Sveikos, merginos,
Kirbe, ačiū labai už kontaktus dėl dežučių.
Atnešiau keletą tortukų
"Emos dovanos":
"Žiemos išdaigos":
"Angry birds":
Merginos, bandau pirma karta padaryti mase tortu lipdymui-pastilazo receptas pagal Asseni.
Niekaip nepavyksta. Kur paslaptis? Ar reikia laikyti saldytuve tam tikra laika? Ar ypatinga zelatina? Man gaunasi kaip guma, arba nulipdyta figura prarnda savo forma
Niekaip nepavyksta. Kur paslaptis? Ar reikia laikyti saldytuve tam tikra laika? Ar ypatinga zelatina? Man gaunasi kaip guma, arba nulipdyta figura prarnda savo forma
Migle kaip smagu tavo šedevrus matyti
migle,seniai jusu tortuku bemaciau,jezau koookie faini
Labukas merginos,taip senai cia bebuvau bet dabar ziuriu ir negaliu eilini karta atsidziaugti jusu torciukais visu tokie nuostabus,nerealus tikrai atsiprasau bet asmeniskai neisvardinsiu,visu labai labai grazus...
o as ruosiuosi savo sunelio 2 gimtadieniui ir jam labai patinka Mikis aisku man taip nerealiai atrodo kad as tai igyvendinsiu bat manau teks bandyti
turiu keleta klausimuku
1 kaip manote ar geriau bandyti figureles pasidaryti is anksto?
2 ir kaip apskaiciuojate jus figureliu koks turi buti dydis,nes jusu taip ziurisi gerai nei per dideli nei per mazi,,,,
aciu labai jums
O Adrija tikrai kad labai jau dingusi......
o as ruosiuosi savo sunelio 2 gimtadieniui ir jam labai patinka Mikis aisku man taip nerealiai atrodo kad as tai igyvendinsiu bat manau teks bandyti
turiu keleta klausimuku
1 kaip manote ar geriau bandyti figureles pasidaryti is anksto?
2 ir kaip apskaiciuojate jus figureliu koks turi buti dydis,nes jusu taip ziurisi gerai nei per dideli nei per mazi,,,,
aciu labai jums
O Adrija tikrai kad labai jau dingusi......
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 23, 17:34)
Kur tas jusu kaimas?
Zinau, kad ir i Taurage viena kepejele susitare, kad atveztu dezes is Siauliu. Matyt gerai suoke, kad vyrai pasirase uz aciu atvezti (ta prasme tik uz dezes paimti). Juk vezioja po visus miestus. Ir i Klp veinai kepejai kita Siauliu imone zinau, kad veza. Cia tik reikia skambinti ir tartis. Viskas imanoma
Zinau, kad ir i Taurage viena kepejele susitare, kad atveztu dezes is Siauliu. Matyt gerai suoke, kad vyrai pasirase uz aciu atvezti (ta prasme tik uz dezes paimti). Juk vezioja po visus miestus. Ir i Klp veinai kepejai kita Siauliu imone zinau, kad veza. Cia tik reikia skambinti ir tartis. Viskas imanoma
Beabejo, kad įmanoma, šiauliečiai ir į mūsų kaimą jas veža
aha,asseni simta metu cia nebuvo ,o jau kai atnese..... .na paskutinis tai nerealiai grazus man .pirmo esmes tik nesupratau
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 24, 10:02)
aha,asseni simta metu cia nebuvo ,o jau kai atnese..... .na paskutinis tai nerealiai grazus man .pirmo esmes tik nesupratau
Aciu,
Aj, nesigilink
QUOTE(Asseni @ 2013 01 24, 08:53)
Visi tortai gražūs, bet paskutinis TOBULAS!!!
Migles79 tortukai taip pat labai mieli