Įkraunama...
Įkraunama...

Širdukai - vaikai, turintys širdies ydas

QUOTE(sourit @ 2014 03 03, 10:57)
drinks_cheers.gif per registratūrą pas Sudikienę neregistruoja, neapsigaukit. turit skambintis pačiai daktarei, ir ji paskiria kada atvažiuoti mirksiukas.gif registratūroj tik kortelę pasiimt kiekvieną kartą turit 4u.gif

man irgi taip atrodo, todel man ir buvo keista, kai rase, kad per registratura registruojasi
Atsakyti
smile.gif aha paziurejau kad pas Sudikiene buvom po operacijos. Paskui pas kita gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvepiu*Gelytem: 03 kovo 2014 - 11:48
QUOTE(Kvepiu*Gelytem @ 2014 03 02, 22:37)
Is idejos ir mums reiktu rugpjuti, bet manau nieko tokio ir birzeli nuvaziuosim.

Sudikienė nemėgsta, jei atvažiuoji anksčiau nei ji pasakė, net jei su reikalu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2014 03 04, 15:30)
Sudikienė nemėgsta, jei atvažiuoji anksčiau nei ji pasakė, net jei su reikalu  schmoll.gif

Susipainiojau labai, mums si karta pas Gerb. Gydytoja Katlioriene 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvepiu*Gelytem: 04 kovo 2014 - 14:50
QUOTE(*Agė* @ 2014 03 04, 14:30)
Sudikienė nemėgsta, jei atvažiuoji anksčiau nei ji pasakė, net jei su reikalu  schmoll.gif

oho g.gif , tai kur tada kreiptis-jei matai , kad vaikui kazkas negerai, o ji nepatenkinta. Jums gal taip buvo, kad kreipetes anksciau nei buvo paskirta pas Sudikiene?
Atsakyti
Sveikos,
mano sunui AAL uzsidare:) bet dar stebes (pasitaiko retais atvejais, kad atsidaro)
aciu Jums visoms uz patarimus ir informacija.
Linkiu visiems sveikatos!
Atsakyti
Sveiki darsyk,
cIa raso apie mane ir mano dukriuka smile.gif manau i tema smile.gif
http://www.tavovaika...ampaign=250x350
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2014 03 08, 13:39)
Sveiki darsyk,

cray.gif tikrai skaudu, kai atrodo geri ginekologai nepamato tokių dalykų verysad.gif aš pati iki šiol vis pagalvoju, kad ir mums tookią rimtą, kaip galėjo nepastebėti ydą verysad.gif juk didysis skanas 18 savaičių, o visi organai išsivysto iki 12 savaičių.. tikrai tai tik daktarų aplaidumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2014 03 08, 13:39)
Sveiki darsyk,

Labai dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai ir jusu mergyte sypsosi siandien ir yra jusu dziaugsmas. Patikekit, mano vaikui 12 metu nemate, kad yra igimta sirdies yda, o kas metus lankemes, pas kardiologa ir nieko nemate,o kai nuejome pas profesore,i kita polikln. tik ji pamate, ir tada lauke operacija. Tikrai ne visi gydytojai mato.Bet blogiausia tai, kad prieinama jau prie krastutinumu, kai vaikui gresia pavojus gyvybei, vat tas yra baisiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 08 kovo 2014 - 16:57
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2014 03 05, 14:03)
Sveikos,
mano sunui AAL uzsidare:) bet dar stebes (pasitaiko retais atvejais, kad atsidaro)
aciu Jums visoms uz patarimus ir informacija.
Linkiu visiems sveikatos!

t.y. uzdare?
Papildyta:
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2014 03 08, 14:39)
Sveiki darsyk,

kaip baisu, bet gerai, kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnui girdi ūžesiuką širdelėje. Buvom kartą pas kardiologę Šilainiuose, sakė, kad kol kas nieko tokio, vėliau reiks pasitikrinti. Bet ar taip gali būti? Neramina tas ūžesys mane sad.gif Pačiai ūžesius kažkada stovyklos daktaras atrado sad.gif ir tik kai nuvyko tėvai pas jau pažįstamą gydytoją su faktu, kad yra ūžesys patvirtino. O per 8 metus kiek buvau klausyta, niekas nieko negirdėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 13 kovo 2014 - 13:17
QUOTE(Viotinola @ 2014 03 13, 13:02)
Mano sūnui girdi ūžesiuką širdelėje. Buvom kartą pas kardiologę Šilainiuose, sakė, kad kol kas nieko tokio, vėliau reiks pasitikrinti. Bet ar taip gali būti? Neramina tas ūžesys mane sad.gif Pačiai ūžesius kažkada stovyklos daktaras atrado sad.gif ir tik kai nuvyko tėvai pas jau pažįstamą gydytoją su faktu, kad yra ūžesys patvirtino. O per 8 metus kiek buvau klausyta, niekas nieko negirdėjo.

as kreipciausi dar pas kita kardiologa ax.gif
Atsakyti