Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gizmou13 @ 2013 01 23, 17:24)
Saules zuikuti,ar butu galima gaut keleta patarimu apie Jusu anksciau daryta torta-kopusta?Ar rasyti i AZ?

klauskit kur jums patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2013 01 23, 11:29)
Merginos, gal galite išduoti paslaptį, kur perkat dėžutes tortams popietines? Ir blizgius padėklus?

Ziurint kokiame mieste. Siauliuose yra 4 imones, kurios gamina tokias dezes. Manau visuose miestuose tokiu imoniu yra. Ir man rodos tame maisto institute brangiau yra bent jau negu as perku.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 23, 17:08)
Ziurint kokiame mieste. Siauliuose yra 4 imones, kurios gamina tokias dezes. Manau visuose miestuose tokiu imoniu yra. Ir man rodos tame maisto institute brangiau yra bent jau negu as perku.

Ot ir ne, mūsų kaime nieks tortam dėžių nedaro doh.gif mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 23, 18:10)
Ot ir ne, mūsų kaime nieks tortam dėžių nedaro  doh.gif  mad.gif  lotuliukas.gif

o be reikalo.jusu ''kaime'' tiek daug kepeju,kad bankrotas butu tiesiog neimanomas biggrin.gif
Atsakyti
tai va , niša verslui, o verslininkai snaudžia doh.gif
Atsakyti
Aš Kaune.Bet nerandu kas gamina.Arba dėžutės kaina 3 Lt.Man kažkaip brangu atrodo g.gif .Spaustuvėj pasiūlė 1000 vnt daryt , kitaip neapsimoka. Padėkliukų tai Kepėjuje radau, bet ne visada dydžių turi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 23, 18:10)
Ot ir ne, mūsų kaime nieks tortam dėžių nedaro  doh.gif  mad.gif  lotuliukas.gif

Kur tas jusu kaimas?
Zinau, kad ir i Taurage viena kepejele susitare, kad atveztu dezes is Siauliu. Matyt gerai suoke, kad vyrai pasirase uz aciu atvezti (ta prasme tik uz dezes paimti). Juk vezioja po visus miestus. Ir i Klp veinai kepejai kita Siauliu imone zinau, kad veza. Cia tik reikia skambinti ir tartis. Viskas imanoma wink.gif
Atsakyti
Idomu po kiek jus perkat 4u.gif Nu as tai senovisku budu pasigaminu pati doh.gif biggrin.gif Nusiperku popieriaus po 1,8lt.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 01 23, 17:34)
Kur tas jusu kaimas?
Zinau, kad ir i Taurage viena kepejele susitare, kad atveztu dezes is Siauliu. Matyt gerai suoke, kad vyrai pasirase uz aciu atvezti (ta prasme tik uz dezes paimti). Juk vezioja po visus miestus. Ir i Klp veinai kepejai kita Siauliu imone zinau, kad veza. Cia tik reikia skambinti ir tartis. Viskas imanoma wink.gif

Tai gal galit kontaktus tos įmonės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2013 01 22, 13:08)
Pasiilgau Adrijos tortų ax.gif

prisijungiu g.gif ,dingo kaip i vandeni
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2013 01 23, 17:33)
Aš Kaune.Bet nerandu kas gamina.Arba dėžutės kaina 3 Lt.Man kažkaip brangu atrodo  g.gif .Spaustuvėj pasiūlė 1000 vnt daryt , kitaip neapsimoka. Padėkliukų tai Kepėjuje radau, bet ne visada dydžių turi  g.gif .

Kaune Maisto tinstitutas...6 aukštas...neprisimenu tik kabineto,bet tikrai rasit.....

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 23, 18:59)
Idomu po kiek jus perkat 4u.gif  Nu as tai senovisku budu pasigaminu pati doh.gif  biggrin.gif  Nusiperku popieriaus po 1,8lt.

tai neapsimoka pirkti ir gamintis....maisto institute gatavos tortines dėžės po 1,85 lyg tai.....aukštos truputy virš 2 lt....
ten ir padėkliukų visokiausių ir maistinių dažų ir pabarstukų...daug visokio gėrio.....
Atsakyti
As katik po 1,05Lt uzsipirkau deziu. Bet po 100vnt parduoda visi gamintojai
Atsakyti