QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 24, 11:19)
O jau asseni paskutinio toro koks grozis Ir Migles nerealus tortukai
Mano siandieninis.
Snikersas, 2,9kg
Mano siandieninis.
Snikersas, 2,9kg
Faini baibokai
Aš bandžiau vakar lipdyt mikė pukuotuką, tai gavosi nelabai koks, sakau reiks pirkt plastelino ir kad labai durnai neatrodyt su vaiku bandyt lipdyt visokius gyvūniukus
Nu tortu grozis merginos medali jum
Niekas neatsake tai ikyriai keliu klausimeli dar karta
Niekas neatsake tai ikyriai keliu klausimeli dar karta
QUOTE(niukse @ 2013 01 23, 14:34)
Sveikos merginos labai prasau patarkit is kokio kiekio sokolado ir grietineles man reiktu ganasa pasidaryti kad uztektu graziai aptepti taip jau neskreginant du tortukus - 25cm ir 20 ?
QUOTE(niukse @ 2013 01 24, 12:49)
Na, nera jis toks jau purus tas ganasas, sakyciau nemazai cia jo reiktu, gal daryciau is 2-ju indeliu grietineles, tarkim is litro + kokie 700 gr sokolado, jeigu kalbam apie ganasa
O siaip, galima ir kitu sokoladiniu kremu papuost, tarkim isplakta grietinele + istirpintas sokoladas, sokolado reiktu tada maziau nei ganasui, bei greiciau toki krema padaryt
Mingailiux, superinis torciukas
Atnesu dar viena torta vestuvems
Sodrios rudens spalvos
Migles zuikiu torta jau antra diena vis atsiverciu paziuret... Nu jau tu zuikiu tobulumas, o jau detales Pasakykit, kad jie zaisliniai, pirkti, tai man ramiau bus, nes dabar yra noras tokius padaryt, bet gi man iki ju dar bent metai laiko, o gal ir du
Asseni tobulu geliu irgi vis atsiverciu paziuret, net uzejo noras paciai kokia roze sulipdyt, bent turiu tobula pavyzdi i ka pasiziuret Bent man iki tokiu roziu dar irgi metai arba du...
Mingailiux dailus, kaip visada
Tai man ir iskilo klausimas, gal i sia tema naujokems, kaip man, su savais naujokais tortais geriau nelyst? As esu iskepus daug tortu, bet va pagal sios temos madas puosiau gal tik 10 tortuku
Asseni tobulu geliu irgi vis atsiverciu paziuret, net uzejo noras paciai kokia roze sulipdyt, bent turiu tobula pavyzdi i ka pasiziuret Bent man iki tokiu roziu dar irgi metai arba du...
Mingailiux dailus, kaip visada
Tai man ir iskilo klausimas, gal i sia tema naujokems, kaip man, su savais naujokais tortais geriau nelyst? As esu iskepus daug tortu, bet va pagal sios temos madas puosiau gal tik 10 tortuku
ASSENI,vo joptvaimat .nu tokiu tikrovisku geliu dar neteko matyt .nu truksta zodziu ...
sutariam ,daugiau taip nedaysiu
QUOTE(Asseni @ 2013 01 24, 14:58)
Na, nera jis toks jau purus tas ganasas, sakyciau nemazai cia jo reiktu, gal daryciau is 2-ju indeliu grietineles, tarkim is litro + kokie 700 gr sokolado, jeigu kalbam apie ganasa
O siaip, galima ir kitu sokoladiniu kremu papuost, tarkim isplakta grietinele + istirpintas sokoladas, sokolado reiktu tada maziau nei ganasui, bei greiciau toki krema padaryt
Aha jo labai daug sokolado gaunasi , o tada dar labai prasau kiek tada tos grietineles ir sokolado reiktu ta kita krema darant? ir ji tiesiog istirpint atvesint ir dar skysta imaisyt i plakta grietinele? Mat niekad tokio nedariau tai bijau pagadint
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 24, 14:06)
Migle,Asseni,tobuli jusu darbai verti auksciausio balo