Nu nieko blogo tikrai negaliu pasakyt. Viską išaiškino, su vaiku irgi gerai elgėsi. Man tai kažkaip apie Jakutienę liko keisti įspūdžiai, nes buvau ne vieną kartą. Tai ji pastoviai skuba, visus skubina. Vieną kartą tai iš viso tokia susiraukus buvo.... (nu gal buvo be nuotaikos )
QUOTE(sourit @ 2014 01 31, 13:46)
sveikute
taip, pirmuosius metus priklauso neįgalumas po operacijos duos jums dokumentus, kuriuos jūs pristatysit savo šeimos gydytojui, pagal jį jums ir surašys dokumentus NDNT
mes dar nevažiavom, nes buvom ir esam per mažos pas mus daugiau bėdelių, dar valgom tik trintą maistuką, ir tuo metu buvom dar per silpnos
taip, pirmuosius metus priklauso neįgalumas po operacijos duos jums dokumentus, kuriuos jūs pristatysit savo šeimos gydytojui, pagal jį jums ir surašys dokumentus NDNT
mes dar nevažiavom, nes buvom ir esam per mažos pas mus daugiau bėdelių, dar valgom tik trintą maistuką, ir tuo metu buvom dar per silpnos
Aciu sourit ir Agei uz issamius atsakymus. Pati operacija man kaip ir aiski, nes man paciai vaikystej tas pats operuota. Bet be galo daug klausimu kyla ka daryt, kad tas vaikas sustipretu po to. Stiprybes jums visoms
QUOTE(Ali @ 2014 02 03, 12:46)
Mums tą atvirą latakėlį nustatė tik 7 metų. Tai gydytoja irgi kol kas nusprendė, kad stebės. Va, laukiam šiemet eisim balandį, ką dabar pasakys. Aš irgi norėčiau, kad jis pats užsitrauktų. Bet kažkaip galvoju, kad vaikas jau pakankamai didelis ir matyt tikimybė jau nedidelė
Sveiki,
lapkricio menesi mano dukrai (kuriai bus tuoj 7 m) uzdare atvira lataka. Stebejo nuo 3m, kai tik ji atrado, taip pat laukem kelis metus gal uzsitrauks, bet beprasmiskai. Dabar tai dziaugiames, kad pagaliau sutvarke ir is tikro nera taip baisu, kaip atrodo. Kiekvienais metais lankemes Santariskiu konsultacinej poliklinikoje pas gyd Lauciuviene, rekomenduoju ja. O po operacijos pas Lankuti. Siulyciau pas Lauciuviene pradzioje apsilankyti, nes esam buve ir pas Katliorine, tai nepatiko ji
Rasykit man i az jei konkreciai ka norit paklausti, nes temos neseku
kokie atsiliepimai apie gyd. R.Vankeviciene ir Liauciuviene? Skaiciau kaip ir gerus atsiliepimus apie sias gydytojas. Ar jos konsultuoja vaikus po sirdies operaciju? Pas kuria geriau kreiptis po operacijos? Ir dar, gal kas lanketes klinikose "Pagalba mazyliui", "Maxmeda" , Grybo g.-kaip jos, ar turi gerus echoskopus?
tai po operacijos jus turesit gydanti gydytoja pas kuri ir lankysites... musu pvz gydytoja Sudikienė
Sveikos mamytės, jungiuosi prie jūsų,linkiu visoms stiprybės ir noriu pasidalinti savo istorjia: mum 28 nėštumo savaitė ir jau nustatė sudėtingą širdelės ydą: kritinė aortos vožtuvo stenozė (paprasčiau kalbant vienas vožtuvas užakęs ir nepraleidžia kraujuko į kairį skilvelį, todėl skilvelis didėja ir randėja, neatlieka savo darbo). turim 2 galimybes operuoti leliuką dar negimusį, tačiau Lietuvoje tokia operacija būtų pirmoji ir lietuviai dar tam nėra iki galo pasiruošę, laukiam atsakymo iš kaimyninių šalių ar kas sutiks atskristi ir padėti atlikti operaciją, kitas kelias laukti kol gims ir pačią pirmą gimimo valandą leliuką operuoti, tačiau yra rizika kad galiu leliuko ir neišnešioti gali lelius su tokia yda neišgyventi iki gimimo [] siaubas apėmes visą šeimą, nežinau kaip nustumti blogas mintis šalin ir iš kur gauti stiprybės. Gal kas yra susiduręs su tokia ligele ir turit kokių patarimų ar gerų panašios istorijos baigčių pavyzdžių? reikia nors kažkokio šiaudo už kurio galėtumėm užsikabinti ir laukti savo istorijos tęsinio, labai norim tikėti, kad bus su gera pabaiga. Laukiu Jūsų atsiliepimų......
QUOTE(Gitacka @ 2014 02 08, 09:38)
tai po operacijos jus turesit gydanti gydytoja pas kuri ir lankysites... musu pvz gydytoja Sudikienė
ne tame esme, noriu ir kitos nuomones, ne tik Sudikienes.
Sveikos mamytės, gal kuri zinot gyd.Taručio mob.tel.nr.? jei galit raštelkit i az.Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(miklina @ 2014 02 13, 11:13)
Sveikos mamytės, gal kuri zinot gyd.Taručio mob.tel.nr.? jei galit raštelkit i az.Būčiau labai dėkinga.
Sveika, mano dukrytei operavo aortos voztuvo stenoze pries men. Tiesa, pas mus ne toks laipsnis susiaurejimo buvo, na, bet pakankamas operacijai. Operacija praejo greitai ir sekmingai.
QUOTE(suppykusi @ 2014 02 13, 11:54)
Sveika, mano dukrytei operavo aortos voztuvo stenoze pries men. Tiesa, pas mus ne toks laipsnis susiaurejimo buvo, na, bet pakankamas operacijai. Operacija praejo greitai ir sekmingai.
Sveiki, smagu girdeti geras zinias o kiek laiko jusu dukrytei?
QUOTE(miklina @ 2014 02 13, 13:27)
Sveiki, smagu girdeti geras zinias o kiek laiko jusu dukrytei?
Aciu operavo 13,5 men.. Bet manoji dar gimusi gerokai per anksti, tai pagal branda iseina 11 men. Aisku, dabar turim nuolat lankytis pas gyd, nes viskas gali grizti po senovei.. Bet as tikiu, kad viskas bus gerai. Stiprybes jums, pasitikekit gydytojais, jie zino, ka daro. Nezinau, ar paguos jus, bet skyriuje maciau tokiu sudetingu ligoniuku, kad musu aortos voztuvo stenoze bendram kontekste yra vienas juokas. Aisku, jusu situacija apsinkina, kad leliukas negimes, bet tikekit, kad viskas bus gerai