecret.gif
Atsakyti
sutariam ,daugiau taip nedaysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2013 01 24, 14:58)
Na, nera jis toks jau purus tas ganasas, sakyciau nemazai cia jo reiktu, gal daryciau is 2-ju indeliu grietineles, tarkim is litro + kokie 700 gr sokolado, jeigu kalbam apie ganasa

O siaip, galima ir kitu sokoladiniu kremu papuost, tarkim isplakta grietinele + istirpintas sokoladas, sokolado reiktu tada maziau nei ganasui, bei greiciau toki krema padaryt

Aha jo labai daug sokolado gaunasi g.gif , o tada dar labai prasau kiek tada tos grietineles ir sokolado reiktu ta kita krema darant? ir ji tiesiog istirpint atvesint ir dar skysta imaisyt i plakta grietinele? Mat niekad tokio nedariau tai bijau pagadint
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 24, 14:06)

lotuliukas.gif

Migle,Asseni,tobuli jusu darbai verti auksciausio balo
Atsakyti