Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, merginos,

Kirbe, ačiū labai už kontaktus dėl dežučių.

Atnešiau keletą tortukų bigsmile.gif

"Emos dovanos":

user posted image

"Žiemos išdaigos":
user posted image

"Angry birds":
user posted image
Atsakyti
O kur Siauliuose yra tos imones kur prekiauuja dezemis?smile.gif
Atsakyti
Merginos, bandau pirma karta padaryti mase tortu lipdymui-pastilazo receptas pagal Asseni.
Niekaip nepavyksta. Kur paslaptis? Ar reikia laikyti saldytuve tam tikra laika? Ar ypatinga zelatina? Man gaunasi kaip guma, arba nulipdyta figura prarnda savo forma
Atsakyti
Migle bigsmile.gif kaip smagu tavo šedevrus matyti wub.gif
Atsakyti
migle,seniai jusu tortuku bemaciau,jezau koookie faini 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Migle79, pirmas fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Labukas merginos,taip senai cia bebuvau bet dabar ziuriu ir negaliu eilini karta atsidziaugti jusu torciukais visu tokie nuostabus,nerealus tikrai atsiprasau bet asmeniskai neisvardinsiu,visu labai labai grazus...
o as ruosiuosi savo sunelio 2 gimtadieniui ir jam labai patinka Mikis aisku man taip nerealiai atrodo kad as tai igyvendinsiu bat manau teks bandyti
turiu keleta klausimuku
1 kaip manote ar geriau bandyti figureles pasidaryti is anksto?
2 ir kaip apskaiciuojate jus figureliu koks turi buti dydis,nes jusu taip ziurisi gerai nei per dideli nei per mazi,,,,
aciu labai jums
O Adrija tikrai kad labai jau dingusi......
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 23, 17:34)
Kur tas jusu kaimas?
Zinau, kad ir i Taurage viena kepejele susitare, kad atveztu dezes is Siauliu. Matyt gerai suoke, kad vyrai pasirase uz aciu atvezti (ta prasme tik uz dezes paimti). Juk vezioja po visus miestus. Ir i Klp veinai kepejai kita Siauliu imone zinau, kad veza. Cia tik reikia skambinti ir tartis. Viskas imanoma wink.gif

Beabejo, kad įmanoma, šiauliečiai ir į mūsų kaimą jas veža lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif 4u.gif . 100 metu . Kiek daug nauju veidu, o jau tortu grozis nerealus. Migle, na jau tikrai 100 metu nematyta, labai grazus tavo darbai

Atnesiau ir as keleta torciuku

Mumijyte

user posted image

Tortas Usai biggrin.gif

user posted image

Draugams dovanu darytas tortas vestuvems Dvi rozes Jam ir Jai

user posted image
Atsakyti
aha,asseni simta metu cia nebuvo ,o jau kai atnese..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .na paskutinis tai nerealiai grazus man wub.gif wub.gif wub.gif .pirmo esmes tik nesupratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2013 01 24, 10:02)
aha,asseni  simta metu cia nebuvo ,o jau kai atnese..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .na paskutinis tai nerealiai grazus man  wub.gif  wub.gif  wub.gif .pirmo esmes tik nesupratau  ax.gif

Aciu,
Aj, nesigilink irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 sausio 2013 - 09:11
QUOTE(Asseni @ 2013 01 24, 08:53)

Draugams dovanu darytas tortas vestuvems Dvi rozes  Jam ir Jai

Visi tortai gražūs, bet paskutinis TOBULAS!!! wub.gif

Migles79 tortukai taip pat labai mieli thumbup.gif
Atsakyti