Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite išduoti paslaptį, kur perkat dėžutes tortams popietines? Ir blizgius padėklus?
Atsakyti
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ

1 sriubinis (nubrauktas) šaukštas želatinos;
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau );
60 ml. Vandens;
120 g. Krakmolo;
500 g. Pudros;
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu .

Šitos normos užtenka ( truputi lieka ) apdengti 30 cm. tortą .
Sakykit, medų sumaišom su želatina ir pilam ant cukraus pudros, tada minkom ir tik tada supilam aliejų? g.gif Pasimečiau... Esu darius mean masę tik..
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2013 01 23, 10:29)
Merginos, gal galite išduoti paslaptį, kur perkat dėžutes tortams popietines? Ir blizgius padėklus?

Anokia čia paslaptis biggrin.gif Kaune maisto institute yra dėžučių ir tų padėklų apie kuriuos šnekat smile.gif

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 23, 10:41)

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę

Taigi pati rašot, lieka tik perskaityti biggrin.gif , bet gal čia labiau įminkomas žodis tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 23 sausio 2013 - 11:16
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 23, 11:15)
Anokia čia paslaptis  biggrin.gif  Kaune maisto institute yra dėžučių ir tų padėklų apie kuriuos šnekat  smile.gif
Taigi pati rašot, lieka tik perskaityti  biggrin.gif , bet gal čia labiau įminkomas žodis tiktų  g.gif

Norėjau pasitikslinti biggrin.gif esu iš tų, kur 9 kartus pamatuoja ir tik 10 kerpa biggrin.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 01 23, 11:18)
Norėjau pasitikslinti  biggrin.gif esu iš tų, kur 9 kartus pamatuoja ir tik 10 kerpa biggrin.gif ačiū  mirksiukas.gif

labai gera savybė thumbup.gif , nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos labai prasau patarkit is kokio kiekio sokolado ir grietineles man reiktu ganasa pasidaryti kad uztektu graziai aptepti taip jau neskreginant du tortukus - 25cm ir 20 ?
Atsakyti
Labai ACIU uz atsakymus, labai pagelbejot 4u.gif kaipjau minejau saunuoles esat, ne tik tokius grozius kuriat, bet ir kitoms pagelbejat, man visada labai smagu cia uzsukti wub.gif
Atsakyti
O kiek maždaug medučio lakštų reikia alaus bačkutei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 23, 11:15)
Anokia čia paslaptis  biggrin.gif  Kaune maisto institute yra dėžučių ir tų padėklų apie kuriuos šnekat  smile.gif
Taigi pati rašot, lieka tik perskaityti  biggrin.gif , bet gal čia labiau įminkomas žodis tiktų  g.gif

Labai ačiū.O aš po visokias spaustuves ieškau 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Kirbė - tortukai gražuoliai, o ypač gėlės pakerėjo...
o aš šiandien su Mašenka ir Lokiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Saules zuikuti,ar butu galima gaut keleta patarimu apie Jusu anksciau daryta torta-kopusta?Ar rasyti i AZ?
Atsakyti