Na baikit pyktis, nevieta ir nelaikas, pataisyt jei kas ka negerai paaiskina juk galima graziai ir ramiai:)
O kas kokias vardus pavardes ar ligos istorijas zino, tai cia ir ne vieta ir nelaikas girtis. Pagal savo darbo pobudi nevaikstau po temas ir neaiskinu kas kiek pavoge, pazeidimu prisidirbo, nuobaudu gavo ar uzdirbo:) kiekvienas dirbam savo darba;)
O uz protingus patarimus paaiskinimus ir pan. manau dekingas butu kiekvienas:)
QUOTE(bendzia @ 2014 01 16, 14:35)
Matosi...
kai neturiu ka veikti, tai sedziu kaip ir jus, ir begale kitu tas juk nedraudziama? kaip ir komentuoti bet kurioje temoje?
negi nesuprantat, kad vienoks esi realiam gyvenime, o visai kitoks virtualiame, juk tai elementaru
QUOTE(bendzia @ 2014 01 16, 13:35)
Matosi,kad sedit internetiniuose puslapusiuo ir sniukstinejat,nes daugiau neturit ka veikt nes bendraujant su issilaviniusiu zmogum niekad nepajusi jo pasaipa uzduodamas net pacius kvailiausius klausimus,visad paiskins zmogui suprantama kalba,niekad nesiprasys vadinamas JUS,nes i JI ir taip kreipsis JUS! esam bendrave ir su docentais ir su genetikais ir uztave gal but kvailu klausimu,bet niekas neparode,kad esi kvailelis,pasiskaityk enciklopedija ateinantis pas mae,o atvirkciai labai maloniai paiskinantis kas ir kaip.
QUOTE(milaaa @ 2014 01 16, 13:36)
darbas toks zinoti ir varda, ir pavarde, ir ligos istorija be sito niekaip
be žodžių.... tikrai be žodžių..... atrodo, visur ir visada bendrauji su normaliais, išsilavinusiais žmonėmis.... šlykštu, nieko daugiau nebegaliu pasakyti... atrodo, šiais laikais tik vienaip galima gyventi - užsidaryti tarp keturių sienų, ir nosies nekišti net į lauką.....
QUOTE(Gitacka @ 2014 01 16, 13:37)
Na baikit pyktis, nevieta ir nelaikas, pataisyt jei kas ka negerai paaiskina juk galima graziai ir ramiai:)
tam čia ir esam, o praeiviams tokiems kaip milaaa - jei neturit jokių susidūrimų su tuo - bent jau nerašinėkit of topic nes vis dėl to - čia informacinis forumas tėvams auginantiems vaikus su širdies ydomis, o ne kaimo bobų pletkų ir nusišnekėjimų forumas
QUOTE(Gitacka @ 2014 01 16, 14:37)
ir neaiskinu kas kiek...
ir as neaiskinu skaitau man idomia tema ir tiek
QUOTE(sourit @ 2014 01 16, 14:47)
čia informacinis forumas tėvams auginantiems vaikus su širdies ydomis, o ne kaimo bobų pletkų ir nusišnekėjimų forumas
o didziaja dalimi visgi cia kaimo bobu pletku ir ''ziniu'' forumas
QUOTE(milaaa @ 2014 01 16, 13:51)
ir as neaiskinu skaitau man idomia tema ir tiek o jei toje temoje matau uzrasa, kad ..., o darbe ant stalo analogiska tik su v.p. tai ka man dabar uzsimerkt?
bent jau žmogui normaliai žmonių kalba paaiškint kas kur kaip, o ne iškart pult į akis - kad kažkas kažkur pasakė, tai pritaikau dabar visiems...
jeigu daktaras esat - tai kaip daktaras ir paaiškinkit, o ne eik skaitykis enciklopedijas ir prisitaikyk pats, kas tau tinka
Kaip bebutu man sis forumas dave labai daug ziniu. Ir apie musu yda ir apie operacija. Apie ligonine ir reikmenys ir pan. Taip pat merginos labai moraliskai palaiko viena kita. As dekinga esu labai, kad yra sis forumas, kad yra zmones tokie kaip Milaaa ar Age su tikslia info. Kad ateina mamyciu pasiguosti ir pasiklausti kas neaisku.. As dziaugiuosi, kad mano vaiko sirdele siai dienai yra sveika ir galiu glausti savo mazyle prie saves... Mamytes dziaukites, kad turit salia savo vaikus. kad jie gyvi yra.. Zinau, kad reaguojat labai i viska, gal siek tiek perdetai. Nes tai yra skaudi mums visiems tema. Cia yra Sirduku forumas, baikit prasau pykcius. Milaa tikrai daugiau zino uz mus visas, ir tai negincytina... Bukit viena kitai atlaidesnes ar del sypseneles padetos, pagal jus nevietoje, ar del pasakyto zodelio ne tokio, nereik pradeti ginco, kuris trikdo visus.
QUOTE(sourit @ 2014 01 16, 14:59)
bent jau žmogui normaliai žmonių kalba paaiškint kas kur kaip
nei vienas, bent kiek turintis sveiko proto, niekada ''nekonsultuos'' neturedamas faktu pries nosi
kas nori paraso az ir susizino kas imanoma tokioje situacijoje.
o ne gelbekit, padekit, mano vaikui kas, pati nezinau kas ir ka man dabar daryti ir joks gydytojas konsultacijos metu netures tiek laiko, kad destyti jums elementarias anatomijos zinias, juk visai be pykcio galima susirasti info nete ir bent minimaliai pasidometi kame reikalas kad ir 100* kartu mineta mazoji sirdele, puikiai pritaikyta tevams, suprantamai parasyta, kodel neperskaityti? kodel napasizymeti, kas neaisku ir nepaklausti atejus?
visokiu tu tevu yra, buna, kurie net nesuvokia padeties rimtumo, negirdi ka jiems sako, buna tokiu kurie net neaplanko savo vaiku po operacijos, visko juk buna...
QUOTE(jente24 @ 2014 01 16, 14:08)
. Milaa tikrai daugiau zino uz mus visas, ir tai negincytina...
Tai ir noretusi suzinoti tos informacijos,pasiulymas pasiskaityti enciklopedija ne zinojimas.Prasiau netaisiklinga sakini tai butu malonu,kad pataisytu,angliskai parasiau ne tam,kad parodyciau savo anglu zinias,o tam,kad zmones zinantys daugiau uz mane pataisytu ka supratau netaip norejau suzinoti daugiau apie mitralinio voztuvo nesandaruma,ar taip issireiskiau? ir kodel pakitusi sirdies konfiguracija ar tai normalu? Jei kaska ne taip parasiau,visu zinanciu prasau pataisyti nesiunciant pasiskaityti enciklopediju ar kaskokiu kodeksu
QUOTE(milaaa @ 2014 01 16, 14:21)
*o ne gelbekit, padekit, mano vaikui kas, pati nezinau kas ir ka man dabar daryti ir joks gydytojas konsultacijos metu netures tiek laiko, kad destyti jums elementarias anatomijos zinias, juk visai be pykcio galima susirasti info nete ir bent minimaliai pasidometi kame reikalas
*visokiu tu tevu yra, buna, kurie net nesuvokia padeties rimtumo, negirdi ka jiems sako, buna tokiu kurie net neaplanko savo vaiku po operacijos, visko juk buna...
*visokiu tu tevu yra, buna, kurie net nesuvokia padeties rimtumo, negirdi ka jiems sako, buna tokiu kurie net neaplanko savo vaiku po operacijos, visko juk buna...
*ir dar prie to pačio, gal reiktų ir aukštąjį diplomą turėti medicinos, nes vis tik mes vaikus auginam, daktarai tik diagnozes gali mums patvirti, vaistukus išrašyti, ir t.t kas sieja mediciną. atsiprašau, aš čia ne piktai, bet patikėkit, tikrai ir be vaikų visi tėvai dar ir darbus turi, ir kitų bėdų manau vaikus ištinka, ir visi gripai, plaučių uždegimai, ne duok Die, koją išsisuks ir t.t., ne jau visose sferose turim daugiau nusimanyti, nei daktarai?? mes ne robotai, susikišantys tonas informacijos į savo galvas, negalim manau, būti ekspertai visur absoliučiai.. bet, ne.. ypač tėvai turi žinoti VISKĄ
*taip, pasitaiko visokių.... deja
QUOTE(milaaa @ 2014 01 16, 14:21)
nei vienas, bent kiek turintis sveiko proto, niekada ''nekonsultuos'' neturedamas faktu pries nosi
Kai zmogus turi faktus, pilna informacija,jam jau forumu pagalbos nebereik.O suteikiantis informacija dar nereiskia,kad suteikia gydyma.
QUOTE(milaaa @ 2014 01 16, 13:40)
negi nesuprantat, kad vienoks esi realiam gyvenime, o visai kitoks virtualiame, juk tai elementaru
Tikrai nemanau,kad jei zmogus geras is prigimties,jog jis eitu kandziotis i forumus,kad zemindamas kitus taip pasikeltu savo kartele.Manau jei zmogus yra geras jis yra geras visose laido pusese
QUOTE(milaaa @ 2014 01 16, 14:51)
* o ir niekuomet nezinot kada uzverktom akelem ziurejot/ziuresit pagalbos prasydama cool.gif
** o didziaja dalimi visgi cia kaimo bobu pletku ir ''ziniu'' forumas
** o didziaja dalimi visgi cia kaimo bobu pletku ir ''ziniu'' forumas
* nežinau ar jūs gydytoja ar slaugė, bet (bet kuriuo atveju), išsakyti žodžiai truputį liūdina, skamba gan grasinančiai.Atrodo, lyg jūs mėgautumėtės mamų, kurių vaikai operuojami skausmu. Gaila, kad mūsų medikai šitaip. Nežinau ką jūs turėjot omeny ir kokia jūs realiame gyvenime, bet vat iš šono susidaro toks vaizdas
**Čia tėvų, kurie turi širdukus, forumas. Kas kokios informacijos turi, tas tokia dalinasi. Smagu būtų, kad medikai, tokie kaip jūs, čia taip pat pasidalintų žiniomis ir, matydami, kad kažkas kąžką negerai/neteisingai paaiškino, pataisytų, suteiktų geresnės/tikslesnės info. Jumoro jausmas yra gerai, tik, deja, mamytės, kurioms ŠIĄ akimirką yra neramu ir baisu, jos to jumoro nesupras, nes psichinė būklė ne tokia.
Čia mamos atėję klausia, kad atsakymą gautų greitai, o va mes, galim nusiųst pasiskaityt, pasidomėt, duoti nuorodas kur ko ieškoti/skaityti, nes nerimo kamuojamai mamai tai yra greičiausias kelias. Jos juk nepažįsta forumiečių, nežino kam rašyt asmenines žinutes...
Man, skaitant tokius jūsų pasisakymus kaip "jei žinot tiek daug kaip gydytojai, tai kodėl nepasigydot pačios savo vaikų" daros liūdna. Niekas čia nesilygina su didelę patirtį turinčiais gydytojais kardiologais, bet, kad tėvai domisi liga, ieško informacijos, manau yra naudinga, tėvai turi žinoti kas yra jų vaikui, nes niekam kitam jų vaikas juk nerūpi ir tai yra normalu, niekas kitko ir nesitiki. Pats bendravimas su gydytojais yra visai kitoks, kai tėvai susigaudo situacijoje.
Gal ir gerai, ty ramiau, būt tokiu tėvu, o ir gydytojams manau paprasčiau, nes nieko aiškint nereik, kai nieko nesupranta tėvai ir nieko neklausia. Bet juk ne visi tokie. Ir smerkt nei vienų nei kitų nereikia. Ne to čia susirinkome.
QUOTE(Gitacka @ 2014 01 16, 14:37)
O kas kokias vardus pavardes ar ligos istorijas zino, tai cia ir ne vieta ir nelaikas girtis.
Tai jau tikrai
Kadangi dažnai čia lankiausi, kažkaip perskaičius šiandienos "kalbas" pasidarė liūdna ir baisu, kad rizikuoju savo vaiko gyvybe
Sėkmės visiems. Būkit sveiki.